شروع کار با یونیتی و منابع
Star 
سلام من به تازگی دارم کار با يونيتي رو شروع میکنم اما منبع درست و خوبی نميشناسم اگر چن تا منبع خوب معرفی کنید ممنون میشم
بازی ماجراجویی قرمز به زودی در کافه بازار...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
اگه دنبال یادگیری بهتر هستید بنظرم بهتره آموزش های پولی رو بخرید که هم فارسی باشن هم خوب توضیح داده باشن.

سایت فرانش رو سرچ کنید توی گوگل.
توی سایتش همه نوع آموزش هست(از گرافیک تا بازیسازی و برنامه نویسی و . . .رایگان و پولی)
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سپاس شده توسط:
باسلام

توصیه بنده که چندین سال هست در زمینه برنامه نویسی و یونیتی هستم رو قبول کنید و از سایت ها یا اینترنت آموزشی رو خریداری نکنید .

توصیه بنده به شما خریداری آموزش های ویدئویی از فروشگاه های معتبر و شرکت های معتبر هست ...

چرا که در اینترنت هرکسی که دوروزه کاری رو یاد گرفته ادعای ریاست میکنه و میشینه آموزش درست میکنه ...

احتمال داره خیلی از چیزهای خورده ریز اما مهم رو بهتون آموزش ندن یا از نظر انتقال رشته ( انتقال آموزش ) فرد قوی نباشد ، به همین دلیل توصیه بسیار جدی دارم از شرکت های معتبر و فروشگاه های حضوری خریداری کنید نه از اینترنت و سایت های ( واسطه در آموزش ... ) .

موفق باشید /.
  پاسخ

سپاس شده توسط: montazeria
(1395/6/24، 02:47 صبح)hesam3 نوشته است: باسلام

توصیه بنده که چندین سال هست در زمینه برنامه نویسی و یونیتی هستم رو قبول کنید و از سایت ها یا اینترنت آموزشی رو خریداری نکنید .

توصیه بنده به شما خریداری آموزش های ویدئویی از فروشگاه های معتبر و شرکت های معتبر هست ...

چرا که در اینترنت هرکسی که دوروزه کاری رو یاد گرفته ادعای ریاست میکنه و میشینه آموزش درست میکنه ...

احتمال داره خیلی از چیزهای خورده ریز اما مهم رو بهتون آموزش ندن یا از نظر انتقال رشته ( انتقال آموزش ) فرد قوی نباشد ، به همین دلیل توصیه بسیار جدی دارم از شرکت های معتبر و فروشگاه های حضوری خریداری کنید نه از اینترنت و سایت های ( واسطه در آموزش ... ) .

موفق باشید /.

من با نظر ایشون موافقم

به نظر من اول کد نویسی رو آغاز کنید بعد این آموزش هارو بخرید.

سایت وب تارگت خیلی خوب آموزش کدنویسی #C رو میده

اگه از الان یاد بگیرید تو اون آموزش ها مشکلی ندارید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
با سلام وخسته نباشید خدمت دوستان
من به تازگی شروع بع کار با یونیتی کردم ولی همون اول با یه مشکلی برخورد کردم که  اسکریپتی که با زبان سی شارپ  درست کرده و به دوربین اصلی بازی اضافه میکنم  به دوربین اضافه شده ولی موقع اجرا هیچ تاثیری از  کد در بازی وجود ندارد  به نظرتون مشکلی چیه ؟؟
حتی اسکریپت ساده که در صفحه بازی عبارت (Hello World) را چاپ کند نیز کار نمیکند  . لطفا کمک کنین
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوست عزیز شما یه تاپیک بزنید اینجا که جای اینجور چیز ها نیست
  پاسخ

سپاس شده توسط: developer
(1395/6/25، 11:36 صبح)saeid7746 نوشته است: با سلام وخسته نباشید خدمت دوستان
من به تازگی شروع بع کار با یونیتی کردم ولی همون اول با یه مشکلی برخورد کردم که  اسکریپتی که با زبان سی شارپ  درست کرده و به دوربین اصلی بازی اضافه میکنم  به دوربین اضافه شده ولی موقع اجرا هیچ تاثیری از  کد در بازی وجود ندارد  به نظرتون مشکلی چیه ؟؟
حتی اسکریپت ساده که در صفحه بازی عبارت (Hello World) را چاپ کند نیز کار نمیکند  . لطفا کمک کنین

سلام
دوست خوب دیگه به هیچ عنوان در تاپیک های غیر مرتبط با موضوع مد نظر شما ، سوال مطرح نکنید!
نام اسکریپت سی شارپ با کلاس درون کد باید یکی باشه وگرنه نمی تونید نسبت بدید
آموزش های رایگان فردا منتشر میشه
GameDeveloper.Blog.ir
61 قسمت سعی شده جامع و کامل باشه بعد از مشاهده این دوره تمام خیلی از سوالاتون بر طرف میشه
موفق باشی
عمر با ارزشتون رو برای کار با انجین های ضعیف که آینده ای ندارند حروم نکنید دوره جامع و رایگان منتشر شد روی عکس کلیک کنید.

[تصویر:  imageTut.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سیستمم مورد نیاز برای یونیتی 5 ^_^ Ali ^_^ 5 4,362 1402/3/5، 10:31 عصر
آخرین ارسال: M.Y
  کمترین حجم بازی محمد 82 3 1,142 1401/11/16، 11:29 صبح
آخرین ارسال: mostafanastary
  خروجی IL2CPP در یونیتی arshia ajoudani 2 1,661 1401/11/11، 11:09 صبح
آخرین ارسال: abedi
  خروجی وب M.Y 0 1,027 1401/8/1، 04:36 عصر
آخرین ارسال: M.Y
  سوال در مورد دوره شوتر اول شخص استاد رجب زاده amin hosseini 1 1,754 1400/12/20، 11:01 عصر
آخرین ارسال: ᔕinaᗪehghani

پرش به انجمن: