موضوعها: 15
سپاسها: 58
77 سپاس گرفتهشده در 18 ارسال
سلام به دوستان خوب انجمن
میخواستم بدونم میشه یک لایوت را به طور کامل کپی . . پیس کرد
من یه بازی ساختم و مرحله اولش ساخته شده حالا واسه مراحل بعدی میخوام همونه لایوت رو کپی کنم و فقط جای اسپرایت ها رو تقییر بدم
ایا راهی هست
اگر کسی بلده ممنون میشم توضیح بده
موضوعها: 21
مکان: اصفهان
سپاسها: 791
692 سپاس گرفتهشده در 322 ارسال
<p>سلام<br />
اشیایی که در همه لیوتها مشترکه را در یک لایه قرار بدید.بعد اون لایه را public کن.البته میشه لیوت را کامل duplicate کرد.
ولی با روش پابلیک کردن لایه حجم بازی بالا نمیره
موضوعها: 56
مکان: مشهد
سپاسها: 338
2562 سپاس گرفتهشده در 736 ارسال
سلام. برای خود لیوت از روشهایی که دوستان گفتند استفاده کنید (Global کردن لایه یا Duplicate). ولی ایونتشیتها رو کپی پیست نکنید!
اگه قراره ایونتها در دو لیوت دقیقاً یکی باشند، از یک ایونتشیت برای هردو لیوت استفاده کنید.
اگه هم قراره فرقهایی داشتهباشند، ابتدا یک ایونتشیت به اسم مثلاً Common بسازید، و بعد ایونتهایی که بین لیوتهای متفاوت یکسان هست، همه رو توی اون بنویسید، و بعد اون رو در تمام ایونتشیتهای لیوتهای دیگه Include کنید تا حجم کدهای بازی بیخودی بالا نره.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آنها مأنوس نشدهایم
و طبیعت معجزهایست که با آن انس گرفتهایم
موضوعها: 15
سپاسها: 58
77 سپاس گرفتهشده در 18 ارسال
مرسی مشکل حل شد از همه دوستان سپاش گزارم
راستی من تونستم کدهای PHP رو بنویسم و با اموزشهای خوب اقا مجتبی یه فروم ثبت نام و برترین های انلاین بسازم
با این تفاوت که این فرم انلاین رکورد ها رو به روز رسانی میکنه (رکورد رو از بازی میگیره)
هم چنین به کاربرها اجازه نمیده چند اسم مشابه داشته باشن
اگر برنامه خوبی واسه ضبط از دسکتاپ میشناسید معرفی کنید که اموزش بدم دوستان بتونن استفاده کنن
من 3 تا برنامه رو تست کردم حجم خروجی خیلی میره بالا
موضوعها: 21
مکان: اصفهان
سپاسها: 791
692 سپاس گرفتهشده در 322 ارسال
<p>سلام<br />
نرم افزار BB.FlashBack هم خوبه.<br />
برا کم شدن حجم فیلما من یه پیشنهاد دارم.میگم فیلم را با کیفیت بالا ضبط کن و به جای اینکه فرمت اونا عوض کنی(چون اگه فرمت عوض بشه کیفیت فیلم پایین میاد) تو یک نرم افزار میکس فیلم سرعت فیلمو بالا ببر مثلا 3 برابر.<br />
به این روش مدت زمان یه فیلم یک ساعته میشه 20 دقیقه.<br />
فقط در قسمتی از انجمن که لینک فیلمو قرار میدید بنویس که دوستان هنگام دیدن پلیرشون رو Slow کنند.<br />
به این روش برا آپلود و دانلود فیلم حجم کمتری مصرف و سرعت کار بالا میره.<br />
البته این صرفا یک پیشنهاده</p>