مشکل در تیر زدن
سلام من تو تیر زدن پلیر مشکل دارم. عکسشو پایین گذاشتم طبق عکس باید بعد از لمس تاچ تیر پلیر انیمیشنش عوض بشه و تیر بزنه. انیمیشنو درست کردم ولی تیر زدنو هر کاری کردم درست نشد و کلا بلد نیستم. ممنون میشم کمک کنید.

http://s9.picofile.com/file/8268344900/Capturee.PNG
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام یه اسپرایت به عنوان تیر وارد کنید و اسپرایت رو بزارید جایی خارج از محدوده بازی که دیده نشه و به تیر باید رفتار bullet بدید و سرعتش رو صفر کنید از اول.
بعد بگید وقتی روی دکمه شلیک کلیک کردن توی ایمیج پوینتی که میخواین تیر شلیک بشه(یه ایمیج پوینت باید بسازید مثلا روی دسته ی تفنگ یا از هرجایی که میخوایین تیر شلیک بشه)سیستم تیر رو بسازه(create object) و پایینش هم یه اونت د
یگه اضافه کنید و بگید که سرعت تیر زیاد بشه(هرچقد مناسب هست بنظرتون)

رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خیلی ممنون از کمکت. الان من تیر زدنو درست کردم فقط مشکل برعکس شدن هس. طبق عکسی که گذاشتم چه اکشنی بعدش باید بزارم که هم تیر برعکس بشه هم پلیر وقتی صورتشو برگردوند سمت چپ تیر بزنه. از اکشن های mirrod و else استفاده کردم ولی نشد یا من بلد نیستم اگه راهنمایی کنین ممنون میشم.

http://s9.picofile.com/file/8268440326/tir.PNG
  پاسخ

سپاس شده توسط:
توی همون اکشن های قسمت بولیت یه اکن هست set angle of motion
اونو باید تغییر بدید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
تشکر فراوان از کمکتون. با کمک شما درست شد. فقط یه دستور مونده که دیگه مشکلی نباشه. چطوری دستور بدم که موقعی که تاچ های حرکتو گرفتم و بعدش تاچ تیر، فقط تیر بزنه و حرکت نکنه و بعد با برداشتن تاچ تیر همونطور که حرکت و گرفتم دوباره حرکت کنه. خیلی ممنون از کمکت
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
در ایونت مربوط به حرکت یه کاندشن دیگه اضافه کنید و بگید اگه اسپرایت شلیک تیر تاچ نمیشد حرکت کنه.

is touching harkat
is touching shelik
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 177 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: