حل شده مشکل بازی کلماتی
سلام
یه مشکل دیگه دارم امتیازم سیو نمیشه
مثلا تا مرحله 2 میرم و امتیازم میشه 20
از بازی میام بیرون دوباره میرم تو بازی بجای اینکه امتیازم 20 باشه 10 هست لطفا کمکم کنید خیلی نیاز دارم
از وب استورج استفاده کردم اگه کسی با لوکال میدونه بگه چجوری این کارو کنم
آثار من
-----------
انتشار یافته: _
در حال ساخت
:
بدون نام    شکست خورده: ویزویزی
54 اگه کمکت کردم ممنون میشم روی سپاس کلیک کنی 54 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
یه سرچی تو انجمن بکنید
زیاد دربارش بحث شده
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/7/9، 12:11 صبح)mahdi_R8095 نوشته است: یه سرچی تو انجمن بکنید
زیاد دربارش بحث شده

من این کارو کردم کجای کارم اشتباه هست
http://s8.picofile.com/file/8269094342/4...444444.PNG

http://s9.picofile.com/file/8269094576/11411.PNG

اگه میشه لینک بدین

لول بازی درست میاد ولی امتیاز نه سیو نمیشه
آثار من
-----------
در حال ساخت
:
  پاسخ

سپاس شده توسط:
[quote pid='20145' dateline='1475182336']
برادر گوش کن شما یه متغیر داری مثلا به اسم score که وقتی امتیاز میگیره قراره 100 تا بهش اضافه بشه بگو خب
به این صورت عمل میکنی هرجاکه به score امتیاز اضافه کردی
 مثلا داری : on start of layout ---->>add 100 to scoreزیرش add action رو میزنی بعد از اکشن ها گزینه local storage رو انتخاب میکنی بعد گزینه set item رو میزنی بعد واردش میشی دو گزینه داری بگو خب تو سربرگی اول مینویسی "masalan save score" تو سربرگ پایینی همون متغیر score  رو انتخاب میکنی بگو خب تا اینجا تو امتیاز بازی رو سیو کردی حالا برا لود به این صورت عمل میکنی:

on start of layout---->>(add action رو میزنی local storageبعد گزینه check item exist رو میزنی تو سربرگی که میاد چیو مینویسی ؟ همون "masalan save score")اوکی حالا بگو خب

یه خط میری پایینتر  add event بعد لوکال استوریج بعد on item exist بعد تو سربرگ گزینه "masalan save score"رو مینویسی بعد جلوی ایونتی که نوشتی add action  بهد لوکال استوریج بعد گزینه get item رو میزنی و مجددا همون"masalan save score "رو مینویسی
یه خط میای پایینتر add event بعد لوکال استوریج بعد گزینه on item get  رو میزنی و همو "masalan save score "رو مینویسی جلوش add action  ایینبار گزینه system  بعد set value  بعد تو قسمت بالایی همون متغیرت که score بود رو  انتخاب میکنی تو سر برگ پایینی اینو مینویسی : LocalStorage.ItemValue
.
http://s9.picofile.com/file/8269448584/save.png
امیدوارم تونسته باشم کمکی بهت کرده باشم برادر
ایران من دوستت دارم

پاسخ

سپاس شده توسط: shaygaaan ، Amirrrgames
(1395/7/12، 04:15 صبح)kakmamad نوشته است: [quote pid='20145' dateline='1475182336']
برادر گوش کن شما یه متغیر داری مثلا به اسم score که وقتی امتیاز میگیره قراره 100 تا بهش اضافه بشه بگو خب
به این صورت عمل میکنی هرجاکه به score امتیاز اضافه کردی
 مثلا داری : on start of layout ---->>add 100 to scoreزیرش add action رو میزنی بعد از اکشن ها گزینه local storage رو انتخاب میکنی بعد گزینه set item رو میزنی بعد واردش میشی دو گزینه داری بگو خب تو سربرگی اول مینویسی "masalan save score" تو سربرگ پایینی همون متغیر score  رو انتخاب میکنی بگو خب تا اینجا تو امتیاز بازی رو سیو کردی حالا برا لود به این صورت عمل میکنی:

on start of layout---->>(add action رو میزنی local storageبعد گزینه check item exist رو میزنی تو سربرگی که میاد چیو مینویسی ؟ همون "masalan save score")اوکی حالا بگو خب

یه خط میری پایینتر  add event بعد لوکال استوریج بعد on item exist بعد تو سربرگ گزینه "masalan save score"رو مینویسی بعد جلوی ایونتی که نوشتی add action  بهد لوکال استوریج بعد گزینه get item رو میزنی و مجددا همون"masalan save score "رو مینویسی
یه خط میای پایینتر add event بعد لوکال استوریج بعد گزینه on item get  رو میزنی و همو "masalan save score "رو مینویسی جلوش add action  ایینبار گزینه system  بعد set value  بعد تو قسمت بالایی همون متغیرت که score بود رو  انتخاب میکنی تو سر برگ پایینی اینو مینویسی : LocalStorage.ItemValue
.
http://s9.picofile.com/file/8269448584/save.png
امیدوارم تونسته باشم کمکی بهت کرده باشم برادر
ایران من دوستت دارم

خیلی ممنون که وقت گذاشتی و اینو نوشتی

من یه سوال دیگه هم دارم
من برای مرحله های بازیم اومدم از لایوت مرحله 1 کپی گرفتم
حالا اگه بازیم مثلا 100 تا مرحله داشته باشه من باید 100 بار از مرحله 1 کپی بگیرم
یا راه دیگه ای هست
و اینکه بازیم کند نمیشه با 100 تا لایوت؟
آثار من
-----------
در حال ساخت
:
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام برای ساخت مراحل جدید اگر میخوایید مثل مرحله اول باشه روی لی اوت مرحله اول کلیک راست کنید و داپلیکیت رو بزنید تا یه لی اوت جدید با همون مشخصات درست بشه.
فک نکنم راه دیگه ای باشه.
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirrrgames
بنده توصیه ای برای کار های تکراری براتون دارم که خودم توی بازی هام در حال استفاده هستم و با تست ( های مکرر ) به این اعتقاد رسیدم که واقعا سرعت کار و سرعت بازی رو میبره بالا .

شما ، بازیت مثلا کلیک کردن توی فلان پوسیشن ، یا به عبارتی کلیک کردن جای کلمات و صحنه بازی که یکی هست .
شما یک ایونت شیت بدون لایوت میسازید .
حالا کد هارو داخل اون ایونت شیت مینویسیم ، بعد از طریق اینکلود کردن به ایونت شیت های هر مرحله ای ، میتونید از اون ها خیلی راحت استفاده کنید ، تحقیقات بنده هم نشون داده که این روش بهینه تر از روش ساخت یک ایونت شیت و کپی کردن لایوت اول هست ... مثال کار :

[تصویر:  1.png]

[تصویر:  2.png]

[تصویر:  3.png]

امیدوارم مفید بوده باشه ، موفق و پیروز باشید .
  پاسخ

سپاس شده توسط: shaygaaan ، shazde ، Amirrrgames
(1395/7/12، 05:31 عصر)hesam3 نوشته است: بنده توصیه ای برای کار های تکراری براتون دارم که خودم توی بازی هام در حال استفاده هستم و با تست ( های مکرر ) به این اعتقاد رسیدم که واقعا سرعت کار و سرعت بازی رو میبره بالا .

شما ، بازیت مثلا کلیک کردن توی فلان پوسیشن ، یا به عبارتی کلیک کردن جای کلمات و صحنه بازی که یکی هست .
شما یک ایونت شیت بدون لایوت میسازید .
حالا کد هارو داخل اون ایونت شیت مینویسیم ، بعد از طریق اینکلود کردن به ایونت شیت های هر مرحله ای ، میتونید از اون ها خیلی راحت استفاده کنید ، تحقیقات بنده هم نشون داده که این روش بهینه تر از روش ساخت یک ایونت شیت و کپی کردن لایوت اول هست ... مثال کار :

[تصویر:  1.png]

[تصویر:  2.png]

[تصویر:  3.png]

امیدوارم مفید بوده باشه ، موفق و پیروز باشید .
من همین کارو کرده بودم یعنی یه اونت شیت ساختم و کد هایی که یکی بودنو توش نوشتم ولی باز باید از مرحله یک کپی بگیرم مثلا برای 100 تا مرحله 100 بار کپی بگیرم بعد بیام عکس هر مرحله بزارم  بعد دکمه هاشو جوری بزارم که حروف جواب اون مرحله توش باشه و در اخر بیام تو اونت شیت بگم جواب هر مرحله چیه
خیلی طولانی میشه
چیکار کنم؟
آثار من
-----------
در حال ساخت
:
  پاسخ

سپاس شده توسط: ARKEYA

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 178 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: