پرسش:ساخت بازی همانند ارتش جیبی
با سلاام و احترام خدمت تمام اساطیر و استادان کانستراکت 2.
بنده از استادان درخواستی داشتم.
آیا شما میتوانید آموزشی مبنا بر ساخت بازی مانند ارتش جیبی ساخته و برای ما انتشار دهید؟
این آموزش میتواند موتور بازی سازی کانستراکت 2 را محبوب تر از قبل سازد.
اگر هر کدام از کاربران دوست دارن که چنین آموزشی توسط استادان ساخته بشه یه عکس العملی نشان دهند مانند تشکر کردن یا اسپم فرستادن تا استادان روحیه بگیرند برای ساخت چنین آموزشی.
با تشکر.فرامرزی
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام

در مورد ساخت آموزش که واقعا زمان زیادی میگیره ، اما کلیت کار رو میتونیم با کمک همه دوستان، اینجا بررسی کنیم.

در بازی های سبک ارتش جیبی یا بازی نبرد فرماندهان، اصلی ترین کاری که انجام میشه استفاده از Create Object و رفتار Bullet هست.

به اینصورت که شما به نیروهای خودی و دشمن ، رفتار گلوله رو میدین و سپس با استفاده از منطقه هایی ، اونا رو Create Object میکنن.

نیروهای دشمن به صورت رندوم و زمان بندی شده و نیروهای خودی با توجه به ارتقاء هایی که دارین، با استفاده از تاچ کردن، ایجاد میشن.

حالا اگه دقت کنین در این نوع بازی ها، نیروهای خودی و دشمن وقتی به هم می رسند، شروع به شلیک میکنند که این مورد هم میتونه با استفاده از stop و شبیه سازی تیراندازی، انجام بشه.
  پاسخ

سپاس شده توسط: mohammad1380 ، shazde
(1395/7/9، 02:25 عصر)mostafanastary نوشته است: سلام

در مورد ساخت آموزش که واقعا زمان زیادی میگیره ، اما کلیت کار رو میتونیم با کمک همه دوستان، اینجا بررسی کنیم.

در بازی های سبک ارتش جیبی یا بازی نبرد فرماندهان، اصلی ترین کاری که انجام میشه استفاده از Create Object و رفتار Bullet هست.

به اینصورت که شما به نیروهای خودی و دشمن ، رفتار گلوله رو میدین و سپس با استفاده از منطقه هایی ، اونا رو Create Object میکنن.

نیروهای دشمن به صورت رندوم و زمان بندی شده و نیروهای خودی با توجه به ارتقاء هایی که دارین، با استفاده از تاچ کردن، ایجاد میشن.

حالا اگه دقت کنین در این نوع بازی ها، نیروهای خودی و دشمن وقتی به هم می رسند، شروع به شلیک میکنند که این مورد هم میتونه با استفاده از stop و شبیه سازی تیراندازی، انجام بشه.
با تشکر از پاسخ مفیدتون.
ولی من یه پیشنهاد دارم.
شما میتونی یک سورس آموزشی ساده بسازی و جایی آپ کنی تا بقیه کاربرا اونو دان کنن.بعد بقیه کاربرا روی حالا هرچی بهتر شدنش کار میکنن و آپلودش میکنن و در همین تاپیک انتشار میدهند.
به این صورت ما یک سورس آموزشی کامل و بدون نقص خواهیم داشت.
لطفا شما شروع کنین گرافیکشو خودم انجام میدم.
این فقط یه سورس آموزشی هست و کاربرا برای آموزش از این سورس استفاده میکنن.
با تشکر.فرامرزی
  پاسخ

سپاس شده توسط:
22

آقا جون هرکی دوست دارید اول چند تا ویدئو آموزشی 0 کانستراکت رو ببینید ، بابا نمیشه به دوروز بیاید درخواست ساخت بازی کلش آف کلنز رو بدید 22

حالا این بازی ها مثل ارتش جیبی که البته فکر کنم یک سورس خارجی بوده ...
توسط چندین فرد کار درست و با موتور های حرفه ای ساخته شده .
ساخت بازی آنلاین یا این طرز بازی ها با کانستراکت از 2 ماه تا 1 سال زمان میبره ، کسی مثل بنده ، چند ماه هست که با کانستراکت کار میکنند ، اما هنوز که هنوزه یک بازی هم انتشار ندادیم ... دلیل هم اینه که هرچی بازی انتشار بدید بیشتر خودتونو کوچیک میکنید ، برای ساخت بازی آنلاین به سایت :
آموزش و یاد گیری با ای سافت
که مال دوست عزیزمون امیرحسین هست مراجعه کنید ، ایشون توی آموزش هاشون از 0 تا 100 برای افراد مبتدی توضیح دادن .
به طوری آموزش هاشون کاری هست و کار درست هست که فردی مثل بنده هم آموزش های ایشون رو خریداری میکنم .
حتی خیلی از دوستان از ما بهترون ...

موفق باشید .
  پاسخ

سپاس شده توسط: خشم سبز
(1395/7/9، 03:37 عصر)hesam3 نوشته است: 22

آقا جون هرکی دوست دارید اول چند تا ویدئو آموزشی 0 کانستراکت رو ببینید ، بابا نمیشه به دوروز بیاید درخواست ساخت بازی کلش آف کلنز رو بدید 22

حالا این بازی ها مثل ارتش جیبی که البته فکر کنم یک سورس خارجی بوده ...
توسط چندین فرد کار درست و با موتور های حرفه ای ساخته شده .
ساخت بازی آنلاین یا این طرز بازی ها با کانستراکت از 2 ماه تا 1 سال زمان میبره ، کسی مثل بنده ، چند ماه هست که با کانستراکت کار میکنند ، اما هنوز که هنوزه یک بازی هم انتشار ندادیم ... دلیل هم اینه که هرچی بازی انتشار بدید بیشتر خودتونو کوچیک میکنید ، برای ساخت بازی آنلاین به سایت :
آموزش و یاد گیری با ای سافت
که مال دوست عزیزمون امیرحسین هست مراجعه کنید ، ایشون توی آموزش هاشون از 0 تا 100 برای افراد مبتدی توضیح دادن .
به طوری آموزش هاشون کاری هست و کار درست هست که فردی مثل بنده هم آموزش های ایشون رو خریداری میکنم .
حتی خیلی از دوستان از ما بهترون ...

موفق باشید .
ببخشیدا.ولی بنده نگفتم کلش یا بازی آنلاین 33 33 33
بنده گفتم بازی در سبک ارتش جیبی که نه آنلاینه نه مکافات بازی آنلاینو داره
درضمن بنده تمام اون آموزش هارو دیدم و نیاز دوباره به دیدن اونها نیست
با تشکر.فرامرزی
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اگر دیدید پس چرا چیز های پیش پا افتاده ای که توی همه آموزش هایی که بنده توی وبلاگ جناب امیر حسین یا جناب ابراهیمی دیدم هست ؟
تمامی سوالاتی که میپرسید همش وجود داره ، اینکه سوال بپرسید اشکال نداره ، اما اینکه میگید همه آموزش هارو دیدید غیر قابل فهمه ، تا جایی که من یادم میاد ، ارتش جیبی آنلاین بود ، چون توی یکی از آموزش های دوستان نحوه ساخت همین بازی ( موتور خالیش ) بود که آنلاین بود ، نمیدونم شما چی رو دارید میگید ، بعدشم کلش مثال هست ، شما الان به جای ساخت بازی مار خور و ماریو میخواید یک راست برید سراغ ساخت همچین بازیی .
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/7/9، 09:13 عصر)hesam3 نوشته است: اگر دیدید پس چرا چیز های پیش پا افتاده ای که توی همه آموزش هایی که بنده توی وبلاگ جناب امیر حسین یا جناب ابراهیمی دیدم هست ؟
تمامی سوالاتی که میپرسید همش وجود داره ، اینکه سوال بپرسید اشکال نداره ، اما اینکه میگید همه آموزش هارو دیدید غیر قابل فهمه ، تا جایی که من یادم میاد ، ارتش جیبی آنلاین بود ، چون توی یکی از آموزش های دوستان نحوه ساخت همین بازی ( موتور خالیش ) بود که آنلاین بود ، نمیدونم شما چی رو دارید میگید ، بعدشم کلش مثال هست ، شما الان به جای ساخت بازی مار خور و ماریو میخواید یک راست برید سراغ ساخت همچین بازیی .

بابا فقط یه سورس آموزشی خواستم.
چیز زیادیه؟؟؟
با تشکر.فرامرزی
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 177 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: