ساختن هک برای بازی
پیش مقدمه:
دوستان بنظر من بعضی از هک ها می تونند بجای اینکه به گروه بازیساز صدمه بزنند می تونند موثر باشند و باعث جلب افراد به آن بازی شوند.شاید برای شما خیلی پیش امده باشه که در حال جستوجو در وب باشید که یک برنامه هک به چشم شما بخورد و در توضیحات برنامه هک نوشته شده این بازی می توانید بازی مثلا Clash of clasn یا ..... را هک کند و هرچقدر که بخواهید طلا و لول اضافه کنید خوب برای شما شاید این سوال پیش بیاد که بازی clash of clasn یا.... چه بازی هست که براش هک ساختن؟؟؟ آیا بازی معروفی؟؟
بزار دانلود کنم و امتحان کنم و خیلی سوال های دیگه....
حالا اگر 100 نفر دیگه که شایدم بیشتر همون مطلب هک را بخوانند و بخوانند و مثل شما بازی Clash of clasn یا ... را دانلود کرده و تست کنند و همینجوری بازی با یک هک به دست همه میرسه و حالا 1 سال پس از گذشت نسخه قبلی,گروه شروع به ساختن همان بازی و تعویض نسخه و ..... می کند و هک آن بازی را کاملا رفع می کند حالا یک بازی با طرفداران زیاد و بدون هک!!!!!
خلاصه مطلب:
شرکتی که آنتی ویروس را میسازه خودشم بلده ویروس را بسازه.
من خودم توسنتم با کانستراکت2 یک برنامه هک برای بازیم بسازم توسط شئ webstorage که برای ذخیره متغیر است توی بازیم از Key هایی استفاده کردم که همون key را تو هکم بکار بردم و جوابم داد.
[تصویر:  Untitled_1.jpg]
حالا اگر کسی هم سورس را خواست بهش میدم به همراه بازی که تست کنید بروی سیستم خود تا نحوه عملکرد آن را متوجه بشید.
نکته مهم:
اگر از شئ webstorage در بازیتون استفاده می کنید اصلا key ها را به کسی نگین تا نتونند بازی شما را هک کنند.
  پاسخ

سپاس شده توسط: ghasem ، orache ، [M.H.P] ، mehrad77 ، majid tarh ، amirhmz ، M.gh
من بلد نیستم انجام بدم اما این ایده خیلی وقت پیش هست مخصوصا برای ایرانی ها
مثلا میگن فلان فیلم مجوز پخش نگرفت نمیدونم فلان چیز شد و... بعد از 1 ماه میبینیم صف بستن تو سینما برای یک فیلم این جماعت .....
حالا بین 2 تا بازی چجوری ارتباط برقرار کردی ؟ من بلد نیستم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
نگاه شئ وب استورچ کارش ذخیره متغیر است و برای ذخیره متغیر ما به key نیاز داریم حالا شما یک متغیر بسازید و key اونا مثلا بزارید"SaveGold" حالا یه پروژه دیگه بسازید و همون key را توش استفاده کنید پس یکی شد بازی ما و اون یکی میشه هک ما,
براتون سورس بزودی میزارم الان به pc دسترسی ندارم.(موبایل)
  پاسخ

سپاس شده توسط: orache
اها یعنی شی وب استورج ذخیره شده تو موبایلو با هرچی میشه تغییر داد ؟
چقدر بد من میرم بقیه ی بازی هارو هک کنم خخخخخخ 1
احتمالا میشه شناسایی کرد وب استورج های ذخیره شده رو
به نظرم بیا یه سایت درست کنیم به یه نامی و تمامی بازی های خودمونو هک کنیم تا هکر معروف شه بعد هرکی خواست بیاد بگه برای بازیشون هک بسازیم
حداقل تبلیغ خوبیه نه ؟؟؟؟؟؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام. تا اونجایی که می‌دونم، وب‌استوریج per domain هست. یعنی نمی‌تونید keyهای یک بازی رو با یک بازی دیگه تغییر بدین. مثلاً اگه یک key به اسم Score داشته باشیم و یک بازی دیگه هم همین طور، این Scoreها با هم قاطی نمی‌شن!
البته اینکه بازی‌های NW.js هم همین ویژگی رو دارند یا نه (که به احتمال زیاد دارند) باید امتحان کنم.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: orache ، mehrad77 ، majid tarh ، amireza ، amirhmz
اخر نفهمیدم میشه یا نه
تو اول تاپیک نوشته ساختم . حالا واقعا ساختی ؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
من تست کردم درسته کار می کنه اینم سورس آسان.
بعد از دانلود سورس را باز کنید و ازش 2بار خروجی Node-webkit بگیرید حالا یکی از خروجی ها را باز کنید و دکمه + را بزنید تا امتیاز اضافه کند و بعد برنامه را ببندید و اون یکی خروجی را باز کنید متوجه میشید که به اینم اضافه شده1
  پاسخ

سپاس شده توسط: orache ، majid tarh
برای موبایل کار میکنه ؟ من فقط برای موبایل میخام الان نتم خیلی کنده کسی میتونه تست کنه ؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
روی کامپیوتر که جواب داد روی گوشی هم تست می کنم بهت خبرش را میدم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوستان یک خبر خوش روی گوشی هم جواب میده21
این بازی را که ساختم را دانلود کنید به همراه هک===>>>دانلود فایل
اما روش استفاده از هک:
اول بازی را روی گوشی خود نصب کنید و در بازی یک سکه بگیرید و حالا از بازی خارج شوید و برنامه هک را نصب کنید(جایگزین بازی میشود). حالا هرچقدر می خواین سکه تایپ کنید و تایید را بزنید و از هک بازم خارج شوید و دوباره بازی را نصب کنید شما موفق شدید بازی را هک کنید1 همون مقدار که طلا تایپ کرده بودین به بازی اضافه شد21
اینم خلاقیت ما ایرانی ها415
  پاسخ

سپاس شده توسط: orache ، majid tarh ، amirhmz

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ایده شوتر اول شخص ؟ Alireza3d 9 5,653 1400/8/12، 05:28 عصر
آخرین ارسال: mostafanastary
  اقتصاد درون بازی چیست و چه کار می‌کند؟ shazde 0 1,570 1400/5/18، 10:19 عصر
آخرین ارسال: shazde
Lightbulb اهداف خوب و بد در بازی ها ذولفقاری 9 5,591 1399/12/29، 07:29 عصر
آخرین ارسال: hasansanaei
  اهداف ، انگیزه ها ، انتخاب ها و یک بازی ساز oak 0 2,216 1399/10/24، 04:28 عصر