موضوعها: 121
مکان: قـــــم
سپاسها: 321
1532 سپاس گرفتهشده در 537 ارسال
والا من که نصب کردم دیگه خواستم تست کنم بخاطر همین از اندروید عادی خروجی گرفتم ولی در مورد پچ بازی هم باید تست کنم یعنی با پچ دیگه تست کنم ببینم جواب میده.
موضوعها: 34
مکان: کهگیلویه و بویراحمد
سپاسها: 309
249 سپاس گرفتهشده در 75 ارسال
سلام.
میشه لطفا هم هک بازی و هم خود بازی را بزارید.
سلام من یکی همینطور که گفتید ساخنم. ولی کار نکرد.
سورس خودتون با هکتون رو بزارید لطفا
telegram id : @firebug2017
موضوعها: 10
مکان: تهران
سپاسها: 44
50 سپاس گرفتهشده در 16 ارسال
ممنون
اون چیزی که نمیشد تغییر داد کوکی بود ولی loacal strage رو میشه براحتی تغییر داد و امنیت نداره
البته کوکی هم میشه تغییر داد ولی باید کار با کنسول رو بلد باشید و...
با یکم خلاقیت میشه اطلاعاتی که میخواییم در loacal strage ذخیره کنیم رو رمز گذاری کرد و هر سری که میخواییم اون اطلاعات رو بخونیم رمزگشایی کنیم
موضوعها: 122
مکان: همدان-ملایر
سپاسها: 236
1923 سپاس گرفتهشده در 1126 ارسال
من فهمیدم موضوع از چه قرار است. شما باید بدانید که وب استور بصورت آی پی داده ذخیره می کند یعنی برای هر آدرس سرور یک وب استور جداگانه می سازد است در اندروید آی پی همان شناسه برنامه یا آی دی که بصورت ir.company.game است. یعنی اگر آی دی را تغییر بدهید نمی توانید به کمک شی وب استور به محتوای وب استور های دیگر دسترسی داشته باشد و محال است. چون اجازه دسترسی و تغییر را به سازنده(همان آی پی) آن می دهد .
من خودم دوتا بازی ساختم که هر دو یک کلید همنام داشتند و هیچ کدام محتوای دیگری را تغییر نمی داد.
برای اینکار بازی هک کن باید همنام شما باشد و دستگاه اندروید اجازه نمی دهد دو آی دی یکسان ثبت شود در سانی هنگام حذف برنامه وب استور هم کلا حذف می شود.
برنامه مستقل باید یکجوری آی پی را هک کرده در اختیار وب استور بدهد تا مقدار رابرگرداند.
موضوعها: 10
مکان: تهران
سپاسها: 44
50 سپاس گرفتهشده در 16 ارسال
راس میگن
من الان تست ردم
فقط یکی از برنامه ها رو گوشی میمونه اونیکی پاک میشه
موضوعها: 53
سپاسها: 189
90 سپاس گرفتهشده در 63 ارسال
امکانش نیست این وب استور تو جای دیگه ای ذخیره بشه ؟ داخل سایت یعنی دیتابیس و سرور که احتمالا میشه ولی کار سختی خواهد بود اما من منظورم internal storge هست !!!
امکان داره داده های وب رو تو خود گوشی ذخیره کرد بعد با یه نرم افزار دیگه اونو از دیوایس load اش کرد؟
موضوعها: 122
مکان: همدان-ملایر
سپاسها: 236
1923 سپاس گرفتهشده در 1126 ارسال
به هیچ وجه این کار امکان پذیر نیست. چون شما هیچ دسترسی به آدرس ندارید
اساس کل وب استور این است که اطلاعات کاربر را داخل خود پلتفرم ذخیره مند . هیچ قابل حمل نیست و جایگذین کوکی ها شده است.
باید بدانید که یک قضیه سرور است و طرف دیگر پلتفرم ذخیره شده. یعنی اطلاعات فقط بدرد پلتفرم ذخیره شده می خورد وبرای ان رمزنگاری شده است.
برخلاف سادگی وب استور امنیت وب استور خیلی بالا است و بدرد کلاینت می خورد.
یادتان باشد هر کاری که بایستی در سرور انجام شود باید با زبان سروری انجام شود. و زبان کانسراکت یک زبان کلاینت (مشتری) است. که همان زبان جاوا اسکریپت است که هیچ قابلیت انجام کارهای سروری را ندارد.
با شی آجاکس می توان داده هار از سرور گرفت