دریافت سکه پس از اتمام بازی
داداش تورو خدا بگو خیلی محتاجم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/7/23، 05:46 عصر)mr.alian نوشته است: داداش تورو خدا بگو خیلی محتاجم

اینم سورسش(خیلی سادس نیازی به توضیح نداره فقط اگر جایی نفهمیدی چیکار کردم بگو تا راهنماییت کنم)فقط توجه کن اون پیام تبریک خیلی مهمه و هیچ جور دیگه ای نمی تونی به بازیکن جایزه بدی چون شرطی که گذاشتیم تاگل هست ینی یه بار اتفاق میفته ولی بقیه شرط ها هر لحظه رخ میدن و بنابراین هر لحه به پول بازیکن 150 تا اضافه میشه مثلا شرط اینکه اگر فلان حرفی ظاهر است پول رو اضافه کن یه شرط لحظه ای هست و هر لحظه رخ میده این اتفاق(سپاس یادت نره):
لینک دانلود سورس
ببین یه چیزی یادم رفت بت بگم
اگر که تو بازیت از شی تکست باکس استفاده کردی برای وارد کردن جواب می تونی یه متغیر وارد کنی و بگی:
on tap sprite--------->set value to textbox.text
بالا تو ایونت پیشنهادی نوشتم "value"،به جای اون باید یه متغیر با محتوای تکست معرفی کنی و اسم متغیری که معرفی کردی رو اونجا بنویسی............
و بعدش باید بگی:
value="javabe mored nazar"--------->set text visible
در ایونت بالا به جای "text"،باید اسم اون "تکست پیام تبریکی" که توی سورس گذاشتمو بنویسی و به جای "javabe mored nazar"جوابی که باید بازیکن بنویسه تا مرحله رد بشه رو بنویسی
اگر نفهمیدی بازم بگو
چون نپرسیدن عیب نیس ندانستن عیب است
تو می تونی همین الان با دریافت رایگان "اینشب نت" با حجم 2.5 مگابایت از ما حمایت کنی...حمایت های شما دلگرمی ماست
[تصویر:  download_1_.png]
[تصویر:  download.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط: mr.alian
(1395/7/23، 05:11 عصر)mr.alian نوشته است:
(1395/7/23، 05:07 عصر)ARMAN_IRBAX نوشته است:
(1395/7/23، 01:55 عصر)mr.alian نوشته است: سلام دوستان.
من میخوام بازی کلماتی خودم رو طوری طراحی کنم که بعد از پایان هر مرحله 30 سکه به کاربر بده و میزان اولیه سکه ها 150 باشه.
وهمچین اگه کاربر از بازی خارج شد میزان سکه ها ذخیره بشوند.
اگه کسی بلده ممنون میشم راهنمایی کنه. 

ببین می تونی بگی وقتی شرط برنده شدن اجرا شد و مرحله تموم شد(مثلا می تونی بگی وقتی همه ی اسپریت های حروف ظاهر بودند) 150 تا سکه بده بش(این راه راحت تره)
اینکه خیلی راحت بود و درمورد آخرین حرفی که زدی رفیقمون شازده آموزش پنج رو پیشنهاد کرده
چطوری شرط تعریف کنم لطفا با سورس توضیح بدید
سورس قبلی متاسفانه خراب بود. 63

سورس خراب نیست احتمالا نسخه کانستراکت شما پایینه به همین دلیل اجرا نمیشه
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

(1395/7/23، 07:07 عصر)shazde نوشته است:
(1395/7/23، 05:11 عصر)mr.alian نوشته است:
(1395/7/23، 05:07 عصر)ARMAN_IRBAX نوشته است: ببین می تونی بگی وقتی شرط برنده شدن اجرا شد و مرحله تموم شد(مثلا می تونی بگی وقتی همه ی اسپریت های حروف ظاهر بودند) 150 تا سکه بده بش(این راه راحت تره)
اینکه خیلی راحت بود و درمورد آخرین حرفی که زدی رفیقمون شازده آموزش پنج رو پیشنهاد کرده
چطوری شرط تعریف کنم لطفا با سورس توضیح بدید
سورس قبلی متاسفانه خراب بود. 63

سورس خراب نیست احتمالا نسخه کانستراکت شما پایینه به همین دلیل اجرا نمیشه

فعلا که مشکلش حل شده.............بیخیال!!!!!!!
تو می تونی همین الان با دریافت رایگان "اینشب نت" با حجم 2.5 مگابایت از ما حمایت کنی...حمایت های شما دلگرمی ماست
  پاسخ

(1395/7/23، 05:59 عصر)ARMAN_IRBAX نوشته است:

اینم سورسش(خیلی سادس نیازی به توضیح نداره فقط اگر جایی نفهمیدی چیکار کردم بگو تا راهنماییت کنم)فقط توجه کن اون پیام تبریک خیلی مهمه و هیچ جور دیگه ای نمی تونی به بازیکن جایزه بدی چون شرطی که گذاشتیم تاگل هست ینی یه بار اتفاق میفته ولی بقیه شرط ها هر لحظه رخ میدن و بنابراین هر لحه به پول بازیکن 150 تا اضافه میشه مثلا شرط اینکه اگر فلان حرفی ظاهر است پول رو اضافه کن یه شرط لحظه ای هست و هر لحظه رخ میده این اتفاق(سپاس یادت نره):
لینک دانلود سورس
اگر که تو بازیت از شی تکست باکس استفاده کردی برای وارد کردن جواب می تونی یه متغیر وارد کنی و بگی:
بالا تو ایونت پیشنهادی نوشتم "value"،به جای اون باید یه متغیر با محتوای تکست معرفی کنی و اسم متغیری که معرفی کردی رو اونجا بنویسی............
و بعدش باید بگی:
در ایونت بالا به جای "text"،باید اسم اون "تکست پیام تبریکی" که توی سورس گذاشتمو بنویسی و به جای "javabe mored nazar"جوابی که باید بازیکن بنویسه تا مرحله رد بشه رو بنویسی
اگر نفهمیدی بازم بگو
داداش واقعا ممنونم ازت

دوستان لطفا جواب این سوال من هم بدهید.
جواب سوال
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/7/23، 07:19 عصر)mr.alian نوشته است:
(1395/7/23، 05:59 عصر)ARMAN_IRBAX نوشته است:

لینک دانلود سورس
و بعدش باید بگی:
اگر نفهمیدی بازم بگو
داداش واقعا ممنونم ازت

دوستان لطفا جواب این سوال من هم بدهید.
جواب سوال

قربانت 
اون رو هم الان بت میگیم چیکارش کنی
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 177 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: