1395/7/25، 06:43 عصر
به نام خدا
سلام دوستان
چن وقته میخواستم یه چیزی رو بگم ولی وقت نمیکردم بیام انجمن ولی به هر حال...
فقط امیدوارم ناراحت نشید
تا آخر هم بخونید
قبلش من سه تا نکته رو میگم تا حواس تون باشه که من کاره ای نیستم:
1-من نه سازنده ی کانستراکت هستم، نه سازنده ی یونیتی و نه سازنده ی هیچ انجین دیگه، نه مدیر این انجمن و سایت SI2، نه یکی از عوامل این دو تا سایت.
من حتی به کانستراکت تسلط کامل ندارم.
2-کسایی که توی این انجمن حضور دارن و بازی ساز هم هستن، حق سوال کردن هر موضوعی که با بازی سازی ارتباط داره رو دارن.
و هیچ کسی حق نداره بگه تو حق سوال پرسیدن نداری، یا این چه سوالیه...
3-در یه جمله: ایده برداری از یه بازی دیگه به معنای کپی اون بازی نیست.
خب حالا میریم سر اصل مطلب
دوستان میخوام ازتون بپرسم برای بازی ساز شدن چه چیز هایی نیازه؟؟
خو شاید بیشترتون بگید:
تسلط به یه انجینی مث کانستراکت، یونیتی، تسلط بر نرم افزار های گرافیکی و مدلسازی مث 3D Max، فتوشاپ،...
و...
و...
و...
ولی از نظر من (و مطمئنّاً بیشتر بازی ساز های خبره و با تجربه) برای بازی سازی داشتن دوتا عامل خیلی مهمه و اگه نداشته باشیش به نظر من بهتره بازی سازی رو ببوسی و بزاری کنار و بری کشکت رو بسابی
1-یه ذهن خلاق ، 2-یه ذهن تحلیل گر
اکثر شما ذهن خلاق رو دارید.
ولی نمیدونم چرا مورد دومی رو ندارید (دوستان من دارم با دلیل حرف میزنم.به قول آقای مهران مدیری:«یه چیزی دیدم که میگم...!!!»)
برنامه نویسی و بازی سازی یعنی این که شما یه کد یا اونت یا هر چیز دیگه ای رو مینویسید، میبینید کار نمیکنه، و اینقدر اونو ویرایش میکنید تا بالاخره کار کنه
اما نمیدونم چرا بعضی ها که مبتدی هم هستن، بدون اینکه هیچ آموزشی بیینن، نگاه میکنن ببینن کدوم بازی پر فروش تره تا یکی عین اونو بسازن و وقتی میبینن نمیتونن به یه نفر میگن بیا برای من سورس بساز.
حالا سورس رو هم که براشون میسازیم دنبال گرافیک بازیشون میگردن.
بعد دنبال موسیقی بازیشون و.............
آخرشم یه بازی بیرون میدن که...
این حرف ها رو زدم تا چنتا خواهش خیلی مهم ازتون بکنم.
یه خواهش از شما و تمام بازی ساز هایی که تازه به این صنعت پا گذاشتن:
1-بازی سازی آسونه ولی الکی نیست؛ حالا که اومدی باید سخت تلاش کنید، با مشکلاتتون دست و پنجه نرم کنید، اینجوری خودتون هم بیشتر یاد میگرید؛ قرار نیست که تا ابد بقیه راهنمایی تون کنن!! اگر هم میبینی واقعا چیزی رو بلد نیستید، برید یاد بگیرید؛ اگه دیدید هنوز هم نمیتونید، اون موقع راهنمایی بگیرید (طوری که چیزی هم یاد بگیرید.)
سوال بکنید ولی قبلش سعی کنید خودتون مشکلتون رو حل کنید.
خلاصه اینکه: یکم رو پای خودتون بایستید.
2-من گفتم همتون ذهن خلاق رو دارید. پس ازش درست استفاده کنید.
منظورم اینه که خلق کنید.
درسته فلان بازی خیلی خفنه و کلی دانلود داره، یا اون یکی فلان بازی 100 هزار تومن داره روزانه در میاره...
ولی دلیل نمیشه شما هم بیایید یه بازی با سبک این بازی ها بسازید
(اینم بگم، این حرف من نیست، حرف خیلی از بازی ساز های حرفه ای اینه که مبتدی ها همش دارن کپی میکنن)
از روی الگو نسازید.
البته قبلا هم گفتم ایده برداری از یه بازی صرفا به معنای کپی کردن بازی نیست.
ولی مطمئن باشید اگه یه ذره خودتون خالق بازی باشید، بازی پر طرفداری میسازید
3-تسلیم نشید؛ ادامه بدید...
خیلی ها میگن بازی سازی رو نمیشه به عنوان یک شغل و یک منبع درآمد زندگی نگاه کرد
از نظر من هم نمیشه؛ البته تو ایران و تو زمان حال نمیشه
اگه یه استارتاپ خوب داشته باشید و از الان (توی هر سنی هم باشی) میتونی بازی ساز بشید
البته بازم میگم «بازی سازی آسونه، ولی الکی نیست»
سه تا نکته ای که اول گفتم یادتون نره، من هیچ کاره ای نیستم، ولی میدونم بازی ساز ها چی میکشن
امیدوارم کسی از حرفام ناراحت نشده باشه
شاید اشتباه از من باشه
ولی به هر حال حرف دلم رو زدم.
یا علی...