نگرانیهای من برای استفاده از کنستراکت
سلام
من میخوام بازی اندروید درست کنم.
یه بازی ساده از نوع platformer .
نمی دونم از این انجین بازی سازی شروع کنم یانه؟
می ترسم بازی در عین سادگی، کّند بالا بیاد.اندازه صفحه درست نباشه.در بازار نشه گذاشت.

در مورد نحوه ساخت بازی هم کلی سوال دارم مثل شلیک گلوله در فریمهای میانی اسپرایت، تشخیص صورت به صورت بودن دشمن و کارکتر قهرمان داستان به همراه تشخیص عدوم وجود دیوار مابینشان، برای شلیک دشمن به قهرمان بازی.کد خروج از بازی و توقف بازی و اجرای بازی به صورت خوابیده()landscape...

از طرف دیگه ساعتها توی نت دنبال نحوه ساخت بازی با گیم میکر بودم ولی آموزشی حتی در حد آموزشهای این سایت پیدا نکردم.در آموزشها یک کارکتر بدون انیمیشن در صحنه ساده بدون دشمن حرکت می کرد!

به نظر شما نگرانیهایم در مورد کانستراکت به جا هست؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اگه تو بازیسازی مبتدی هستی با همین انجین شروع کن

و کم کم برنامه نویسی هم یاد بگیر تا بتونی کار با انجین های قوی تری مثل یونیتی و... رو هم یاد بگیری

فقط یه خواهشی داشتم

اول همه ی آموزش های توی سایت Si2.ir و وبلاگ scirra.blog.ir رو قشنگ و با دقت نگاه کن

بعد اگه هنوز هم تو نحوه ی ساخت بازی مشکل داشتی از ما بپرس تا بتونیم کمکت کنیم.

در مورد نگرانیت هم باید بگم بی مورده

اگه درست از بازیت خروجی بگیری بازی بدرستی اجرا میشه
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
سلام
درمورد کند بودن خروجی کانستراکت(برای اندروید)بنظر بعضیا زیادی پیازداغش رو زیاد کردن
میتونید بازی های ساخته شده با کانستراکت رو ببینید تا خیالتون از کند نبودن راحت باشه.
مشخصا هر بازی که با اصول ساخته نشه و بهینه سازی توش انجام نشه حتی اگر با قوی ترین انجین ساخته بشه مشکلات زیادی براش پیش میاد.

و منم با نظر mahdi_R8095 موافقم . برای شروع و درک بهتر بازیسازی بنظرم کار با همین کانستراکت خوبه و بعد ها میتونید کوچ کنید به انجین دیگه ای.[url=http://construct2.ir/User-mahdi-R8095]

رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سپاس شده توسط: mbshareat ، vng ، directionteam
من با فلش دارم بازی خوبی میسازم اما یونیتی نیاز به چند تخصص داره و گیم میکر هم آموزش خوبی براش پیدا نکردم.عجیبه این همه طرفدار داره اما آموزشهاش در سطح یه بازی ساده پلتفرم که دشمن هم داشته باشه و راه رفتن و پرش کارکتر انیمیشن داشته باشه هم پیدا نکردم.
متاسفانه مثال بازی ساده آموزشی برای هیچ موتور بازی سازی راحت گیر نمیاد.

ممکنه چند بازی خوب که کژوال هم نباشند برام لینک بدید؟
من بازی که بشه بهش بازی گفت سراغ ندارم(این هم بگم angry bird رو هم نمی تونم بازی حساب کنم.وهمچنین بازیهای تک صفحه ای یا استراتژیک!)
  پاسخ

سپاس شده توسط:
برای مثال 
برید توی کافه بازار بزنید مدافعان حرم

از بازی های ساخته شده با کانستراکت توسط مدیر انجمن گرافیک هستش

در مورد یونیتی هم بگم کلا بازی سازی نیاز به چند رشته تخصص داره
و فقط مختص به انجین یونیتی نیست

انجین یونیتی خیلی قدرتمنده
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
علیک سلام
اصلا خود سایت سیرا(سازنده کانستراکت)
https://www.scirra.com/
در بخش آرکید می توانید قدرت کانسترو بسنجید (در این بخش نمونه بازی های کامل با این موتور می باشد)
قراره به زودی کانستراکت 3 هم بیاد
و برای شروع هم عالیه
من پنج سال با گیم ایکر کار کردم عمرم حدر رفت بدون یک نمونه کار درست و حسابی
ولی یک سال با کانست شروع کردم به یاد گیری و تو همون یک سال سه تا نمونه کار خوب داشتم نسبت به گیم میکر
که دو تای دیگشم دارم خروجی میگرم بفرستم کافه بازار
اگه نمونه کار از کانست می خواهی بازی
جدال با شیاطین 1 و 2 / بنداز تولیوان / بساز و بگو / فراموش شده 1 و 2 / مدافعان حرم / نبرد فرماندهان که همش کار بچه های همین انجمن هستش همشم تو کافه بازاره یه سرچ کوچولو بکنی میبینی
منم موافقم نگرانیتون بی دلیله شما باید بیشتر تحقیق می کردی
امید وارم سرنخ رو داده باشم
[تصویر:  banner.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط: shaygaaan ، shazde ، mbshareat
می بخشید.من که انگلیسی بلد نیستم چطور ممکنه به جواب سوالاتی که گفتم، برسم:
آموزش ویدیویی رو دیده ام.اینکه برای تشخیص جهت کارکتر هم تعریف متغیر لازم باشه من رو به فکر می بره چرا این انجین چیز به این سادگی رو نداره!
یکی یکی سوال کنم؟آخه به نظر میرسه کمتر کسی به بازی پلتفرمر علاقه داره.چون اولین سوالات کسی که بخواد چنین بازی بسازه همینهاست که جاش در سایت ظاهرا خالیه!
دوست دارم یه بازی با ایونت هایی به سادگی GoodbyeAliensAction بسازم(با گرافیک خیلی ساده تر!)

ممکنه بازی خارجی کامل و غیر گژوال که با کانستراکت ساخته شده بهم معرفی کنید؟آخه این بازیهایی که گفتید قابل دانلود رایگان نیستند که ببینم چطور بالا میاند.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام 
قابلیت تشخیص جهت و تغییر جهت رو بدون کدنویسی هم داره کانستراکت ولی متغیر میزاریم که بعدا اگر خواستیم قابلیت خاصی بزاریم یا تغییرش بدیم دستمون بسته نباشه و محدود نشیم ! بعدم مگه استفاده از متغیر بده ؟ 

برای معرفی بازیهای خارجی کانستراکت : 
پیشنهاد میکنم artillerists و ignatius و همچنین mortar melon رو ببینید ( الان همینا یادم میاد )

پ.ن : اگر نتونستید بازیهایی که گفته شد رو از گوگل پلی دانلود کنید میتونید با apkdler.com و جستجوی اسم بازی به راحتی دانلودش کنید.
  پاسخ

سپاس شده توسط: mbshareat

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: