افزونه آژاکس بدرستی کار نمیکنه
(1395/7/26، 06:55 عصر)ARMAN_IRBAX نوشته است:
(1395/7/26، 06:20 عصر)pikazho نوشته است: ممنون از پاسختون، البته من هاستم رایگان نیست و هاست و دامین خریداری کردم.

خب اشتباه کردین.................
الان شما خودتو بکشی هم رو اون هاست نمی تونی کاری انجام بدی و پلاگین آجاکس رو اون هاست کار نمی کنه.....
پس برو از xzn استفاده کن مگو چیست استفاده کن

ولی مشکل حل شد. ظاهرا بصورت لوکال از داخل برنامه که اجرا میکنم مشکل بوجود میاد ولی توی هاستم که یک هاست لینوکس سی پنل ساده هست آپلود کردم همه چی درست شد

(1395/7/26، 07:01 عصر)hesam3 نوشته است: باز دوباره اطلاعات اشتباه 22

چی به شما بگم من آخه ، آقا نمیتونید کمک کنید حرف اضافه نزنید 22

آقای مدیر باز نیاید به من اخطار بدید ، برید به کسایی که یک سره اسپم الکی میدن اخطار بدید .

========= و در جواب شما اولین چیزی که به ذهنم رسید این عکس هست :
[تصویر:  q3.png]

دوست عزیز چرا فاصله ما بین " " ها گذاشتید ؟
نباید حتی ی نیم فاصله هم باشه ، یکی دیگه از دوستان هم مشکل شمارو داشتن با برداشتن فاصله حل شد مشکلشون :
یعنی باید به این صورت باشه لینکتون :
youdomin.ir/file.php?name="&username&"&score="&score

شما با ی فاصله هم کار رو خراب میکنید ... . موفق باشید .

ممنون آقا حسام بخاطر پاسخت اما بدون برداشتن فاصله ها مشکل حل شد. ظاهرا بازی رو از کانستراکت که اجرا میکردم نمیتونست خوب ارتباط برقرار کنه با سایتم ولی وقتی آپلودش کردم ردیف شد و اون فاصله هام هست هنوز ولی خب حرفتو قبول دارم فاصله ها نباشه بهتره

(1395/7/26، 11:39 عصر)Mojtaba نوشته است: بسم الله الرّحمن الرّحیم

سلام. این که شما گفتید بعد از آپلود روی هاست درست کار می‌کنه، پس به احتمال زیاد مشکل شما فقط از Cross Origin است نه چیز دیگه. به خاطر اطمینان از این موضوع می‌توانید هنگام تست با مرورگر کلید F12 رو بزنید تا DevTools مرورگر باز شود. بعد امتیاز رو ثبت کنید و ببینید در قسمت Console چه خطایی را نشان می‌دهد.

حالا این به چه معناست؟
یعنی به دلایل امنیّتی مرورگرها اجازه نمی‌دهند به دامنه‌ای غیر از دامنه‌ی صفحه‌ی خودمان درخواست آجاکسی ارسال کنیم. یعنی یک سایت نمی‌تواند به یک سایت دیگر درخواست بفرستد، مگر این‌که خود اون سایت این اجازه رو بدهد. این اجازه دادن می‌تونه توسّط ارسال یک header توسّط وب‌سرور انجام بشود. حالا اگر به تنظیمات وب‌سرور دسترسی ندارید فقط کافیست در ابتدای فایل PHP این تابع رو بنویسید که این header رو ارسال کند (همون طور که آقا شایگان هم گفتند):
کد:
header("Access-Control-Allow-Origin: *");

پس شما کافیست که فایل save score را با یک ویرایشگر متنی مثل notepad ویرایش کنید و بعد از خطّ اوّل که نوشته شده است <?php یعنی در خطّ دوم این دستور رو بنویسید و save کنید.
در این دستور به جای ستاره (*) می‌توانید آدرس سایت مجاز رو هم بنویسید؛ این قسمت در اصل داره سایت‌های مجاز رو مشخّص می‌کنه و ستاره یعنی هر سایتی مجاز است به ما درخواست آجاکسی ارسال کند.

اگر نمی‌خواهید به تمام سایت‌ها این اجازه را بدهید و  این header را ارسال کنید می‌توانید برای تست از NW.js استفاده کنید. چون NW.js به اجازه‌ی سرور کاری ندارد و درخواست خودش را بدون هیچ مشکلی ارسال می‌کند. در نهایت بعد از آپلود روی سرور هم که هیچ مشکلی از این بابت نداریم، چون دامنه‌ها یکسان است و خودمان می‌توانیم به سایت خودمان درخواست بفرستیم.

دمتون گرم. به تجربیاتم اضافه شد و حالا حالت لوکال هم کارمیکنه بدون اینکه لازم باشه آپلود کنم

(1395/7/26، 08:04 عصر)shaygaaan نوشته است:
(1395/7/26، 06:55 عصر)ARMAN_IRBAX نوشته است:
(1395/7/26، 06:20 عصر)pikazho نوشته است: ممنون از پاسختون، البته من هاستم رایگان نیست و هاست و دامین خریداری کردم.

خب اشتباه کردین.................
الان شما خودتو بکشی هم رو اون هاست نمی تونی کاری انجام بدی و پلاگین آجاکس رو اون هاست کار نمی کنه.....
پس برو از xzn استفاده کن مگو چیست استفاده کن

سلام
دوست عزیز شما امتحان کردی؟
الان صد ها نفر از هاست پولی استفاده میکنند ! (یکیش خودم )
بازم میگم که دلیل استفاده از هاست رایگان در آموزش ها برای اینه که همه بتونن یاد بگیرند ! (آموزش های خودمم هم اینجوریه + نفرات بسیار دیگه.......)

دلیل این ارسال هم اسپم نبود !
تنها هدف من از این ارسال این بود که حرف شما رو اصلاح کنم ! یعنی این که کسانی که میخوان هاست بگیرند برن بگیرند !
مشکلی هم که شما گفتید چاره اش یه خط ! (اگه وجود داشته باشه)
کد:
header('Access-Control-Allow-Origin: *');
هاست های رایگان هم نمیشه اعتماد کرد بهشون
یکسره قطعی دارند.
شما 1000 نفر بازیتو دان کنند و استفاده کنند هاست فردا ساسپند میشه و همه ی اطلاعاتتون میره هوا..........(هاست های رایگان)

بله حق با شما بود ممنون. من آپلود که میکردم همه چی خوب بود و وقتی از داخل کانستراکت اجرا میکردم خطا میخوردم. اون یک خط رو به پی اچ پیم اضافه کردم و حالا درست شد و لوکال هم میتونم اطلاعات بفرستم
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 177 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: