درخواست آموزش طراحی کاراکتر
دوستان عزیز سلام

کسی آموزش طراحی کاراکتر با فتوشاپ یا ایلوستریتور به صورت فارسی داره؟

اگه دارید لطفا کم لطفی نکنید و بدید.

با تشکر.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام ببین کاری نداره طراحی کاراکتر منم اول مثه شما بودم نا اشنا و نا بلد 
ببین کلا نقاشی کشیدن و طراحی کردن کارکتر ی چیز سادس مثلا میخوایی شمشیر بکشی میری تو فوتوشاپ با ابزار pen برمیداری کم رنگ میکشی (واسه کم رنگ کردن رنگش از اون بالا کیفیت رو میاری میزاری رو 60_70 یا اگه خواستی اصن بزار 50_40 ) 

خب بعد که طراح اولیه رو کشیدی میگیری حالا پر رنگ میکنی (ینی کیفیتشو میزاری رو 100) بعد میایی رو خط های کم رنگت میکشی اینم از کاراکتر به این اسونی اگه نفهمیدی بگو یه ویدیو بعدا اگه شد واست اماده کنم 
در حال طراحی یه بازی هستیم منتظر باشید به زودی چند تا عکس از بازیم میزارم  .....  4 21  

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/8/1، 04:25 عصر)mr.alian نوشته است: دوستان عزیز سلام

کسی آموزش طراحی کاراکتر با فتوشاپ یا ایلوستریتور به صورت فارسی داره؟

اگه دارید لطفا کم لطفی نکنید و بدید.

با تشکر.
برای طراحی کارکتر از خودت یه عکس بگیر یا از اینترنت یه عکس دانلود کن ببر تو فتوشاپ با ابزار پن بکگراندشو پاک کن و بعد رنگشو مشکی کن به همین راحتی برای متحرک کردن هم اسپرایتر یا انیمیشن باکس استفاده کن که قبلش باید اجزای بدنو جدا کنی با استفاده از ابزار سلکت مثلا سرو جدا ذخیره کن و ....
آموزش فارسی اسپرایتر هم توی همین انجمن هست اونو ببین کاملا توضیح داده 
آثار من
-----------
انتشار یافته: _
در حال ساخت
:
بدون نام    شکست خورده: ویزویزی
54 اگه کمکت کردم ممنون میشم روی سپاس کلیک کنی 54 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
برای اینکه بتونی یه کاراکتر خوب و تمیز رسم کنی ابتدا باید به ابزار پین مسلط بشی

و سپس باید آموزش های مختلف را دانلود کنی

این دور و زمونه کسی نمیاد برات لقمه  بگیره و بزاره تو دهنت باید خودت سعی کنی و دنبال منابع مختلف بری تا خودت لقمه بزاری توی دهن خودت

برای مثال من برای کسانی که میخوان وارد کار فتوشاپ و اینا بشن بهتره تمامی آموزش های مربوط به فتوشاپ را در وبسایت آقای  طوفانی اصل بگیرید
-- همینی که هستی باش --
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/8/1، 05:31 عصر)hunk نوشته است:
(1395/8/1، 05:22 عصر)alirezagamemaker نوشته است: سلام ببین کاری نداره طراحی کاراکتر منم اول مثه شما بودم نا اشنا و نا بلد 
ببین کلا نقاشی کشیدن و طراحی کردن کارکتر ی چیز سادس مثلا میخوایی شمشیر بکشی میری تو فوتوشاپ با ابزار pen برمیداری کم رنگ میکشی (واسه کم رنگ کردن رنگش از اون بالا کیفیت رو میاری میزاری رو 60_70 یا اگه خواستی اصن بزار 50_40 ) 

خب بعد که طراح اولیه رو کشیدی میگیری حالا پر رنگ میکنی (ینی کیفیتشو میزاری رو 100) بعد میایی رو خط های کم رنگت میکشی اینم از کاراکتر به این اسونی اگه نفهمیدی بگو یه ویدیو بعدا اگه شد واست اماده کنم 

نقاشی کشیدن و طراحی کاراکتر یه چیز سادس 39

اره دستت راه بیوفته اسون منم بلد نبودم یه ترفندی یاد گرفتم  1 16
در حال طراحی یه بازی هستیم منتظر باشید به زودی چند تا عکس از بازیم میزارم  .....  4 21  

پاسخ

سپاس شده توسط:
دوست عزیز شما خودت به تنهایی نمی تونی هم یه گرافیست حرفه ای باشی هم یه باز ساز حرفه ای.....
اینکه بتونی هر دوتاش رو باشی از سرت بیرون کن...........
طراحی شخصیت و گرافیک و گرافیست بودن یه چیزیه و یه بحثیه که برای حرفه ای شدن توش باید تقریبا نصف عمرت رو بذاری روش............
الان میگم چرا؟؟؟؟ببین طراحی شخصیت و گرافیک رو اول باید از نقاشی روی کاغذ شروع کنی....وقتی اونو فول شدی می تونی از نقاشی هات عکس بگیری و ببری تو فتوشاپ و بعدش با فتوشاپ شخصیتت رو کاملا رنگ کنی و طراحی کنی(تا اینجاش مناسب کار شماست و تا اینجا یه طراحی معمولی و با کیفیت فقط قابل قبول بدست میارین) و وقتی که اونو فول شدی می تونی بری قلم نوری بخری یا مانیتور هایی که قلم دارن و می تونی باهاشون طراحی رو روی صفحه ی مانیتور و مستقیما توی خود قتوشاپ  تجربه کنی و یاد بگیری و دوباره وقتی اونو فول شدی و بلد شدی تازه طراحی دو بعدی رو به طور کاملا حرفه ای بلدی و بعدش اگر خواستی وارد دنیا ی سه بعدی بشی باید بری تیریدی مکس یاد بگیری که اگر بخوای اونو فول شی باید بری تهران (چون اساتید مربوطه فقد اونجا با دریافت هزینه های سنگین اونم در عرض هفت سال تیریدی اس مکس رو یاد میدن)
ولی راه چیه؟؟؟؟اگر دانشگاتو تموم کردی می تونی با یکی از بچه های رشته ی گرافیک دوست بشی........ 4
تو می تونی همین الان با دریافت رایگان "اینشب نت" با حجم 2.5 مگابایت از ما حمایت کنی...حمایت های شما دلگرمی ماست
[تصویر:  download_1_.png]
[تصویر:  download.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/8/1، 06:47 عصر)hunk نوشته است:
(1395/8/1، 06:11 عصر)alirezagamemaker نوشته است:
(1395/8/1، 05:31 عصر)hunk نوشته است: نقاشی کشیدن و طراحی کاراکتر یه چیز سادس 39

اره دستت راه بیوفته اسون منم بلد نبودم یه ترفندی یاد گرفتم  1 16
22 خب الان دقیقا کل زحمات شرکت هایی مثل پلی دد رو بردی زیر سوال 22
اخه این حرفت یه جاییش مشکل داره نمیخوام از بحث تاپیک خارج بشم اما ذهن خودتونو با اینکه بازی سازی و گرافیک و این حرفا اسونه پر نکنید اخه اگه اسون بود که شش یا هفت سال برا ساخت یه بازی صرف نمیشد خواهشا دید مردمو نسبت به این چیزا تغییر ندید
استاد اونا کاراشون حرفه اییه من از رو الگو میگم بهت  22     الگو بدی دستم یه ربه کشیدمش 

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/8/2، 05:56 عصر)hunk نوشته است:
(1395/8/2، 05:42 عصر)alirezagamemaker نوشته است:
(1395/8/1، 06:47 عصر)hunk نوشته است: 22 خب الان دقیقا کل زحمات شرکت هایی مثل پلی دد رو بردی زیر سوال 22
اخه این حرفت یه جاییش مشکل داره نمیخوام از بحث تاپیک خارج بشم اما ذهن خودتونو با اینکه بازی سازی و گرافیک و این حرفا اسونه پر نکنید اخه اگه اسون بود که شش یا هفت سال برا ساخت یه بازی صرف نمیشد خواهشا دید مردمو نسبت به این چیزا تغییر ندید
استاد اونا کاراشون حرفه اییه من از رو الگو میگم بهت  22     الگو بدی دستم یه ربه کشیدمش 
خب بلاخره همه یه روزی حرفه ای میشن اما سعی کنید خودتونو با حرف (کاره آسونی هست!) کوچیک جلوه ندید
در ضمن من استاد نیستم 33
در مورد آموزش طراحی هم میتونید تو اینترنت دنبال آموزش های بردیا علمی یا سعید طوفانی بگردید
4 4 4 4 41  اوکی استاد 

پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: