یک سوال کوچولو
Brick 
سلام خدمت همه دوستان
من برنامه نویس و طراح اپلیکیشن اندروید هستم (البته نه حرفه ای در حد متوسط) و چندتایی برنامه در بازار و سایر مارکتها منتشر کردم که البته همشون بصورت کتاب آموزشی و محتوا محور بودند.

تصمیم گرفتم وارد دنیای بازی سازی بشم.و چندتایی کتاب و فیلم از این انجمن و سایتهای دیگه دانلود گرفتم و تا حدودی با موتور بازی ساز کانستراکت اشنا شدم.

میخوام بدونم امکان انتشار بازی های تولید شده توسط این موتور بازی ساز در مارکتها مثل بازار و مایکت و .... وجود داره؟ 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/9/1، 10:48 عصر)rasoul60 نوشته است: سلام خدمت همه دوستان
من برنامه نویس و طراح اپلیکیشن اندروید هستم (البته نه حرفه ای در حد متوسط) و چندتایی برنامه در بازار و سایر مارکتها منتشر کردم که البته همشون بصورت کتاب آموزشی و محتوا محور بودند.

تصمیم گرفتم وارد دنیای بازی سازی بشم.و چندتایی کتاب و فیلم از این انجمن و سایتهای دیگه دانلود گرفتم و تا حدودی با موتور بازی ساز کانستراکت اشنا شدم.

میخوام بدونم امکان انتشار بازی های تولید شده توسط این موتور بازی ساز در مارکتها مثل بازار و مایکت و .... وجود داره؟ 

با سلام
بله دوست عزیز امکان انتشارش هست و دوستان ما بازی های زیادی انتشار دادن که با همین انجین ساخته شده از جمله مدافعان حرم که میتونید در کافه بازار دانلودش کنید
  پاسخ

سپاس شده توسط: rasoul60 ، shazde ، sjdafzali
بله داداش خیلیا با کانسترکت بازی انتشار دادن
  پاسخ

سپاس شده توسط: rasoul60
بله
کار با ایم موتور آسان و لزت بخشه و برای شروع خیلی خوبه که این موتور را انتخاب کردی کانستو یاد بگیر تا بعد تا بتونی با موتور های قوی دیگه کار کنی.
بازم میگم کانست برای شروع عالیه و میشه ازشم پول در آورد
می تونی تو کانالی که تو امزای بنده هستش عضو بیشی برای کانست فعلا مطلب و آموزش قرار می دهیم
SpotHome@
[تصویر:  banner.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط: rasoul60 ، hamed2002

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اجرای بازی در گوشی selno 2 2,385 1403/10/23، 12:35 صبح
آخرین ارسال: Tggi
Sad خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 126 1403/8/25، 02:09 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  گروه انجمن کانستراکت sahabia-games 0 1,205 1401/4/30، 04:17 عصر
آخرین ارسال: sahabia-games