(1395/10/2، 12:11 صبح)kamran_cn نوشته است: سلام. با وجود اینکه حتی یک نفر هم تشکر نکرده و بجز چند پست غیر مرتبط هیچ کس نظری نداشته و حتی پست من رو مدتی پاک کرده بودند ولی از اونجایی که نمیخوام زحمات دوستانی که با سختی بازی میسازان به دلیل دیده نشدن بازی به هدر بره به کارم ادامه میدم. به امید موفقیت
قسمت دوم:
گرافیک را زیرکانه بسازید:
ضرب المثلی داریم که یک ده آباد به از صد شهر خراب
یعنی یک گرافیک ساده و تمیز بهتر از یک گرافیک شلوغ و غیر مرتبط با زرق و برق غیر حرفه ای است.
بهتره مطلب رو با مثال توضیح بدم: توصیه میکنم حتما بازی limbo رو ببینید. این بازی از گرافیک سیاه و سفید استفاده میکنه ولی یکی از برترین بازی ها در سبک خودشه. یا همین بازی 41148 خودمون که شخصیت اصلیش به صورت تک رنگ مشکی طراحی شده.
متاسفانه بازی های زیادی در این سبک دیدم که با زحمت زیادی ساخته شدن ولی به دلیل استفاده از عکس های پراکنده که به صورت ناشیانه برش داده شده و سر هم شدند، مورد توجه قرار نگرفتن.
اگر نمیتونید گرافیک رنگی حرفه ای طراحی کنید، یک گرافیک ساده ولی تمیز در بیارید. یادتون باشه که لبه های آیکون ها تمیز دربیاد و اثری از برش دیده نشه.
حتما بازی های معروف رو بررسی کنید تا کاملا منظور من رو متوجه بشید.
یک نکته دیگه نوشته هایی هست که به عنوان توضیح در این سبک بازی های اپیزودی استفاده میشه. میتونید از همین 41148 الگو بگیرید. یک فونت تمیز بدون هرگونه حاشیه اضافی. ولی با یک انیمیشن حرفه ای نوشته میشه.
تا اینجا رو به یاد داشته باشید تا در آینده نکات دیگه ای رو براتون توضیح بدم. یادتون باشه به جای صرف وقت زیاد و رعایت نکردن استانداردهای لازم، ابتدا کمی وقت برای یادگیری اصولی بگذارید تا نتیجه کارتون حرفه ای تر باشه. اگر شما هم مطلبی به نظرتون میرسه بگید تا همه استفاده کنند.
سلام دوست عزیز
کار بسیار خوبی میکنی که اطلاعاتتو به اشتراک میزاری ولی این نکته رو خدمتت بگم که بعضی از دوستان هستند که راههای خوبی بلدن تا برنامه ها بالا بره ولی برای اینکه ارزشش پایین نیاد به کسی نمیگن تا فقط خودشون این روش رو بدونن
به نظر بنده باید عشق و علاقه ات رو در این مسیر با پشتکار زیاد بریزی و همیشه راه های جدید رو امتحان کنی تا بلاخره موفق بشی
اون چیزایی که شما گفتید درسته در مورد متریال و اینجور چیزا ولی همه ماجرا این نیست دوست من.کار ما در کار با کافه بازار کمی مشکل شده چرا ؟ چون کافه بازار سیاست کاری خودشو عوض کرده و گزینه پرفروش های هفته رو از صفحه اصلی خودش برداشته و این به ضرر ما توسعه دهنده هاست.اینو برای دوستانی که اطلاعاتی در مورد پرفروش های هفته در کافه بازار ندارن میگم:
شما برفرض مثال یه بازی یا برنامه میساختی و کلی براش زحمت میکشیدی و منتشر که میشد و اگه امتیاز خوب و نظرات مثبت زیادی داشتی بصورت خودکار برنامت میرفت توی پرفروش های هفته و این کار سیستمی انجام میشد(خودکار)
الان کافه اومده از حالت سیستمی برداشته و تنها برنامه هایی موفق به رفتن به صفحه اول میشن که خود مدیریت بازار اونارو انتخاب کنه یعنی سیستمی شده دستی.
حالا از صفحه اول هم که بگذریم بهرحال ما باید اپلیکیشنمون چه بره صفحه اول چه نره فروش خوب کنه و دانلود بالا داشته باشه.اینم راه حل خودشو داره من خودم راههای زیادی برا اینا پیدا کردم که یه بازی ساده ساختم در عرض 1 ماه بیشتر از 500 دانلود داشت
البته زیاد روش هم کار نکردم .
فقط در نتیجه میخوام بگم برای بهتر دیده شدن برنامه هاتون لازمه همه سیاست ها ی مارکت و همه راه و چاه ها رو بلد باشی .اونوقت در اون میان یه راه غیر منتظره میاد تو ذهنت و همه چی رو اوکی میکنه.
راه و چاه ها به سختی بدست میاد ولی وقتی بدست میاد همیشه یه خنده ملیح رو گوشه لبت میشونه
امیدوارم تونسته باشم از زحمت شما تشکری کرده باشم دوست عزیز
بازی من تو کافه بازار