برگزیده ،مطرح شدن و نصب بالای بازی
سلام. یکی از مشکلاتی که زیاد به چشم میخوره اینه که با اینکه دوستان مهارت خوبی در بازیسازی دارن و زحمت زیادی برای ساخت یک بازی میکشن متاسفانه به دلیل دیده نشدن بازی و نصب پایین آن زحمات ایشان به هدر رفته و انگیزه رو به شدت کاهش میده.
این پست رو زدم تا با همفکری و همکاری هم راه هایی که شانس برگزیده شدن بازی ها در کافه بازار رو افزایش میده رو بررسی کنیم و همچنین به روشی برای مطرح کردن بازی ها برسیم تا سبب معرفی و نصب بالای بازی هامون بشه.
لطفا اگر نظر یا راه حلی دارید حتما در این پست اعلام کنید تا همه استفاده کنیم. به امید موفقیت
بازی استراتژیک لشکر امپراطور
نصب رایگان

[تصویر:  com.parsasoft.myempires0.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام .
ببخشید اینو میگم ولی واقعا این حرفتون و این تایپیک محتواش الکیه . ؟؟؟
ی چندتا بازی خوب نام ببر که دیده نشده باشه ؟؟؟ هر وقت اینو به من گفتی منم بت جواب میدم .
نمونش خود بنده رو مثال میزنم تیر ماه ی بازی دادین بیرون کلا ی هفته کار کردم روش توقع داشتم در حد 41148 بشه !!!
خب معلومه که نمیشه . شما هرچقد پول بدی اش میخوری . نمونه های موفقم زیاده نیازی به نام بردن نیست . حالا هم بجای این کار برید روی پروژتون با حوصله کار کنید کیفیت رو از همه لحاظ ببرید بالا من قول میدم بدون تبلیغات بازیتون بالای 10000 دانلود داشته باشه .

پاسخ

سپاس شده توسط:
تنها راهش علاقه ست.میتونی باهاش هرکاریو ممکن کنی
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/9/28، 01:47 عصر)arde نوشته است: تنها راهش علاقه ست.میتونی باهاش هرکاریو ممکن کنی

علاقه و اراده
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بازی های زیادی رو در همین انجمن دیدم که با وجود زحمت زیاد و صرف وقت چندین ماهه متاسفانه نصب بسیار پایینی داشتند.
ببینید علاقه و تخصص یک مطلبه و ارایه کردن بازی یک موضوع دیگه. من شخصا ناراحت میشم وقتی میبینم زحمت دوستان با علاقه و متخصص به دلیل دیده نشدن بازی به هدر میره. لطفا در این هم فکری شرکت کنید تا به کمک هم بتونیم موفقیت هامون رو دوچندان کنیم.
نصب رایگان

پاسخ

سپاس شده توسط:
نمیدونم دلیل تند روی ، روی این دوستمون دقیقا توی تاپیک های دوستان یعنی چی !!!
یعنی واقعا تند روی های بنده واگیر داشته ؟ 21 

البته خب اینجا اینجوری جاش نبود ، باید بگم که ایشونم بازی خودشونو نام نبردن که شما رژه روی ایشون میرید .
ایشون میگه دلشون برای بازی های امثال ما میسوزه ، البته منهای بنده ( هنوز بازی ندادم بیرون ) .
ولی خب به نظرم احتیاج هست روی بعضی از بازی ها تفکری بشه .
همینطوری که دوستمون گفتن برخی از بازی ها هستن با اینکه ساخته ی جالب و حتی ایده جدیدی بوده و توی کافه بازار دیده نشده و حذف شده ...
حتما بازی ها نباید الان در راس دید باشن ، بازی که دیده نشده ، خب شما هم ندیدید ...
  پاسخ

سپاس شده توسط: kamran_cn
خوب مثل اینکه باید خودم شروع کنم.
من اینجا تجربیات خودم رو مطرح میکنم شاید بتونه کمکی برای دوستان باشه.
از این به بعد هر وقت بتونم یک قسمت در رابطه با نحوه ارایه مناسب بازی میگذارم.
قسمت اول:
ساده و حرفه ای:
یکی از نکاتی که باعث برگزیده شدن بازی مخصوصا در مارکت کافه بازار میشه، سادگی طراحی در عین حرفه ای بودنه.
به شخصه تجربه کردم که بازار توجه خاصی به گرافیک فلت و طراحی متریال داره.
من خودم چندین بازی حدس تصویر با سبک گرافیک جذاب داشتم ولی هیچکدوم برگزیده نشد (هر چند بعضی ها تا نزدیک 50000 دانلود هم رفت) ولی تصمیم گرفتم یک بازی حدس تصویر دقیقا با همون کد نویسی طراحی کنم با دو تفاوت:
1- گرافیک بازی رو کلا به فلت و با رنگ های ساده و کد رنگ متریال تغییر دادم.
2- در هنگام ورود به منو ها و ورود به مراحل و ... انیمیشن های حرفه ای و منظم استفاده کردم.
نتیجه این شد که فردای انتشار برنامه خود بازار ایمیل زد و بازی رو به عنوان برگزیده روی صفحه اصلی قرار داد.
شما میتونید تحقیقی در خصوص طراحی متریال و کد رنگ های اون داشته باشید و سعی کنید ساده و حرفه ای باشید.
البته فقط این مورد کافی نیست و به امید خدا در قسمت های بعد نکات دیگه ای رو عنوان میکنم.
امیدوارم با همفکری هم بتونیم شاهد ارتقا سطح کیفی کارهامون باشیم.
یادتون هم باشه که یک محصول یا بازی هر چقدر هم خوب باشه اگر اصول ارایه مناسب اون رو ندونیم تمام زحماتمون به هدر میره. 
موفق باشید
نصب رایگان

پاسخ

سپاس شده توسط: error20 ، milad1 ، mahdiirani
سلام. با وجود اینکه حتی یک نفر هم تشکر نکرده و بجز چند پست غیر مرتبط هیچ کس نظری نداشته و حتی پست من رو مدتی پاک کرده بودند ولی از اونجایی که نمیخوام زحمات دوستانی که با سختی بازی میسازان به دلیل دیده نشدن بازی به هدر بره به کارم ادامه میدم. به امید موفقیت

قسمت دوم:
گرافیک را زیرکانه بسازید:
ضرب المثلی داریم که یک ده آباد به از صد شهر خراب
یعنی یک گرافیک ساده و تمیز بهتر از یک گرافیک شلوغ و غیر مرتبط با زرق و برق غیر حرفه ای است.
بهتره مطلب رو با مثال توضیح بدم: توصیه میکنم حتما بازی limbo رو ببینید. این بازی از گرافیک سیاه و سفید استفاده میکنه ولی یکی از برترین بازی ها در سبک خودشه. یا همین بازی 41148 خودمون که شخصیت اصلیش به صورت تک رنگ مشکی طراحی شده.
متاسفانه بازی های زیادی در این سبک دیدم که با زحمت زیادی ساخته شدن ولی به دلیل استفاده از عکس های پراکنده که به صورت ناشیانه برش داده شده و سر هم شدند، مورد توجه قرار نگرفتن. 
اگر نمیتونید گرافیک رنگی حرفه ای طراحی کنید، یک گرافیک ساده ولی تمیز در بیارید. یادتون باشه که لبه های آیکون ها تمیز دربیاد و اثری از برش دیده نشه.
حتما بازی های معروف رو بررسی کنید تا کاملا منظور من رو متوجه بشید.
یک نکته دیگه نوشته هایی هست که به عنوان توضیح در این سبک بازی های اپیزودی استفاده میشه. میتونید از همین 41148 الگو بگیرید. یک فونت تمیز بدون هرگونه حاشیه اضافی. ولی با یک انیمیشن حرفه ای نوشته میشه.
تا اینجا رو به یاد داشته باشید تا در آینده نکات دیگه ای رو براتون توضیح بدم. یادتون باشه به جای صرف وقت زیاد و  رعایت نکردن استانداردهای لازم، ابتدا کمی وقت برای یادگیری اصولی بگذارید تا نتیجه کارتون حرفه ای تر باشه. اگر شما هم مطلبی به نظرتون میرسه بگید تا همه استفاده کنند.
نصب رایگان

پاسخ

سپاس شده توسط: arde
(1395/10/2، 12:11 صبح)kamran_cn نوشته است: سلام. با وجود اینکه حتی یک نفر هم تشکر نکرده و بجز چند پست غیر مرتبط هیچ کس نظری نداشته و حتی پست من رو مدتی پاک کرده بودند ولی از اونجایی که نمیخوام زحمات دوستانی که با سختی بازی میسازان به دلیل دیده نشدن بازی به هدر بره به کارم ادامه میدم. به امید موفقیت

قسمت دوم:
گرافیک را زیرکانه بسازید:
ضرب المثلی داریم که یک ده آباد به از صد شهر خراب
یعنی یک گرافیک ساده و تمیز بهتر از یک گرافیک شلوغ و غیر مرتبط با زرق و برق غیر حرفه ای است.
بهتره مطلب رو با مثال توضیح بدم: توصیه میکنم حتما بازی limbo رو ببینید. این بازی از گرافیک سیاه و سفید استفاده میکنه ولی یکی از برترین بازی ها در سبک خودشه. یا همین بازی 41148 خودمون که شخصیت اصلیش به صورت تک رنگ مشکی طراحی شده.
متاسفانه بازی های زیادی در این سبک دیدم که با زحمت زیادی ساخته شدن ولی به دلیل استفاده از عکس های پراکنده که به صورت ناشیانه برش داده شده و سر هم شدند، مورد توجه قرار نگرفتن. 
اگر نمیتونید گرافیک رنگی حرفه ای طراحی کنید، یک گرافیک ساده ولی تمیز در بیارید. یادتون باشه که لبه های آیکون ها تمیز دربیاد و اثری از برش دیده نشه.
حتما بازی های معروف رو بررسی کنید تا کاملا منظور من رو متوجه بشید.
یک نکته دیگه نوشته هایی هست که به عنوان توضیح در این سبک بازی های اپیزودی استفاده میشه. میتونید از همین 41148 الگو بگیرید. یک فونت تمیز بدون هرگونه حاشیه اضافی. ولی با یک انیمیشن حرفه ای نوشته میشه.
تا اینجا رو به یاد داشته باشید تا در آینده نکات دیگه ای رو براتون توضیح بدم. یادتون باشه به جای صرف وقت زیاد و  رعایت نکردن استانداردهای لازم، ابتدا کمی وقت برای یادگیری اصولی بگذارید تا نتیجه کارتون حرفه ای تر باشه. اگر شما هم مطلبی به نظرتون میرسه بگید تا همه استفاده کنند.

سلام دوست عزیز
کار بسیار خوبی میکنی که اطلاعاتتو به اشتراک میزاری ولی این نکته رو خدمتت بگم که بعضی از دوستان هستند که راههای خوبی بلدن تا برنامه ها بالا بره ولی برای اینکه ارزشش پایین نیاد به کسی نمیگن تا فقط خودشون این روش رو بدونن

به نظر بنده باید عشق و علاقه ات رو در این مسیر با پشتکار زیاد بریزی و همیشه راه های جدید رو امتحان کنی تا بلاخره موفق بشی
اون چیزایی که شما گفتید درسته در مورد متریال و اینجور چیزا ولی همه ماجرا این نیست دوست من.کار ما در کار با کافه بازار کمی مشکل شده چرا ؟ چون کافه بازار سیاست کاری خودشو عوض کرده و گزینه پرفروش های هفته رو از صفحه اصلی خودش برداشته و این به ضرر ما توسعه دهنده هاست.اینو برای دوستانی که اطلاعاتی در مورد پرفروش های هفته در کافه بازار ندارن میگم:
شما برفرض مثال یه بازی یا برنامه میساختی و کلی براش زحمت میکشیدی و منتشر که میشد و اگه امتیاز خوب و نظرات مثبت زیادی داشتی بصورت خودکار برنامت میرفت توی پرفروش های هفته و این کار سیستمی انجام میشد(خودکار)
الان کافه اومده از حالت سیستمی برداشته و تنها برنامه هایی موفق به رفتن به صفحه اول میشن که خود مدیریت بازار اونارو انتخاب کنه یعنی سیستمی شده دستی.
حالا از صفحه اول هم که بگذریم بهرحال ما باید اپلیکیشنمون چه بره صفحه اول چه نره فروش خوب کنه و دانلود بالا داشته باشه.اینم راه حل خودشو داره من خودم راههای زیادی برا اینا پیدا کردم که یه بازی ساده ساختم در عرض 1 ماه بیشتر از 500 دانلود داشت
البته زیاد روش هم کار نکردم .
فقط در نتیجه میخوام بگم برای بهتر دیده شدن برنامه هاتون لازمه همه سیاست ها ی مارکت و همه راه و چاه ها رو بلد باشی .اونوقت در اون میان یه راه غیر منتظره میاد تو ذهنت و همه چی رو اوکی میکنه.
راه و چاه ها به سختی بدست میاد ولی وقتی بدست میاد همیشه یه خنده ملیح رو گوشه لبت میشونه

امیدوارم تونسته باشم از زحمت شما تشکری کرده باشم دوست عزیز 3

بازی من تو کافه بازار
بازی من رو با عنوان جناب ذهن خوان در کافه بازار ببینید

کانال همه برنامه های ساخت خودم در تلگرام secretpassage@
[url=https://cafebazaar.ir/app/ir.jenabzehnxan.ard/?l=fa]

بعد از خدا از خروجی کانستراکت بترس 4
  پاسخ

سلام 
من هم یه چند تا نظر دارم
اول اینکه سعی کنید در بازیتون از عناصر ایرانی استفاده کنید ینی شخصیتتون کاملا شکل ایرانی ها باشه(مثل بازی موتوری یا قیصر)
دوم بازیتون رو در روزی انتشار دهید که مناسبتی درباره بازیتون وجود داشته باشه(مثلا بازی در باره عشورا را در محرم انتشار دهید)
و سوم که خود کافه بازار روش خیلی تاکید داره آیکون مناسب

و باید اینم بگم که علاقه و تلاش مهم ترین عامل ها هستند
من خودم دو قسمت بازیم رمز کاراگاهی 1 و رمز کاراگاهی 2 رو تو یه هفته ساختم اونوقت ازش توقع داشتم به معروفی دزد بی مزد بشه خب قطعا نمیشه.
برای همین حتی تو انجمن هم تبلیغشون نکردم
  پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تایپیک گفتگوی آزاد shazde 666 288,768 1403/9/21، 05:45 عصر
آخرین ارسال: Mmmmm
  سوال : استیم hasansanaei 1 1,981 1400/7/24، 11:18 صبح
آخرین ارسال: mostafanastary
  زبان برنامه نویسی M.Y 16 10,187 1400/6/19، 03:25 عصر
آخرین ارسال: Prince
  طرح صیانت مجلس شورای اسلامی M.Y 9 4,984 1400/5/26، 02:11 عصر