چند سوال اساسی (گیم میکر یا کانستراکت)
Star 
بسم الله الرحمن الرحیم
رفقا سلام
من سید مجید هستم و تازه عضو شدم که چندتا سوال بپرسم!

درحال حاضر با گیم میکر کار میکنم و بازی اولم بزودی برای اندروید منتشر میشه
حالا سوالی که دارم، دوستانی که با گیم میکر و کانستراکت کارکردن کدوم رو برای ساخت بازی اندروید پیشنهاد میدن؟ دلیلتون چیه؟

نحوه خروجی اندروید با کانستراکت چجوریه؟؟ راستش یه چیزایی خوندم ولی گیج شدم! کراس واک چیه؟ چجوری کار میکنه؟ این با مرورگر بازی اجرا میشه، یعنی توی مرورگر گوشی اجرا میشه!!!؟

دوستان لطفا اگه اطلاعاتی دارید کمکم کنید، ممنون
ضمنا اگه برای هرکدوم از سوالاتم قبلا توی انجمن تاپیکی بوده یا جوابی داده شده عذر خواهی میکنم، یکم گشتم چیز زیادی دستگیرم نشد.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام داداش.خوش اومدی.من بهت بهت کنستراکت رو پیشنهاد میدم چون امکانات بالاتری داره، نیاز به کدنویسی نداره و خیلی خیلی هم پیشرفتس و اصلا هم سخت نیست.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
تا اونجایی که من میدونم خروجی گیم میکر سنگین میشه نه ؟
برای خروجی کانستراکت برای اندروید در حال حاضر ۳ راه وجود داره.

۱)XDK یا همون کراسواک : این خروجی بر مبنای مرورگر کروم کار میکنه. بازی توی مرورگر اجرا نمیشه ولی یه جورایی بعد از
خروجی با XDK مرورگر هم همراهش خروجی گرفته میشه. به خاطر همین ۱۶ مگ میاره رو حجم بازی. یعنی اگه بازیت دو مگ باشه خروجی نهایی میشه ۱۸ مگ! این روش فقط در اندروید ۴ به بالا کار میکنه اما از همه ی ویژگی های بازی مثل چند نفره و ...
پشتیبانی میکنه. برای خروجی گرفتن با این روش باید Intel XDK رو داشته باشید.

۲)CoconJS : این خروجی نیازی به مرورگر نداره ولی از بعضی از قابلیت ها هم پشتیبانی نمیکنه. بعد از خروجی ۸ مگ میاره
روی بازی و اول بازی هم یه صفحه میاد که آرم شرکت ludei میاد که یکم غیر حرفه ای. برای حذف کردن این آرم و اضافه کرن
امکاناتی مثله تبلیغات و پرداخت درونی گوگل باید پول پرداخت کنید که در XDK لازم نیست پول بدید ! برای خروجی گرفتن با این روش باید بازیتون رو در سایتشون آپلود کنید و اندروید ۲.۳ و بالاتر رو پشتیبانی میکنه.
http://si2.ir/1393/11/%d8%ae%d8%b1%d9%88...c-cocoonjs

۳)Basic4Android : این روش رو همین چندروز پیش یکی از کاربرای همین انجمن پیدا کرد. این روش خوبیهای زیادی داره
که مهمترین اونها حجم بسیار کمتر( بازی نهایی حجمش همون حجم خروجی که از کانستراکت میگیرید!) و ساپورت
اندرویدای قدیمیتر و مهمترینش هم پرداخت درون برنامه و تبلیغات عدد برای مارکتای ایرانیه ! در حال حاضر پرداخت درونی
کامل نشده اما از تبلیغات میتونید استفاده کنید.
آموزش خروجی اندروید با برنامه میزبان (پرداخت درون برنامه ای بازار به زودی)
آموش کامل پیاده سازی تبلیغات عدد برای بازی (با توجه به آموزش قبل )

امیدوارم بهتون کمک کرده باشم
من قبلا از XDK استفاده میکردم اما الان دنبال روش سومم
وبلاگ من
www.construct2.blog.ir

ایمیل من
[email protected]
  پاسخ

سپاس شده توسط: seyed ، seyed.majid ، majid tarh
(1394/3/1، 09:40 صبح)mahdikafshgar نوشته است: سلام داداش.خوش اومدی.من بهت بهت کنستراکت رو پیشنهاد میدم چون امکانات بالاتری داره، نیاز به کدنویسی نداره و خیلی خیلی هم پیشرفتس و اصلا هم سخت نیست.

خیلی ممنون.
بخاطر امکانات بیشترش میخوام از کانستراکت استفاده کنم، ولی فعلا با خروجی گرفتنش(حجم زیاد برنامه، اجرا نشدن روی اندروید های پایین) یکم مشکل دارم.

(1394/3/1، 11:55 صبح)Nano-Games نوشته است: تا اونجایی که من میدونم خروجی گیم میکر سنگین میشه نه ؟
برای خروجی کانستراکت برای اندروید در حال حاضر ۳ راه وجود داره.

۱)XDK یا همون کراسواک : این خروجی بر مبنای مرورگر کروم کار میکنه. بازی توی مرورگر اجرا نمیشه ولی یه جورایی بعد از
خروجی با XDK مرورگر هم همراهش خروجی گرفته میشه. به خاطر همین ۱۶ مگ میاره رو حجم بازی. یعنی اگه بازیت دو مگ باشه خروجی نهایی میشه ۱۸ مگ! این روش فقط در اندروید ۴ به بالا کار میکنه اما از همه ی ویژگی های بازی مثل چند نفره و ...
پشتیبانی میکنه. برای خروجی گرفتن با این روش باید Intel XDK رو داشته باشید.

۲)CoconJS : این خروجی نیازی به مرورگر نداره ولی از بعضی از قابلیت ها هم پشتیبانی نمیکنه. بعد از خروجی ۸ مگ میاره
روی بازی و اول بازی هم یه صفحه میاد که آرم شرکت ludei میاد که یکم غیر حرفه ای. برای حذف کردن این آرم و اضافه کرن
امکاناتی مثله تبلیغات و پرداخت درونی گوگل باید پول پرداخت کنید که در XDK لازم نیست پول بدید ! برای خروجی گرفتن با این روش باید بازیتون رو در سایتشون آپلود کنید و اندروید ۲.۳ و بالاتر رو پشتیبانی میکنه.
http://si2.ir/1393/11/%d8%ae%d8%b1%d9%88...c-cocoonjs

۳)Basic4Android : این روش رو همین چندروز پیش یکی از کاربرای همین انجمن پیدا کرد. این روش خوبیهای زیادی داره
که مهمترین اونها حجم بسیار کمتر( بازی نهایی حجمش همون حجم خروجی که از کانستراکت میگیرید!) و ساپورت
اندرویدای قدیمیتر و مهمترینش هم پرداخت درون برنامه و تبلیغات عدد برای مارکتای ایرانیه ! در حال حاضر پرداخت درونی
کامل نشده اما از تبلیغات میتونید استفاده کنید.
آموزش خروجی اندروید با برنامه میزبان (پرداخت درون برنامه ای بازار به زودی)
آموش کامل پیاده سازی تبلیغات عدد برای بازی (با توجه به آموزش قبل )

امیدوارم بهتون کمک کرده باشم
من قبلا از XDK استفاده میکردم اما الان دنبال روش سومم

اول تشکر میکنم که اینقد جامع و مفصّل جواب دادید، ممنون.
خروجی گیم میکر، فایل apkش 8 مگ بِیسشه، یعنی اگه فقط یه اسپریت هم بزاری جابجا بشه میشه 8 مگ، و از اون 8 مگ به بعد هرچی حجم برنامه ت شد بهش اضافه میشه، الان بازی من که گرافیک نسبتا خوبی هم داره 11 مگ شده.

با توجه به چیزایی که در مورد خروجی کانستراکت گفتید خروجی گیم میکر نسبتا بهتره، چون هم حجم پایینتری داره و هم اینکه از اندروید های ورژن پایین پشتیبانی میکنه.

ولی من هنوز فیلم روش سوم رو ندیدم و نمیدونم چجوریه، اگه این روش اجرایی بشه و خروجی حجم کم برای همه اندروید ها بده خیلی خوبه و فک کنم ارزش داره که از کانستراکت برای بازی بعد استفاده کنم.
  پاسخ

سپاس شده توسط: Nano-Games
خواهش میکنم وظیفه اس

تبلیغات عدد که کتابخونش برای b4a موجوده. پس مثله برنامه ای که میسازیم میتونیم برای بازیمون هم تبلیغات بزاریم. تنها
نکته ای که باید توجه کنیم اینه که یه جایی موقع بازی ساختن برا بازی بزاریم که بعد موقع نمایش تبلیغات مشکلی نداشته باشه.

شما الان اندرویدی که داری نسخه ش چنده ؟
اگر اندروید ۴.۲ به بالا داری بگو تا یه بازی که با همین روش خروجی گرفتم رو بهت لینکشو بدم تا تست کنی
وبلاگ من
www.construct2.blog.ir

ایمیل من
[email protected]
  پاسخ

سپاس شده توسط: seyed.majid
(1394/3/1، 04:42 عصر)Nano-Games نوشته است: خواهش میکنم وظیفه اس

تبلیغات عدد که کتابخونش برای b4a موجوده. پس مثله برنامه ای که میسازیم میتونیم برای بازیمون هم تبلیغات بزاریم. تنها
نکته ای که باید توجه کنیم اینه که یه جایی موقع بازی ساختن برا بازی بزاریم که بعد موقع نمایش تبلیغات مشکلی نداشته باشه.

شما الان اندرویدی که داری نسخه ش چنده ؟
اگر اندروید ۴.۲ به بالا داری بگو تا یه بازی که با همین روش خروجی گرفتم رو بهت لینکشو بدم تا تست کنی

خیلی خوبه
گوشی خودم 4.0.4، ولی گوشی اندروید بالاتر هم هست شما لینک رو بده بی زحمت
ینی با روش سوم هم بازی که ساخته میشه باید اندروید 4.2 بالاتر باشه؟؟!
  پاسخ

سپاس شده توسط:
لینک خروجی
game
البته بازی کامل نیست یکی از مثالای خود موتوره

نه چون از SDK و JDK استفاده میکنیم
هر نسخه اندرویدی که خواستیم خروجی میگیریم
وبلاگ من
www.construct2.blog.ir

ایمیل من
[email protected]
  پاسخ

سپاس شده توسط: seyed.majid
(1394/3/1، 06:16 عصر)Nano-Games نوشته است: لینک خروجی
game

حجمش که خیلی کمه روی اندروید خودم هم اجرا شد
این همون روش سومه دیگه؟؟ استفاده از بیسیک فور اندروید؟؟
  پاسخ

(1394/3/1، 11:20 عصر)seyed.majid نوشته است:
game

بله این همون روشه که دوستان تو انخمن آموزشش رو گذاشتن
  اي قلم در حرفهايت اثري نيست 

از آشنا براي من خبري نيست 

آمد اين جمعه هم گذشت اي خدا  

از يوسف فاطمه خبري نيست 
  پاسخ

(1394/3/1، 11:20 عصر)seyed.majid نوشته است:
game

اینکه حجمش کمه یکی از خصوصیات بازی
و ربطی به اجرا شدن نداره !
من تو خروجی اشتباهی SDK رو گذاشته بودم رو ۴.۲ به بالا
حالا نمیدونم چطور روی اندروید شما هم اجرا شده !

دوستانی که اندروید زیر ۴ دارن هم تست کنن ببینن اجرا میشه یا نه ؟
وبلاگ من
www.construct2.blog.ir

ایمیل من
[email protected]
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اجرای بازی در گوشی selno 2 2,385 1403/10/23، 12:35 صبح
آخرین ارسال: Tggi
Sad خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 125 1403/8/25، 02:09 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi