(1395/10/22، 10:39 عصر)hamed2002 نوشته است: (1395/10/22، 07:26 عصر)royapm نوشته است: (1395/10/22، 06:07 عصر)hamed2002 نوشته است: تو يعنى به هتل پرند افتخار ميكنى؟؟
هتل پرند با عرض معضرت يك بازى كاملآ اشغالى هست كه از نضر خيلى جهات كمبود داره
کسی گفت من به هتل پرند افتخار میکنم؟؟!!!!!!!
اینکه میگید یه بازی آشغاله نظر شماست و اسمشم نظر نمیشه گفت و بهش میگن حرف چرت!
چون اگه نظر باشه میان میگن آقا اینجاش بد بود اینجاش خوب بود این مشکلات رو داره و ... دیگه نمیگن بازی آشغاله .. قرار باشه تو این انجمن هرکی به هرکی بگه بازی تو آشغاله دیگه جای هیچ بحثی در مورد بازی ها نمیمونه!!
درضمن من خودم تو تاپیکی که بخاطر هتل پرند زده بودم خودم گفتم که بخاطر اینکه بازی اولم بوده کلی مشکلات داشته و دوستان هم در جهت بهبود بازی هم خیلی کمک کردن هم پیشنهاد و انتقاد سازنده کردن نه مثل شما بیان بگن آشغال
درضمن من بازیمو مثال زدم و اینجا تاپیک دوستمونه و در مورد بازیش داره نظر میگیره! لطفا بحث تاپیک رو به بیراهه نکش!
من منظورم از اون حرف اين بود كه وقتى خودت نميتونى بازى درست وحسلبى درست كنى بازى ديكران رو نقد نكن 
دوستان خیلی خوبه
خوب دارید اسپم میدید
خدا آخر عاقبت همه مون رو بخیر کنه
و اما جواب شما
حداقل 1 میلیون کاربر توی کافه بازار هست که دارن به برنامه های کافه بازار و بازی هاش نظر و امتیاز میدن
و با اینکه بعضی برنامه ها واقعا لیاقت 5 ستاره رو دارن به برنامه نمره ی 1 میدن و تو نظرشون هم کلی فوش و نفرینه
خب اینا اکثریت شون نه بازی سازن نه برنامه نویس اندروید
پس حق نظر دادن ندارن؟؟؟؟
این دوستمون حق داره بیاد به بازی ایشون نظر بده
شاید بازیش خیلی قشنگ شده باشه ولی دیدگاهش رو داره میگه (سلیقه ها و نوع اندیشه ها با هم فرق میکنه)
شما حق ندارید دیدگاه دیگران رو عوض کنید
بازی خودش هم از چشم خودش قشنگ به نظر میاد
این اصلا امتیاز بدی نیست
و اعتماد به نفسش رو میرسونه
اگه بگه بازی من شاخ بازیاس در این صورت داره اشتباه میکنه که من ندیدم اینو بگه
نکته قابل توجه اینه که اصلا بازی رو نقد نکرد
اگه قرار بود نقد کنه که باید کل زیر و بم بازی رو میگفت
تنها چیزی که من دیدم این بود که گفت بازیت گرافیک خوبی نداره و روش کم وقت گزاشتی
من اگه دارم اسپم های شما رو ادامه میدم فقط نمیخوام دیگه اینجور بحث ها توی انجمن مطرح شه
معذرت میخوام از مدیران انجمن...
امیدوارم با حرفام دیگه جای بحثی نمونه...