از مبتدی مبتدی تر!!!
سلام من یه ایده داشتم خیلی جالب به خیلی از دوستان گیمرم هم گفتم خوششون اومده اما میخوام اجراش کنم! من انگلیسی کلاس نرفتم در حد یه دوم دبیرستان بلدم یا همون دهم (میشه گفت تقریبا یک صدم انگلیسی رو بلدم خخخخخ) من ایده م خیلی جالبه ولی دوست ندارم بگم که دیگران خودشون کسب درامد کنن بازی انلاین هستش و شوتر دو بعدیه برنامه نویسی هم که کلا تعطیل (تا حالا یه خطم ننوشتم) میخواستم ببینم برم سراغ کانستراکت یا یونیتی البته میگن شروع با کانستراکت اسونه ولی من میخوام به یکیشون عادت کنم و بازیم رو کم کم در حد یه بازی مطرح بسازم (یعنی توی اینده شاید بازیم ترکوند ) خلاصه محدودیت نداشته باشه که تو اینده مشکلی نباشه
شاید بعضی هاتون بگید داری سریع میری پله اخر  ولی من باید بگم عجله انچنانی ندارم و میخوام حداکثر تا دو سال بتونم توی بازی سازی دو بعدی حرفه ایی بشم یعنی بتونم بازی انلاین بسازم  ایا با یونیتی توی این مدت میشه خوب پیشرفت کرد یعنی هم برنامه نویسی یاد گرفت هم یونیتی و خلاصه همگی مشکلات حل بشه؟یا مجبورم برم کانستراکت
اگه برم کانستراکت ممکنه با چه محدودیت هایی رو به رو بشم یا بیخیال بشم و با یه گروه کار کنم به عنوان ایده پرداز بازی
ممنون میشم جواب بدید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/10/25، 10:10 عصر)sardar022 نوشته است: سلام من یه ایده داشتم خیلی جالب به خیلی از دوستان گیمرم هم گفتم خوششون اومده اما میخوام اجراش کنم! من انگلیسی کلاس نرفتم در حد یه دوم دبیرستان بلدم یا همون دهم (میشه گفت تقریبا یک صدم انگلیسی رو بلدم خخخخخ) من ایده م خیلی جالبه ولی دوست ندارم بگم که دیگران خودشون کسب درامد کنن بازی انلاین هستش و شوتر دو بعدیه برنامه نویسی هم که کلا تعطیل (تا حالا یه خطم ننوشتم) میخواستم ببینم برم سراغ کانستراکت یا یونیتی البته میگن شروع با کانستراکت اسونه ولی من میخوام به یکیشون عادت کنم و بازیم رو کم کم در حد یه بازی مطرح بسازم (یعنی توی اینده شاید بازیم ترکوند ) خلاصه محدودیت نداشته باشه که تو اینده مشکلی نباشه
شاید بعضی هاتون بگید داری سریع میری پله اخر  ولی من باید بگم عجله انچنانی ندارم و میخوام حداکثر تا دو سال بتونم توی بازی سازی دو بعدی حرفه ایی بشم یعنی بتونم بازی انلاین بسازم  ایا با یونیتی توی این مدت میشه خوب پیشرفت کرد یعنی هم برنامه نویسی یاد گرفت هم یونیتی و خلاصه همگی مشکلات حل بشه؟یا مجبورم برم کانستراکت
اگه برم کانستراکت ممکنه با چه محدودیت هایی رو به رو بشم یا بیخیال بشم و با یه گروه کار کنم به عنوان ایده پرداز بازی
ممنون میشم جواب بدید
سلام
با کانستراکت شروع کنید بهتره و با این انجین هر بازیه دو بعدی ای رو میشه ساخت و با امکانات بالا فقط باید یاد بگیرید و کم کم برید سراغ یونیتی چون کدنویسی باید یاد بگیرید خود یونیتی و کار با نرم افزار های سه بعدی و ....
آثار من
-----------
انتشار یافته: _
در حال ساخت
:
بدون نام    شکست خورده: ویزویزی
54 اگه کمکت کردم ممنون میشم روی سپاس کلیک کنی 54 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/10/25، 10:17 عصر)Amirrrgames نوشته است:
(1395/10/25، 10:10 عصر)sardar022 نوشته است: سلام من یه ایده داشتم خیلی جالب به خیلی از دوستان گیمرم هم گفتم خوششون اومده اما میخوام اجراش کنم! من انگلیسی کلاس نرفتم در حد یه دوم دبیرستان بلدم یا همون دهم (میشه گفت تقریبا یک صدم انگلیسی رو بلدم خخخخخ) من ایده م خیلی جالبه ولی دوست ندارم بگم که دیگران خودشون کسب درامد کنن بازی انلاین هستش و شوتر دو بعدیه برنامه نویسی هم که کلا تعطیل (تا حالا یه خطم ننوشتم) میخواستم ببینم برم سراغ کانستراکت یا یونیتی البته میگن شروع با کانستراکت اسونه ولی من میخوام به یکیشون عادت کنم و بازیم رو کم کم در حد یه بازی مطرح بسازم (یعنی توی اینده شاید بازیم ترکوند ) خلاصه محدودیت نداشته باشه که تو اینده مشکلی نباشه
ممنون میشم جواب بدید
سلام
با کانستراکت شروع کنید بهتره و با این انجین هر بازیه دو بعدی ای رو میشه ساخت و با امکانات بالا فقط باید یاد بگیرید و کم کم برید سراغ یونیتی چون کدنویسی باید یاد بگیرید خود یونیتی و کار با نرم افزار های سه بعدی و ....

البته بخوایید جزییات بیشتری بدم اینکه بازی دو بعدی  و شوتر و انلاین و همچنین دارای چت و اینا هم باشه

میخوام پله پله شروع کنم مثلا اولش فقط یاد بگیرم یه کاراکتر رو در یک محیط که فقط گلوله بزنه بعدش مثلا فیزیک و پرواز اون کاراکتر و بعدش انلاین شدنش و در اخر چت و اینا هم اضافه بشه در ضمن بنظرتون کانستراکت هیچ محدودیتی نداره؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
توی ساخت بازی دو بعدی کانستراکت عالی عمل میکنه نمونش همین بازی air scape که من وقتی میبینمش کیف میکنم تاحالا بازی ایرانی به این کیفیت بازی نکردم
همیشه اعتقاد داشتم حیفه که با کامپیوتر بازی کرد ولی آخرش به بازی ساختن علاقه مند شدم...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
این بازی ای که میگید عکساشو دیدم بله با کانستراکت میشه ساخت و هم آنلاین + چت و محدودیتی هم نداره ولی خب باید زمان بزارید و فیلم های آموزشی ببینید تا یاد بگیرید
آثار من
-----------
انتشار یافته: _
در حال ساخت
:
بدون نام    شکست خورده: ویزویزی
54 اگه کمکت کردم ممنون میشم روی سپاس کلیک کنی 54 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/10/25، 10:27 عصر)mahdi797979 نوشته است: توی ساخت بازی دو بعدی کانستراکت عالی عمل میکنه نمونش همین بازی air scape که من وقتی میبینمش کیف میکنم تاحالا بازی ایرانی به این کیفیت بازی نکردم

بازی مورد نظر من یه چیزی مثل  mini militia  اما با ایده و چیزایی برای جذابیت بیشتر و با گرافیکی مثل زیر
تصویر: <a href=[تصویر:  jo3k_6383649.jpg]" />
تصویر: <a href=[تصویر:  mfu_9235461.jpg]" />

(1395/10/25، 10:17 عصر)Amirrrgames نوشته است:
ممنون میشم جواب بدید
سلام
شما میگید اول از کانتسراکت شروع کنم ولی ایا اگه از یونیتی شروع کنم مشکلی هست یا نه؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
ببینید بازم بستگی به خودتون داره.......
کانستراکت تقریبا هیچ محدودیتی نداره اگر بخواید بهش مسلط بشیدفقد سر یه سری مسایل اذیت می کنه و لازم به ذکره که شما نمی تونید باش بازی سه بعدی بسازی(بشه خیلی سخت تر از یونیتی هست)ولی در عوض سریع یاد می گیریو میری جلو و بازیتو سریع میسازی(البته به سرعت زیاد فکر نکن اصل کیفیت بازیه یه اصلی داریم که میگه هر چی بیشتر رو تابلو رنگ و روغن کار کنی قشنگ تر می شه) اصلا میدونی چیه؟؟؟من نظرم اینه از کانستراکت شروع کنید بهتره چون شما به محضی که شروع کنید دو هفته بعد طبق آموزشای انجمن یه بازی ساختید و علاقتون به بازی سازی بیشتر میشه البته باید گفت که یه سری جاها اذیت میشید که البته نباید نا امید شد و ادامه داد ولی اگر مستقیم برید سراغ یونیتی شما اولین بازیتونو شاید بعد از سه ماه اونم در سطح دو بعدی بسازید چون کد نویسی سی پلاس واقعا گسترده اس ولی واقعا خوبه که آدم به یونیتی کاملا مسلط باشه......
من ویژگی های هرکدومو میگم هرجوری می خوای عمل کنی عمل کن..
کانستراکت:
1)سبک دو بعدی
2)پشتیبانی از کدهای xml
3)پشتیبانی از کد های php با پلاگین web socket
4)امکان ساخت هرچیزی در زمینه ی بازی آنلاین نظیر چت روم و بازی آنلاین 
5)پشتیبانی از همه ی امکانات اندروید با پلاگین های cordova که البته در سایت آقای ابراهیمی هست(scirra.blog.ir)
6)پایه و اساس بازی بر مبنای html5 هست...
7)یکی از بزرگترین معایبی که همه ازش می نالن اینه که سر خروجی های آدمو به حدی می رسونه که میگه اصلا نخواستیم البته این مال اولین باره و بار اول که خروجی گرفتی کار تمومه..................
8)امکان ساخت بازی هایی تحت ارتباط با نقطه اتصال قابل حمل در اندروید(با پلاگین airconsole)
9)خروجی برای هر دستگاهی ک بگی!!!!حتی لینوکس!!!!!!!!!!!
و اما یونیتی:
1)هرچی بالا نوشتم رو بگو به علاوه این که هر کار بخوای توش می تونی بکنی و از هرچیزی که بگی پشتیبانی می کنه 
حتی انیمیشن سازای ایرانی به جای تیریدی مکس از اینابر پروگرم استفاده می کنن!!!!!!!!!!!
2)پایه ی بازی های ساخته شده با این انجین بر مبنای کد نویسی گسترده ی #c هست 
بازم انتخاب باخودته
تو می تونی همین الان با دریافت رایگان "اینشب نت" با حجم 2.5 مگابایت از ما حمایت کنی...حمایت های شما دلگرمی ماست
[تصویر:  download_1_.png]
[تصویر:  download.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اجرای بازی در گوشی selno 2 2,385 1403/10/23، 12:35 صبح
آخرین ارسال: Tggi
Sad خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 125 1403/8/25، 02:09 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  گروه انجمن کانستراکت sahabia-games 0 1,205 1401/4/30، 04:17 عصر
آخرین ارسال: sahabia-games