موضوعها: 51
مکان: زیر سایه امام رضا (ع)
سپاسها: 768
426 سپاس گرفتهشده در 148 ارسال
سلام دوستان.
میخوام تو ی بازی از دو کاراکتر استفاده کنم..
مثلا با فشردن کلید1 کاراکتر اول و با فشردن کلید 2 کاراکتر دومم مورد استفاده قرار بگیره..
و وقتی هر کدوم از کراکترام رو انتخاب کردم فقط همون رو ببینم . اون یکی دیگه تو صفحه نباشه اصلا.
کمک کنید ممنون میشم.
اي قلم در حرفهايت اثري نيست
از آشنا براي من خبري نيست
آمد اين جمعه هم گذشت اي خدا
از يوسف فاطمه خبري نيست
موضوعها: 21
مکان: اصفهان
سپاسها: 791
692 سپاس گرفتهشده در 322 ارسال
سلام
اول 2 کاراکتر را تو کانستراکت لود کنید ولی اونا رو بیرون از لیوت قرار بدید.
بعد یه اسپرایت مستطیل بسازید و اونا invisible کنید.و رفتار پلتفورم و دوربین بهش بدید.
بعد تو ایونت فشردن دکمه ها شرط بزارید که اگه کلید یک فشرده شد اسپرایت اول و اگه کلید 2 فشرده شد اسپرایت دوم در محل مربع نامریی قرار بگیره .
موضوعها: 3
سپاسها: 11
18 سپاس گرفتهشده در 8 ارسال
(1394/3/8، 06:09 عصر)seyed نوشته است: (1394/3/7، 02:06 عصر)sobhan3000 نوشته است: خب من جوابتون را بطور فیلم آماده کردم تا استفاده کنین .
Download حل مشکل دو کاراکتر avi
اینم لینک مستقیم که تا دویست ساعت اعتبار داره :
http://s6.uplod.ir:182/d/2k2v5wpx4hvhuf6...%D8%B1.avi
توجه : چون من 14 سالمه یکم صدام نازکه پس در هنگام مشاهده فیلم منو مسخره نکنین.
خیلی ممنونم
اگر بازم مشکلی داشتین بگین تا حل کنم
با تشکر ، سیدمحمدسبحان اولیایی
سید جان ممنون. بسیار خوب بود آموزشت.
اما من ی مشکلی دارم. میخوام که مثلا وقتی کاراکتر اولی رو انتخاب کردم کاراکتر دومی مثلا انمیشن راه رفتن براش فعال بشه و از گوشه سمت چی مانیتور بره بیرون
و کاراکتر اولی دقیقا بعدش از همون جا انمیشن راه رفتنش فعال بشه و بیاد تو صفحه مانیتور.
.
دوستان دیگه هم اگه بلدند این قسمت کمکم کنند ممنون میشم.
میتونم بگم چطوری بره گوشه و از صفحه بره بیرون ولی اینکه با انیمیشن بره بیرون خیر بلد نیستم . اگه کسی بلده بگه ما هم بدونیم !
سلام. من 14 سالمه و بسیار به ساخت بازی و نرم افزار علاقه دارم و از وقتی با کانسترکت آشنا شدم خیلی کار برام راحت شده و در حال حاضر هنوز دارم کار با این نرم افزار را یاد میگیرم و پیشرفت قابل توجهی هم داشتم.
با تشکر ، سید محمد سبحان اولیایی
تقریبا ی چیزایی ازش میدونم.
اینکه مثلا به کاراکترمون بگیم زمانی که دکمه ی 1 زده شد ابتدا انمیشن راه رفتن به چپ و بیرون اجرا بشه و بعد از اینکه کاراکتر1 انمیشنش تمام شد شیء
invisible بشه و انمیشن راه رفتن به سمت راست کاراکتر دوم دقیقا بعد از اینکه انمیشن کاراکتر1 تمام شد اجرا بشه و کاراکتر دوممون بیاد تو صفحه.
و بالعکس. نمیدونم حالا این روش عملی هست یا نه!
دوستان لطفا بیاید نظر بدید ببینیم درسته این شیوه ای که بیان کردم...؟
از يوسف فاطمه خبري نيست
خیلی سورس خوبی بود آقا مجتبی..
ببین داداش این شیوه هم درسته اگه بخوام ی مدل دیگه مثلا اینکارو بکنم؟
مثلا قرار بدم زمانی که کاراکتر دوم رو انتخاب کردم کاراکتر اول میون یک دودی غیر فعال بشه و کاراکتر دوم فعال بشه و بیاد جاش
ببین راهم درسته؟
مثلا قرار میدم وقتی کلید 1 زده شد انمیشن دود فعال بشه و وقتی انمیشن دود تمام شد کاراکتر1 disable و invisible بشه و انمیشن ظاهر شدن کاراکتر 2 فعال بشه و وقتی انمیشن ظاهر شدن کاراکتر 2 تمام شد کاراکتر 2 enable بشه
و visible و بالعکس.
این روش درسته؟
از يوسف فاطمه خبري نيست
موضوعها: 3
سپاسها: 11
18 سپاس گرفتهشده در 8 ارسال
بله درسته اما چون من دود ندارم نمیتونم براتون فیلمی آموزش بدم ولی برای اینکه اینکار ممکن بشه تو همون ایونتی که کاراکتر محو میشه و سپس کاراکتر دوم وارد بازی میشه باید گزینه ست انیمیشن رو بزنید و انیمیشن دود و محو شدن را که به کاراکتر دادید را در اینجا انتخاب کنید !
سلام. من 14 سالمه و بسیار به ساخت بازی و نرم افزار علاقه دارم و از وقتی با کانسترکت آشنا شدم خیلی کار برام راحت شده و در حال حاضر هنوز دارم کار با این نرم افزار را یاد میگیرم و پیشرفت قابل توجهی هم داشتم.
با تشکر ، سید محمد سبحان اولیایی