افزایش 800% مبلغ اشتراک سالیانه ی توسعه دهندگی کافه بازار
دوستان احتمالا اخیرا شنیدید که بازار مبلغ اشتراک سالیانه ی توسعه دهندگی رو 800% افزایش داده، که باعث شده خیلی از توسعه دهنده ها نگران بشن، من الان میخوام درباره ی این زمینه ی موضوع خیلی مهمی رو بهتون بگم...

دوستان میدونم...
         الان بیشتر تون دارید با خودتون فکر میکنید بازار این کار رو واسه جیب خودش، یا حداقل واسه اون توسعه دهنده های خوبش کرده.

ولی تو این پست میخوام با چند دلیل بهتون بگم که اصلا اینطور نیست، و این کار ممکنه باعث پیشرفت توسعه ی بازی و برنامه های بهتر در ایران (و حتی در خارج) بشه.

ازتون میخوام متن زیر رو کامل بخونید، و حتما به اشتراک بزارید.
متن طولانیه، براتون یه پی دی اف از پست ساختم که حداقل زمانی که وقت کردید بخونیدش.

پس خواهشا این متن رو کامل بخونید

فعلا برای شروع این رو در نظر داشته باشید که مبلغ خرید اشتراک توسعه دهندگی گوگل پلی 25 دلار (تقریبا 100 هزار تومن) هستش...

خب...
میگن بازی سازی و برنامه نویسی، شغل و حرفه ی سختیه...
اما بعضی ها این شغل رو خیـــلی راحتش کردن.

میخواید بگم چجوری؟؟
الان براتون مرحله به مرحله توضیح میدم...
مرحله ی 1:
یه آدمی که هیچی از بازی سازی نمیدونه یه بازی خفن مثل کلش یا فالوت بازی میکنه و از ساخت بازی خوشش میاد
مرحله ی 2:
همینجوری دارید با خودش فکر میکنه چه بازی بسازه؟ با چه داستانی، که نهایتا یه ایده به ذهنش میرسه (حالا خوب یا بد بودنش مهم نیست!!)
مرحله ی 3:
دنبال یه نرم افزار میگرده برای ساخت بازی که آسون باشه و همچنین برنامه نویسی نداشته باشه تا کارش رو راحت کنه...
و در آخر یه نرم افزار (از اینجا به بعد بهتره بگیم انجین) پیدا میکنه، مثل گیم میکر، کانستراکت یا...
مرحله ی 4:
هیچی از این انجین ها نمیدونه فقط یکی یا دوتا آموزش ویدئویی میبینه (اونم ناقص) بعد هم میره یه عالمه سوالات جورواجور و عجیب و غریب از 100 هزار نفر میپرسه که بفهمه چیکار کنم تا «پلیرم راه بره و وقتی که به دشمن خورد منفجر بشه»
مرحله ی 5:
وقتی که یه خرده از انجین مورد نظرش سر در آورد میره سراغ خود بازی، اول از همه فکر میکنه که «خب گرافیک های بازی رو از کجا بیارم؟؟»
دو حالت وجود داره، یا میره تو تلگرام (که باز این دو حالت داره) داخل گروه های بازی سازی میپرسه که یا بهش لطف میکنن چند تا گرافیک میدن، یا بهش جناب «گوگل» رو معرفی میکنن که دومی شایع تره، یا خودش باهوش تره میفهمه باید از گوگل گرافیک هارو تامین کنه.
به هر حال کم یا زیاد، سخت یا آسون گرافیک ها رو هم جمع میکنه...
مرحله ی 6:
توی اینجا، یه قسمت از مرحله ی چهارم اتفاق میافته، یعنی اینکه موقع ساخت بازی هی میرن دوباره سوال های عجیب و غریب میپرسن: «چیکار کنم پلیرم تیر بزنه؟ چجوری بگم پلیرم امتیازش بالای این بود برنده شه و...»؛ توی مرحله ی 4 فقط آشنایی با انجین اتفاق میافته...
مرحله ی 7:
میرسه به صدا های بازی که برای همین صدا ها،اتفاقی که برای گرافیکا توی مرحله ی 5 افتاد برای این میافته...
مرحله ی 8:
هیچی دیگه...
بازی ساخته شده، آماده ی انتشار، انتظار برای قبول کردن بازار و؛ تمام!!
بازی وارد بازار شده و کاربران بازی رو میبینن و دانلود میکنن، و شااااید بهش 5 ستاره هم، بدن
حالا دیگه نمیخوایم از داستان بازی، گیم پلی بازی، گرافیک بازی، صدا گذاری بازی و ... حرف بزنیم.
چون اکثر بازی هایی که به این شکل ساخته میشن تکلیفشون معلومه

خب ما که با این وضع نمیتونیم پیش بریم و تو بازی سازی پیشرفت کنیم.
از یه طرف هم نمیتونیم جلوی این بازی ساز های عزیز رو بگیریم.
بازار هم نمیتونه حق زحمت توسعه دهنده رو ضایع کنه.

پس به نظر شما باید چیکار کنیم؟؟

چیکار کنیم که بازی ساز ها به چیزی که میسازن ارزش قائل شن؟؟

ما ایرانی ها (البته همه اینجوری نیستن) تا برای یه چیزی چول ندیم براش ارزش قائل نمیشیم
5 هزار تومن که پولی نیست!
معلومه که یه توسعه دهنده پول رو میده و هر چی دلش بخواد میسازه و اصلا هم براش مهم نیست خوب شده یا نه!
ولی وقتی 40 هزار تومن پول داده باشی به خودت میگی «من که پول دادم بزار یه چیز خوبی درست کنم که حداقل ضرر نکنم.»

پس میتونیم نتیجه بگیریم که بازار این کار رو بخاطر خودمون، و صنعت بازی سازی و برنامه نویسی ایران کرده، حالا هر قدر هم که بخواد پول به جیب بزنه.

پس بیایید با هم، این صنعت بزرگ رو الکی نگیریم، یکم برای کارامون ارزش قائل شیم، ارزش نه به این معنی که هر کی از بازی ما بد گفت بهمون بر بخوره، ارزش به این معنی که چیزی که میسازیم رو قشنگ بسازیم، که حداقل خودمون بتونیم ازش خوشمون بیاد
وگرنه اون ارزش قائل شدن رو که تقریبا هر کسی داره.

در آخر بزارید نظر خود کافه بازار رو در مورد این اتفاق بدونیم:
«این موضوع مدتی در دست بررسی بوده است. و کافه‌بازار به منظور جلوگیری از ایجاد حساب‌های توسعه‌دهندگی متعدد و تخلف‌های مرتبط با آن، اقدام به تعیین هزینهٔ اشتراک سالانه نموده است. با احترام و آرزوی موفقیت، ساسان تقوایی»

دوستان در پی دی افی که براتون آماده کردم موضوعات بالا رو گفتم + اینکه چطور با این وضعیت، به یه بازی ساز موفق تبدیل شیم

دانلود پی دی اف

با تشکر

کانال گروه نرم افزاری Pixelsoft
  پاسخ

سپاس شده توسط: sajad888 ، hasansanaei ، seyed ، Amirrrgames ، shaygaaan ، alii ، amirho24 ، mostafanastary ، GAME MOEIN ، S.L.F
با تشکر از وکیل مدافع سایت بازار خخخخ  24

شوخی می کنم بابا، ولی بله همچین نتایج خوبی داره، اما از نتایج بدش اینه که بازی سازان نوجوان ما رو از عرصه
بازی سازی حذف میکنه ... یه بچه 12 یا 13 ساله از کجا میخواد 40 تومن بیاره بده .........

به هر حال هر اقدامی نکات مثبت و منفی داره، امیدوارم این اقدام بازار بعد مثبت بیشتری داشته باشه و بازار با مبالغی
که دریافت میکنه کارایی و تبلیغات خودش رو در فضای مجازی و با بهینه سازی های متعدد جایگاه خودش رو دز
گوگل بالاتر ببره.

دوستان موفق باشید.

-
-
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/11/17، 12:55 صبح)makan parsi نوشته است: با تشکر از وکیل مدافع سایت بازار خخخخ  24

شوخی می کنم بابا، ولی بله همچین نتایج خوبی داره، اما از نتایج بدش اینه که بازی سازان نوجوان ما رو از عرصه
بازی سازی حذف میکنه ... یه بچه 12 یا 13 ساله از کجا میخواد 40 تومن بیاره بده .........

به هر حال هر اقدامی نکات مثبت و منفی داره، امیدوارم این اقدام بازار بعد مثبت بیشتری داشته باشه و بازار با مبالغی
که دریافت میکنه کارایی و تبلیغات خودش رو در فضای مجازی و با بهینه سازی های متعدد جایگاه خودش رو دز
گوگل بالاتر ببره.

دوستان موفق باشید.

-
-
سلام
منم موافقم با شما
ولی این کار بازار خیلی خوبه  چون خیلیا میان سریع یه چیزی یاد میگیرن و چهار تا عکس از اینترنت بر میدارن و آخرش یه بازیه ضعیف میسازن و میزارن بازار اونم پولی
ولی خب چرا بازار این بازیارو قبول میکنه؟؟
بنظرم اگه بازار تو تایید بازیها بیشتر سخت گیری میکرد بهتر از این 40 تومن بود و منی که 15 سال دارم خب پول از کجا بیارم 

آثار من
-----------
انتشار یافته: _
در حال ساخت
:
بدون نام    شکست خورده: ویزویزی
54 اگه کمکت کردم ممنون میشم روی سپاس کلیک کنی 54 
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
سلام
بنظر من بازار اول بفکر خودش بوده که این طرح رو آورده
چون هر توسعه دهنده سالانه 40 تومن بده خیلیه واسه بازار
و گوگل پلی به اون بزرگیش فقط یه 25 دلار میگیره و یه 100  دلار واسه اپ های پولی اونم برای همیشه نه هرسال
و بهتر بود حداقل حالا که این 40 تومن رو میدیم مثل اون 5 هزار تومنی که قبلا میگرفت واسه ثبت نام توی حساب کافه بازاری میموند واسه خرید اپلیکیشن از خوده بازار نه اینکه 40 تومن بره تو جیب بازار

و این دوستمون هم درست میگه
بجای اینکه بازی و برنامه های بی کیفیت رو با قیمت بالا تایید کنه بیشتر سخت گیری کنه روشون

واقعا یه نفر که تازه میخواد بیاد توسعه دهنده بشه با دیدن اون 40 تومن برق از سرش میره و پشیمون میشه
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سپاس شده توسط:
واقعاً چه حکایتی شده، خواسته خودش رو بالا بکشه اما میگه بخواطر توسعه دهنده هاست!
به هر حال زیاد هم دور از ذهن نیست، از قدیم گفتن شکم سیر و چه به فکر گرسنه!

اونها که مشکلی در بحث مالی ندارن برای همین این مسئله رو عین یه راحل خوب
و منطقی می بینن، فقط امید ها به اینه که حداقل این مبلغی که دریافت میکنه
بتونه حسابی بازار رو پیشرفت بدهه.

-
-
  پاسخ

سپاس شده توسط:
+خیلیم خوبه که 40 تومن کردن
+بسیار مفیده بنا به دلایلی که دوستمون گفتن و چنتا دلیل دیگه
+درضمن 40 نیست و در واقعیت 16 تومنه
چرا؟
چون وقتی هزینه اشتراک سالانه رو میخواید پرداخت کنید اون میره تو حساب کاربریتون و شما میتونید یکی از برنامه های پولی خودتون رو 40 هزار تومن قرار بدید و خودتون از حساب کاربری خودتون خرید انجام بدید . اینجوری 16 تومن سهم بازار میشه و بقیه میره به حساب شما برای تصفیه حساب!
یعنی در واقع شما 16 تومن هزینه سالانه پرداخت خواهید کرد
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام

همین الان توی کانال تلگرام کافه بازار اعلام شد:

کافه‌بازار به منظور جلوگیری از ایجاد حساب‌های توسعه‌دهندگی متعدد یا جعلی و تخلفات و سوء استفاده‌های احتمالی که در پی آن به وجود می‌آید و به زیان کاربران و توسعه‌دهندگان است، در کنار دیگر راهکارهای نظارتی، اقدام به تعیین حق عضویت سالانه برای توسعه‌دهندگان کرده است.

پرداخت این حق عضویت که سالانه مبلغ ۴۰ هزار تومان است، سبب می‌شود تنها افرادی که قصد فعالیت حرفه‌ای دارند، به عضویت خانواده توسعه‌دهندگان کافه‌بازار درآیند، و در عین حال ورود بی‌هزینه افراد غیرحرفه‌ای و متخلف را به جمع توسعه‌دهندگان کافه‌بازار تا حدی دشوار می‌کند.

حساب‌های متعدد جعلی و ثبت برنامه‌های متعدد از این حساب‌ها (چندین برنامه فاقد کیفیت با نام‌ها و ظاهرهای مختلف) علاوه بر کند کردن فرایند انتشار برنامه‌های شما، سبب می‌شود که برنامه‌های دارای کیفیت بالا، چنان که شایسته است در معرض دید مخاطب قرار نگیرند و نیز گاهی به اعتماد کاربران نسبت به بازار و به طور کل برنامه‌های بومی آسیب می‌زند. با این حال مسدود کردن حساب توسعه‌دهنده‌ای که قوانین را نقض کرده، در گذشته بدون وجود حق اشتراک، هزینه‌ای برای او ایجاد نمی‌کرد و مانعی برای ادامه تخلفات در برابر او نبود.

از آنجا که هنوز ابزارهایی مانند امضای دیجیتال و کارت‌های بانکی، به  ابزارهای مناسب و کارآمد تشخیص هویت در ایران تبدیل نشده‌اند، پرداخت حق عضویت و یکتا کردن حساب‌ها با ثبت کد ملی، از جمله ابزارهای کافه‌بازار برای کاهش تخلفات و افزایش تعداد محصولات باکیفیت در کافه‌بازار و نیز بهبود کیفیت و سرعت در ارائه خدمات به کاربران و توسعه‌دهندگان خواهد بود.

همچنین با راه‌اندازی سیستم عضویت سالانه، برنامه‌هایی که به دلیل عدم پشتیبانی توسعه‌دهنده، مدتی طولانی به روز نشده باشند یا خدمات آن‌ها پایان یافته باشد، از فهرست برنامه‌های موجود حذف خواهند شد، که این امر نیز کیفیت کلی برنامه‌های بازار را بهبود می‌بخشد.
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi_R8095 ، hamed2002 ، Amirrrgames ، S.L.F

(1395/11/17، 01:30 صبح)Amirrrgames نوشته است: ولی خب چرا بازار این بازیارو قبول میکنه؟؟
بنظرم اگه بازار تو تایید بازیها بیشتر سخت گیری میکرد بهتر از این 40 تومن بود و منی که 15 سال دارم خب پول از کجا بیارم 

(1395/11/17، 01:36 صبح)shazde نوشته است: و این دوستمون هم درست میگه
بجای اینکه بازی و برنامه های بی کیفیت رو با قیمت بالا تایید کنه بیشتر سخت گیری کنه روشون
دوستان بازار نمیتونه قبول نکنه
چون هر قدر هم که بازی یا برنامه اش رو بد درست کرده باشه، براش زحمت کشیده
و نمیتونه حق زحمتش رو ضایع نه

(1395/11/17، 02:20 صبح)makan parsi نوشته است: واقعاً چه حکایتی شده، خواسته خودش رو بالا بکشه اما میگه بخواطر توسعه دهنده هاست!
به هر حال زیاد هم دور از ذهن نیست، از قدیم گفتن شکم سیر و چه به فکر گرسنه!

اونها که مشکلی در بحث مالی ندارن برای همین این مسئله رو عین یه راحل خوب
و منطقی می بینن، فقط امید ها به اینه که حداقل این مبلغی که دریافت میکنه
بتونه حسابی بازار رو پیشرفت بدهه.

-
-

تو متن چند بار اشاره کردم

این کار بازار، هر قدر هم بد باشه به نفع ما هم هستش
(1395/11/17، 05:21 عصر)royapm نوشته است: +خیلیم خوبه که 40 تومن کردن
+بسیار مفیده بنا به دلایلی که دوستمون گفتن و چنتا دلیل دیگه
+درضمن 40 نیست و در واقعیت 16 تومنه
چرا؟
چون وقتی هزینه اشتراک سالانه رو میخواید پرداخت کنید اون میره تو حساب کاربریتون و شما میتونید یکی از برنامه های پولی خودتون رو 40 هزار تومن قرار بدید و خودتون از حساب کاربری خودتون خرید انجام بدید . اینجوری 16 تومن سهم بازار میشه و بقیه میره به حساب شما برای تصفیه حساب!
یعنی در واقع شما 16 تومن هزینه سالانه پرداخت خواهید کرد

حرف این دوستمون هم کاملا درسته
به هر حال بیشتر از نصف پولش تو جیب خودمون بر میگرده
---------------------------

از آقا مصطفی هم برای انتشار مطلبی که کافه بازار گذاشته بود ممنونم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اینم ادامه ی پست کانال تلرام کافه بازار که الان زدن:

لازم به ذکر است توسعه‌دهندگانی که پیش از تاریخ ۱۲بهمن‌ماه ۹۵ ثبت نام کرده‌اند، حداقل تا شش ماه ملزم به پرداخت مبلغ عضویت نیستند. پس از این دوره و براساس تاریخ ثبت نام، توسعه‌دهندگان این هزینه را به صورت سالانه پرداخت خواهند کرد. اطلاع‌رسانی لازم در این خصوص در موعد مقرر در پنل توسعه‌دهنده انجام خواهد شد.

کافه‌بازار آماده پاسخگویی به سؤالات توسعه‌دهندگان در این خصوص است و از نظرها و پیشنهادها در این زمینه استقبال می‌کند. لطفاً نظر و پیشنهاد خود را به نشانی [email protected] ارسال کنید.

==========

و البته باید بگم که بعضی از بازی ها یا اپلیکیشن ها رو هم هر چقدر زحمت کشیده شده باشه، بازم رد میکنن! لااقل برای من دو سه مورد اتفاق افتاده.
و البته برای سایر دوستان....

و البته نظرم اینه که بالاخره کسی که میخواد یه کار عجیبی ( طبق چیزایی که کافه بازار میگه ) انجام بده! اون 40 تومن که سهله! 400 تومن هم میده!
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi_R8095 ، shazde
سلام دوستان خبر جدید رو داشته باشید...

با راه‌اندازی سیستم عضویت سالانه، برنامه‌هایی که به دلیل عدم پشتیبانی توسعه‌دهنده، مدتی طولانی به روز نشده باشند یا خدمات آن‌ها پایان یافته باشد، از فهرست برنامه‌های موجود حذف خواهند شد، که این امر نیز کیفیت کلی برنامه‌های بازار را بهبود می‌بخشد.

ارسال شده از کانال بازار

البته به نظر من بازی ها و برنامه هایی که نیاز چندانی به آپدیت ندارن رو بیخیال میشن
مثل 41148
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تایپیک گفتگوی آزاد shazde 666 288,765 1403/9/21، 05:45 عصر
آخرین ارسال: Mmmmm
  سوال : استیم hasansanaei 1 1,981 1400/7/24، 11:18 صبح
آخرین ارسال: mostafanastary
  زبان برنامه نویسی M.Y 16 10,187 1400/6/19، 03:25 عصر
آخرین ارسال: Prince
  طرح صیانت مجلس شورای اسلامی M.Y 9 4,984 1400/5/26، 02:11 عصر