افزایش 800% مبلغ اشتراک سالیانه ی توسعه دهندگی کافه بازار
(1395/11/18، 02:36 عصر)seyed نوشته است: مثل اینکه مبلغ تصفیه حساب رو هم آوردن پایین

۷-۱- به منظور تصفیه‌حساب بازار با توسعه‌دهنده، باید از زمان ثبت برنامه در بازار حداقل دو هفته سپری شده باشد و حساب توسعه‌دهنده نزد بازار باید در روز پرداخت حداقل به مبلغ پانصد‌ هزار ریال باشد. مبالغ کمتر از مبلغ ذکر شده در پایان سال و به درخواست توسعه‌دهنده تصفیه خواهند شد.

ممنون از اطلاعاتت، خب این خبر بدیه برای مایی که سالی 50 تومن در میارم خخخخ 24
شوخی میکنم --- مشخصه که بازار حسابی جدی شده تا هر کسی که واقعاً عزم جدی برای توصعه دهندگی
داره رو نگه داره ... و با غیشون رو با ترفندهاش حذف کنه

هر چند شاید به نظر برسه اقدام سخت گیرانه ایه، از طرفی بدی هایی داره
اما از طرفی باعث میشه کار رو جدی تر بیگریم (یه مقدار زیادی شل تشریف داریم)
جز عده ای محدود و انگشت شمار ...
  پاسخ

سپاس شده توسط: seyed
(1395/11/18، 02:36 عصر)seyed نوشته است: مثل اینکه مبلغ تصفیه حساب رو هم آوردن پایین

۷-۱- به منظور تصفیه‌حساب بازار با توسعه‌دهنده، باید از زمان ثبت برنامه در بازار حداقل دو هفته سپری شده باشد و حساب توسعه‌دهنده نزد بازار باید در روز پرداخت حداقل به مبلغ پانصد‌ هزار ریال باشد. مبالغ کمتر از مبلغ ذکر شده در پایان سال و به درخواست توسعه‌دهنده تصفیه خواهند شد.
سلام
البته این جدید نیس
و حدودا فک کنم 4_5 ماهی میشه اینکارو کردن
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام دوستان
متاسفانه این 40 تومن تو حساب کاربری نمیمونه و کاملا برای بازار هست دیروز به بازار پیام دادم که در جواب اینو گفتن:

سلام،
در صورتی که تا پیش از ۱۲ بهمن اقدام به ایجاد حساب توسعه‌دهندگی کرده باشید تا شش ماه از پرداخت هزینهٔ اشتراک سالیانه معاف هستید. پس از آن برمبنای تاریخ ایجاد حساب شما این هزینه اخذ خواهد شد. اطلاع‌رسانی لازم در پنل انجام می‌شود. این مبلغ به عنوان هزینهٔ اشتراک به بازار پرداخت شده و در حساب کافه‌بازاری شما باقی نمی‌ماند.

با احترام و آرزوی موفقیت،
ساسان تقوایی
------------------------------------------------

آثار من
-----------
انتشار یافته: _
در حال ساخت
:
بدون نام    شکست خورده: ویزویزی
54 اگه کمکت کردم ممنون میشم روی سپاس کلیک کنی 54 
  پاسخ

سپاس شده توسط: seyed
(1395/11/18، 11:58 عصر)Amirrrgames نوشته است: سلام دوستان
متاسفانه این 40 تومن تو حساب کاربری نمیمونه و کاملا برای بازار هست دیروز به بازار پیام دادم که در جواب اینو گفتن:

سلام،
در صورتی که تا پیش از ۱۲ بهمن اقدام به ایجاد حساب توسعه‌دهندگی کرده باشید تا شش ماه از پرداخت هزینهٔ اشتراک سالیانه معاف هستید. پس از آن برمبنای تاریخ ایجاد حساب شما این هزینه اخذ خواهد شد. اطلاع‌رسانی لازم در پنل انجام می‌شود. این مبلغ به عنوان هزینهٔ اشتراک به بازار پرداخت شده و در حساب کافه‌بازاری شما باقی نمی‌ماند.

ساسان تقوایی

سلام

جالبه گفتن تا قبل از ۱۲ بهمن. واقعاً هدفشون چی بوده از این که گفتن از این تاریخ به بعد؟ عیدی دهه‌ی فجرشون بوده.
یا اینکه واقعاً چرا با شرکت‌های خارجی قرارداد می‌بنده و این همه پول رو از کشور خارج می‌کنه؟
یا این‌که اپلیکیشن‌های ضد صهیونیست و... رو منتشر نمی‌کنه:
فارس گزارش می‌دهد امتناع «کافه بازار» از انتشار بازی‌های ضدصهیونیستی

گوگل‌پلی اگه ۳۰ درصد بر می‌داره و اگه هزینه‌ی اشتراک می‌گیره برای این هست که اندروید رو خود گوگل به صورت رایگان ساخته و داره از این طریق سودشو از ساخت اندروید به دست میاره. مگه کافه بازار و سایر مارکت‌ها چه کار کردن که چنین حقّی به خودشون می‌دن که این قدر سود بگیرن؟

بازار از خودش هیچی نداره. هرچی داره از کاربرانش و همچنین برنامه‌نویسانش هست. اگر این دو تا ولش کنند هیچ کار نمی‌تونه بکنه. فقط این طور انتقاد قضیه رو حل نمی‌کنه. در گام اوّل خودمون باید بازار رو از روی گوشی‌هامون حذف کنیم (که خودم همین الآن این کارو کردم) و دیگه کسی بازی‌هاش رو در بازار منتشر نکنه و به جاش در سایر مارکت‌ها قرار بده. بعدش هم تا می‌تونیم دیگران رو آگاه کنیم که این کار رو انجام بدهند. باید یک کمپین بزرگ و درست و حسابی در این زمینه ایجاد بشه.

پدران ما ۳۸ سال پیش یک حکومت رو زمین زدند. چرا ما نتونیم یک مارکت فسقلی (نسبت به گوگل‌پلی) رو زمین بزنیم؟
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary ، seyed ، makan parsi ، Amirrrgames ، construct3 ، mahdi797979 ، mahdi_R8095
آخ گل گفتی برادر مجتبی!

اما فکر میکنم یه موردی هست که طمع ، انسان رو به کارهای عجیبی وادار میکنه، مثلا همین بازار که از اول با این شرکت خارجی ها خیلی جور نبود!
همین بازار خسارتی بابت اولین برنامه ای که تولید کردم به من زده که هنوز که هنوزه دارم قسط وام هاشو میدم!

یا مثلا مایکت ( با وجود اینکه خودم خیلی قبولشون دارم )  برای جذب کاربر بیشتر، یه جورایی چت بین کاربران راه انداخته و دختر و پسرایی که توش عضو هستن، با هم ....

از طرفی برخی از مارکت ها هم که داغونن! مثلا اول مارکت که چند دفعه بهشون ایمیل دادم، انگار نه انگار!
کندو اصلا داکیومنت نداره ( داشت، ولی حذف کرده ظاهرا ، البته تا دو ماه پیش که من دیدم)

پلازار هم همین داستان کندو!

ایران اپس هم خداییش بد نیست، اما هنوز جای کار داره!
  پاسخ

سپاس شده توسط: Mojtaba ، seyed ، makan parsi
سلام.
ولی خداییش خوبه که بازی مصطفی رو بخواطر مبارزه با ترویست ها حذف نکرد خخخخخ
امان از دست این روشن فکری، که خاموش ترین نوع تفکر رو دارن، یه بازیه آناناس پرت کنی
چی داشت که حذفش کردی آخه. حالا مثلاً اسرائیل آدمه یه بازی هم نمیشه بر علیه اش ساخت
اونها فیلم هاشون در اخر حمله به ایرانه، مثل: ترنسفورمرز، پلیس اهنی و ...
ما یه بازی ساده هم تو کشور خودمون نمی تونین انتشار بدیم!!!

اما در ماجراهای دیگه ای هم حسابی توسعه دهنده ها از دست بازار اعتراض های زیادی دارن
سیاست های بازار با اینکه به قول آقا مجتبی هیچی از خودش نداره، حسابی توصعه دهندها رو
دائم توی منگنه می زاره و حتی نامردی هایی صورت میده

به قول شاعر:
گر به هستی برسی مست نکردی مردی

این بازار هنوز به جایی نرسیده مست ـه مست ـه
یه مقدار قدرت اومده دستش فکر کرده چه خبره

-
-
  پاسخ

سپاس شده توسط:
به نظرم خودمون یه مارکت جدید بزنیم
الهم صل علی محمد و آل محمد و العجل فرجهم

صلوات دوای هر درد
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/11/19، 12:50 صبح)Mojtaba نوشته است:
(1395/11/18، 11:58 عصر)Amirrrgames نوشته است: سلام دوستان

سلام،

ساسان تقوایی

سلام

جالبه گفتن تا قبل از ۱۲ بهمن. واقعاً هدفشون چی بوده از این که گفتن از این تاریخ به بعد؟ عیدی دهه‌ی فجرشون بوده.
یا اینکه واقعاً چرا با شرکت‌های خارجی قرارداد می‌بنده و این همه پول رو از کشور خارج می‌کنه؟
یا این‌که اپلیکیشن‌های ضد صهیونیست و... رو منتشر نمی‌کنه:
فارس گزارش می‌دهد امتناع «کافه بازار» از انتشار بازی‌های ضدصهیونیستی

گوگل‌پلی اگه ۳۰ درصد بر می‌داره و اگه هزینه‌ی اشتراک می‌گیره برای این هست که اندروید رو خود گوگل به صورت رایگان ساخته و داره از این طریق سودشو از ساخت اندروید به دست میاره. مگه کافه بازار و سایر مارکت‌ها چه کار کردن که چنین حقّی به خودشون می‌دن که این قدر سود بگیرن؟

بازار از خودش هیچی نداره. هرچی داره از کاربرانش و همچنین برنامه‌نویسانش هست. اگر این دو تا ولش کنند هیچ کار نمی‌تونه بکنه. فقط این طور انتقاد قضیه رو حل نمی‌کنه. در گام اوّل خودمون باید بازار رو از روی گوشی‌هامون حذف کنیم (که خودم همین الآن این کارو کردم) و دیگه کسی بازی‌هاش رو در بازار منتشر نکنه و به جاش در سایر مارکت‌ها قرار بده. بعدش هم تا می‌تونیم دیگران رو آگاه کنیم که این کار رو انجام بدهند. باید یک کمپین بزرگ و درست و حسابی در این زمینه ایجاد بشه.

پدران ما ۳۸ سال پیش یک حکومت رو زمین زدند. چرا ما نتونیم یک مارکت فسقلی (نسبت به گوگل‌پلی) رو زمین بزنیم؟

درود بر شما  41

گوگل پلی با اون عظمتش کلا 25 دلار میگیره , بعدش بازار سالیانه 40 هزارتومن ! واقعا خنده داره , 
متاسفانه هموطن های ما پشت هم نیستند وگرنه هیچ شرکتی نمیتونست همچین بلاهایی رو سر کسانی که باعث پیشرفت اون شرکت شدند بیاره ! بازار هر چیزی داره صدقه سر توسعه دهنده ها هستش , 
گوگل پلی بازی که بر علیه رئیس جمهور امریکا هم باشه منتشر میکنه , بازار بازی که بر علیه دشمنان ما هست رو منتشر نمیکنه ! 
من شخصا برای همیشه قید بازار رو زدم و امیدوارم دوستان گرامی هم به خاطر خودشون هم شده حداقل تا زمانی که به خواسته هاشون نرسیدند بازار رو تحریم کنند , 
موفق باشید ,
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/11/19، 02:13 صبح)makan parsi نوشته است: سلام.
امان از دست این روشن فکری، که خاموش ترین نوع تفکر رو دارن، یه بازیه آناناس پرت کنی
چی داشت که حذفش کردی آخه. حالا مثلاً اسرائیل آدمه یه بازی هم نمیشه بر علیه اش ساخت

.....
-
-

ماکان جان، همین بازی مدافعان رو هم قبلش باهاشون چند مرتبه مکاتبه کردم!
گفتند که اگه مربوط به گروه تروریستی خاصی نباشه، مشکلی نیست! یعنی نباید اصلا پرچمی از داعش یا اسمی از گروه تروریستی برده بشه!
و فقط میتونین بگین نیروهای تکفیری!!!!!

میدونین که یکی از بازی های سه بعدی ( فکر میکنم جنگ ایران یا همچین اسمی داشت) رو به خاطر اینکه یه جایی از بازی، روی زمین پرچم اسرائیل بوده رو مجبور به جذف کردن! خبرشم توی سایتهای خبری هست.

راستی! پیشنهاد میکنم دوستانی که علاقه مند هستند، مستند " شب نامه " رو بخرن و ببینن تا به عمق فاجعه پی ببرن!

لینک خرید و دانلود:

شب نامه

پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، makan parsi
(1395/11/19، 02:29 عصر)mostafanastary نوشته است:
(1395/11/19، 02:13 صبح)makan parsi نوشته است: سلام.

.....
-
-

ماکان جان، همین بازی مدافعان رو هم قبلش باهاشون چند مرتبه مکاتبه کردم!
گفتند که اگه مربوط به گروه تروریستی خاصی نباشه، مشکلی نیست! یعنی نباید اصلا پرچمی از داعش یا اسمی از گروه تروریستی برده بشه!
و فقط میتونین بگین نیروهای تکفیری!!!!!

میدونین که یکی از بازی های سه بعدی ( فکر میکنم جنگ ایران یا همچین اسمی داشت) رو به خاطر اینکه یه جایی از بازی، روی زمین پرچم اسرائیل بوده رو مجبور به جذف کردن! خبرشم توی سایتهای خبری هست.

راستی! پیشنهاد میکنم دوستانی که علاقه مند هستند، مستند " شب نامه " رو بخرن و ببینن تا به عمق فاجعه پی ببرن!

لینک خرید و دانلود:

شب نامه

سلام.
این مستند رو همین که 1 ماه از پخشش گذشته بود خردیمو دیدم،
بنده خدا رهبری از 70 و قبل از اون داشت داد میزد، آقا نفوذ، شبیه خون فرهنگی، جنگ رسانه ای، کسی حالیش نشد 22

من پیشنهاد می کنم بعد از دیدن مستند شب نامه مستند مربوط به ویروس استاکسنت رو هم ببینید تا به قدرت اینترنتی
و نفوذ پی ببرید هر چند بزرگنمایی هایی در تحدید سایبری علیه ایران کردن اما ما که جدی می گیریم برای مقابله،
این مستند خوبیش اینه که خودشون ساختن، نه ما که عده ای بخوان توش اما و اگر بیارن.

مستند روزهای صفر

------------------------------------------------------
-
-
17
آخه ماها زیادی خوش بین هستیم، یعنی فکر می کنیم دشمنی که میاد مردمت رو میکشه، تحریم های فلج کننده علیه مردم
یه ملت قرار میده، بعد لابد اخبار درست، به ما میرسونه!! لابد تو فضای مجازی که مال خودشه هیچ کاری علیه ما انجام نمیده!!
بعضی دیگه از خوش بینی هم کارشون گذشته. بهشون میگم شوت تشریف داری عزیز خخخخ 4 یا اینطور هم میشه گفت که این
دسته عمدتاً تو باغ نیستن، 54

این بخش هم شباهت به برجام داره، عده ای میخوان بگن همه چی گل و بلبله، و وقتی آب از سرمون گذشت
دیگه همگی سوراخ موش اجازه می کنن، مثل اونهایی که میگفتن هیچ کلاهی سر برجام سر ما نمیره و منتقدین رو مسخره
می کردن وقتی یه کلاه بزرگ سر ملت رفت، بعدش یه دفعه از تمام رسانه های قایم شدن و تا هفته ها پیداشون نبود
در حالی که تا قبلش داشتن توی مجلس و تلویزیون و کنفرانس های خبری و ... دائم از برجام دفاع می کردن

این مسئله -بازار- و .... هم زیاد کاری از دست ما ساخته نیست مگر اینکه دیگران رو هم روشن کنیم
فقط اطلاع رسانی رو می تونیم انجام بدیم دو تا مسئول میخوایم که خواب نباشن 22

و درست همونطور که کافه بازار قوانین میزاره اونها هم برای تمام فروشگاهای اپ استور کشور قانون هایی تایین کنن
به همین سادگی به همین خوشمزگی، نه اینکه بشینن دائم انتقاد کنن یه قانون بزار حله 39
راه حل هم ما باید بدیم 22 24

-
-
  پاسخ

سپاس شده توسط: Mojtaba ، seyed

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تایپیک گفتگوی آزاد shazde 666 288,763 1403/9/21، 05:45 عصر
آخرین ارسال: Mmmmm
  سوال : استیم hasansanaei 1 1,981 1400/7/24، 11:18 صبح
آخرین ارسال: mostafanastary
  زبان برنامه نویسی M.Y 16 10,187 1400/6/19، 03:25 عصر