(1395/11/19، 02:29 عصر)mostafanastary نوشته است: (1395/11/19، 02:13 صبح)makan parsi نوشته است: سلام.
ولی خداییش خوبه که بازی مصطفی رو بخواطر مبارزه با ترویست ها حذف نکرد خخخخخ
امان از دست این روشن فکری، که خاموش ترین نوع تفکر رو دارن، یه بازیه آناناس پرت کنی
چی داشت که حذفش کردی آخه. حالا مثلاً اسرائیل آدمه یه بازی هم نمیشه بر علیه اش ساخت
اونها فیلم هاشون در اخر حمله به ایرانه، مثل: ترنسفورمرز، پلیس اهنی و ...
ما یه بازی ساده هم تو کشور خودمون نمی تونین انتشار بدیم!!!
.....
-
-
ماکان جان، همین بازی مدافعان رو هم قبلش باهاشون چند مرتبه مکاتبه کردم!
گفتند که اگه مربوط به گروه تروریستی خاصی نباشه، مشکلی نیست! یعنی نباید اصلا پرچمی از داعش یا اسمی از گروه تروریستی برده بشه!
و فقط میتونین بگین نیروهای تکفیری!!!!!
میدونین که یکی از بازی های سه بعدی ( فکر میکنم جنگ ایران یا همچین اسمی داشت) رو به خاطر اینکه یه جایی از بازی، روی زمین پرچم اسرائیل بوده رو مجبور به جذف کردن! خبرشم توی سایتهای خبری هست.
راستی! پیشنهاد میکنم دوستانی که علاقه مند هستند، مستند " شب نامه " رو بخرن و ببینن تا به عمق فاجعه پی ببرن!
لینک خرید و دانلود:
شب نامه
سلام.
این مستند رو همین که 1 ماه از پخشش گذشته بود خردیمو دیدم،
بنده خدا رهبری از 70 و قبل از اون داشت داد میزد، آقا نفوذ، شبیه خون فرهنگی، جنگ رسانه ای، کسی حالیش نشد
من پیشنهاد می کنم بعد از دیدن مستند شب نامه مستند مربوط به ویروس استاکسنت رو هم ببینید تا به قدرت اینترنتی
و نفوذ پی ببرید هر چند بزرگنمایی هایی در تحدید سایبری علیه ایران کردن اما ما که جدی می گیریم برای مقابله،
این مستند خوبیش اینه که خودشون ساختن، نه ما که عده ای بخوان توش اما و اگر بیارن.
مستند روزهای صفر
------------------------------------------------------
-
-
آخه ماها زیادی خوش بین هستیم، یعنی فکر می کنیم دشمنی که میاد مردمت رو میکشه، تحریم های فلج کننده علیه مردم
یه ملت قرار میده، بعد لابد اخبار درست، به ما میرسونه!! لابد تو فضای مجازی که مال خودشه هیچ کاری علیه ما انجام نمیده!!
بعضی دیگه از خوش بینی هم کارشون گذشته. بهشون میگم شوت تشریف داری عزیز خخخخ

یا اینطور هم میشه گفت که این
دسته عمدتاً تو باغ نیستن،
این بخش هم شباهت به برجام داره، عده ای میخوان بگن همه چی گل و بلبله، و وقتی آب از سرمون گذشت
دیگه همگی سوراخ موش اجازه می کنن، مثل اونهایی که میگفتن هیچ کلاهی سر برجام سر ما نمیره و منتقدین رو مسخره
می کردن وقتی یه کلاه بزرگ سر ملت رفت، بعدش یه دفعه از تمام رسانه های قایم شدن و تا هفته ها پیداشون نبود
در حالی که تا قبلش داشتن توی مجلس و تلویزیون و کنفرانس های خبری و ... دائم از برجام دفاع می کردن
این مسئله -بازار- و .... هم زیاد کاری از دست ما ساخته نیست مگر اینکه دیگران رو هم روشن کنیم
فقط اطلاع رسانی رو می تونیم انجام بدیم دو تا مسئول میخوایم که خواب نباشن
و درست همونطور که کافه بازار قوانین میزاره اونها هم برای تمام فروشگاهای اپ استور کشور قانون هایی تایین کنن
به همین سادگی به همین خوشمزگی، نه اینکه بشینن دائم انتقاد کنن یه قانون بزار حله
راه حل هم ما باید بدیم
-
-