طراحی کاراکتر،انیمیشن،قلم نوری
(1395/12/4، 12:47 عصر)ghasem نوشته است:
(1395/12/4، 11:58 صبح)xcmpunkgtsx نوشته است:
(1395/12/3، 11:58 عصر)hesam3 نوشته است: طبق گفته های دوستان عزیز ، که واقعا عالی بود ، قلم نوری بسیار کار آمد هست .
بنده خودم قلم نوری دارم ، اینکه میگید گرون هست نمیدونم منظورتون چی هست ( از 150 ت هست تا 500 ) . بنده 350 خریداری کردم ، همونطوری که قاسم عزیز گفتن ، در مورد 3DMAX یا MAYA ، بنده با هر دو کار کردم ، من به شخصه از محیط 3max خوشم میاد ، مایا کمی اذیت میکنه و خیلی از کاراش گنگ هست ( البته آخرین باری که استفاده کردم 2011 بود ...
البته شرکت مایا و تردی مکس یکی هست !
یکی از دوستان و هم گروهی های بنده با هر دو کار میکنه ، اشیا رو با مایا میسازه ( مثلا چند وقت پیش میخواست مدل یک ماشین بی ام دابلیو بسازه ، که من دیدم خیلی ذوق کردم ، اونم این بود که مدل واقعی ماشین رو که یک عکس دو بعدی از بغل و کمی از جلو بود رو گرفت ، داخل پروژه اورد و از روش طراحی کرد ... بصورت سه بعدی ( نصف ماشین رو طراحی بکنی ، نصف دیگش عکس همونه ... ) .
خیلی زیبا و شیک در اومد .

طراحی بدون قلم نوری صد درصد سخت تر از وجود قلم نوری هست ، چون اگر بخواید طراحی رو انجام بدید باید اول روی ی ورق کاغذ اونو بکشید ( دوباره کاری ) ، بعد با ابزاری مثل پن و اشکال در فتوشاپ اون هارو دوباره بکشید .
من واقعا از این کار خسته میشم ، بخاطر همین قلم نوری خریدم ( البته ی بارم تا حالا ازش شخصا استفاده نکردم ) .
توصیه میکنم هرچی طراحی میخواید بکنید ، از پالت های رنگی متریال استفاده کنید که حالا کمی از حالت رنگ های معمولی زیبا تر نیز هست ...
موفق باشید /.
یه قلم نوری خوب میشه معرفی کنید برای طراحی؟
بعضیاش دیدم صفحه هم داشت خودش!باید تبلت مخصوص طراحی هم بگیرم برای قلم نوری؟

ایا میشه سه بعدی نقاشی کرد باهاش؟اگر نه پس چجوری باید تویه تری دی مکس سه بعدیش کنی؟

قلمهای نوری ساخت شرکت وکام که نوع intous pro اون بهترینه ولی قیمتش بالاست.من خودم نوع intous art گرفتم که اونم خوبه و intous drow هم هست که قیمتش کمتره و تنها فرقش اینه که تاچ صفحه نداره که زیاد به کار نمیاد و من خودم غیر فعالش کردم.قلمهای نوری خودش یه صفحه داره شکل تبلت ولی همشون نمایشگر ندارن.
در مورد طراحی سه بعدی در تری دی مکس فیلمهای آموزشی زیادی حتی به زبان فارسی هست که می تونید ببینید و با روش کار آشنا بشید.و روش کار در اون مثل نقاشی کردن نیست ولی در زیبراش روش کار فرق می کنه و با قلم نوری میشه کار کرد یعنی به اصطلاح حجاری کرد و کاریکه یه سنگ تراش با ابزارها انجام میده ما با قلم انجام می دیم.

این زیبراش که میفرمایید برنامش در همان تبلت همراه قلمه؟برنامه برای اندروید یا ios?
  پاسخ

سپاس شده توسط:

این زیبراش که میفرمایید برنامش در همان تبلت همراه قلمه؟برنامه برای اندروید یا ios?

نه دوست عزیز زیبراش خودش یه نرم افزاره که باید اونا دانلود و روی کامپیوترتون نصب کنید و نسخه اندروید نداره.بعد قلم نوری را به کامپیوتر با کابل usb وصل کنید و درایورش را هم نصب و استفاده کنید.
  پاسخ

سپاس شده توسط:

نه دوست عزیز زیبراش خودش یه نرم افزاره که باید اونا دانلود و روی کامپیوترتون نصب کنید و نسخه اندروید نداره.بعد قلم نوری را به کامپیوتر با کابل usb وصل کنید و درایورش را هم نصب و استفاده کنید.

تمام قلم ها از برنامه زیبراش پشتیبانی میکنند؟یا باید قلم خاصی بخرم؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/12/4، 02:11 عصر)xcmpunkgtsx نوشته است: این زیبراش که میفرمایید برنامش در همان تبلت همراه قلمه؟برنامه برای اندروید یا ios?

تمام قلم ها از برنامه زیبراش پشتیبانی میکنند؟یا باید قلم خاصی بخرم؟

بله تمام قلمها کار میده داخل زیبراش ولی همونطور که قبلا گفتم باید قلمی بخرید که حساس به فشار دست باشه مثل intous art ,intous drow و .... که ارزونترینش همون اینتوس دراو هستش(حدود 400 تومن)
  پاسخ

سپاس شده توسط: vng

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 229 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: