ارسالها: 209
موضوعها: 71
تاریخ عضویت: دي 1394
سپاسها: 21
102 سپاس گرفتهشده در 60 ارسال
سلام
یه اموزش میخواستم برای ساخت بازی استراتژی مزرعه داری مثل hay day.لطفا اگر کسی اموزشی سراغ داره بگه
ارسالها: 1,385
موضوعها: 79
تاریخ عضویت: آذر 1393
سپاسها: 1831
2418 سپاس گرفتهشده در 980 ارسال
سلام
دوست عزیز، این مطلب رو به شما و به همه ی دوستان عزیزی که این مدل سوال رو زیاد میپرسن میگم، نظر به اینکه آقای ابراهیمی زحمت کشیده و آموزش ساخت بازی کلماتی و معمایی رو تهیه کرده، دلیل این نمیشه که در مورد هر نوع ساخت بازی، آموزشی وجود داره!
بهترین کاری که باید بکنین اینه که پس از پیاده سازی ایده روی کاغذ یا روی سیستم، مواردی رو که لازم دارین، کسب اطلاع کنین!
یک بازی در حد hay day از موارد پیچیده ای استفاده کرده که فکر نمیکنم در یک آموزش 10-20 ساعته حتی بشه اصول اولیه رو توضیح داد!
اگه هنوز در بازی سازی مبتدی هستید، بهترین کار ساخت بازی های سبک تر و ساده تر است و مطمئن باشید اگه 5 سال دیگه، یه بازی در همین سبک hay day تولید کنین و با کیفیت مقبول، مورد توجه قرار میگیره.
اگه که مبتدی نیستید که توضیحات بالایی که دادم، کفایت میکنه.
ارسالها: 1,806
موضوعها: 39
تاریخ عضویت: ارد 1395
مکان: Tehran , Iran
سپاسها: 1942
3302 سپاس گرفتهشده در 1474 ارسال
سلام
بنده ، تا بعد از عید آموزش های متعددی آماده خواهم کرد . در مورد ساخت بازی های آنلاین با موضوعات مختلف .
اما مصطفی جان دقیقا بهتون گفتن که باید چیکار کنید ، بنده هم در زمان ساخت آموزش هام به هیچ عنوان به افراد مبتدی پیشنهاد نمیکنم ( چون افراد مبتدی رو پشتیبانی نمیکنم ، دردسرشو به جونم نمیخرم و آموزش هایی مثل ساخت بازی آنلاین مال افراد حرفه ای هست ) .
توصیه میکنم اگر تازه کار هستید ، فعلا روی دو ، سه تا آموزش های جناب ابراهیمی کار کنید ، تا بعد از عید بنده آموزش هارو کم کم آماده کنم و بتونید از اون ها هر چیزی که خواستید بصورت آنلاین و زیبا در بیارید .
موفق باشید ///