زندگی در خاکروبه های جنگ
سلام دوستان خیلی وقته تصمیم داشتم که یه کار متفاوت بکنم بازی ای بسازم که اولین در کشورم باشه بایه سبک جدید تا این که ایده  life_in_the_rubbles_war #زندگی_در_خاکروبه_های_جنگ به ذهنم رسید وباکمک تیمم این کارو استارت زدم و اما  

در مورد بازی

یه بازی تو سبک real - survive که جنگ رو از یه زاویه جدید نشون میده وفقر وبدبختی های جامعه درگیر جنگ رو واقع گرایانه به تصویر میکشه اما اون چیزی که این بازیو خیلی متفاوت میکنه ارتباط قوییه که مخاطب میتونه باشخصیت های بازی برقرار کنه درکنار این مزیت ها میشه به گرافیک و داستان قویی بازی هم اشاره کرد که درنوع خودش کم نظیره
مطمئن باشید که اگر بازی ما درنوع خودش درجهان اولین نباشه مطمئننا در ایران اولینه

سوالی پرسشی چیزی هم بود همینجا در خدمتم....

اینم ی عکس از بازی

[تصویر:  Life-in-the-rubbles.png]
  اي قلم در حرفهايت اثري نيست 

از آشنا براي من خبري نيست 

آمد اين جمعه هم گذشت اي خدا  

از يوسف فاطمه خبري نيست 
  پاسخ

سلام
گرافیک که مثل سایر کاراتون عالیه مثل همیشه
بازی رو با کانستراکت میسازید؟
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سپاس شده توسط: erfan002pooya
سلام. امیدوارم مثل بقیه کارهاتون بازم یه کار جالب و با گرافیک ببینیم
توی این بازی هم میخوای از صدا گذاری استفاده کنی؟ هر چند از توضیحات میشه
متوجه شد

میشه گفت دیگه رفتین تو کار یه بازی ماجراجویی واقعی با داستان قوی
موفق باشی.

-
-
  پاسخ

سپاس شده توسط: danials008
(1395/11/18، 06:01 عصر)shazde نوشته است: سلام
گرافیک که مثل سایر کاراتون عالیه مثل همیشه
بازی رو با کانستراکت میسازید؟

بله . همچنان بنظرم کانستراکت قدرت اینو داره که این طرحو توش پیاده کنم.

(1395/11/18، 07:30 عصر)makan parsi نوشته است: سلام. امیدوارم مثل بقیه کارهاتون بازم یه کار جالب و با گرافیک ببینیم
توی این بازی هم میخوای از صدا گذاری استفاده کنی؟ هر چند از توضیحات میشه
متوجه شد

میشه گفت دیگه رفتین تو کار یه بازی ماجراجویی واقعی با داستان قوی
موفق باشی.

-
-

بزودی سبک بازی رو کامل معرفی میکنم و ان شاءالله تا پایان ساخت بازی تو این تاپیک خبر ها و داستان ها و بیوگرافی شخصیت های بازی رو میزارم....

از يوسف فاطمه خبري نيست 
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، danials008

بسم الله الرحمن الرحیم

دوستان سلام از وقفه ای که پیش اومد معذرت میخواییم مشکلاتی در پیشبرد بازی بود که با کمک تیم حل شد و بازی در یک روند روبه جلو قرار گرفته
در بخش قبل توضیحی راجب سبک بازی دادیم وحالا میخواییم کاملترش کنیم

داستان بازی در یکی از شهر های سوریه است که این شهر به تصرف نیروهای ملعون داعشی در اومده تعدادی از مدافعان و مردم در یک شهر گیر افتادن وهیچ راه ارتباطی بانیروهای مدافع ندارن
شما باید به کمک قهرمان هاتون که از خود همین مردم هستن مقاومت کنید و زنده بمونید همچنین باید ماموریت هایی رو که بهتون محول میشه رو انجام بدید تا نیرو های پشتیبانی برسند و شمارو از محاصره نجات بدن

?منتظر خبر های جدید ما باشید?

در کانال تلگرام  ?#زندگی_در_خاکروبه_های_جنگ ?  

[تصویر:  poster-1.png]

از يوسف فاطمه خبري نيست 
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، hamed2002 ، vng ، _1515Team_ ، danials008 ، amirho24
(1395/11/18، 10:50 صبح)seyed نوشته است: سلام دوستان خیلی وقته تصمیم داشتم که یه کار متفاوت بکنم بازی ای بسازم که اولین در کشورم باشه بایه سبک جدید تا این که ایده  life_in_the_rubbles_war #زندگی_در_خاکروبه_های_جنگ به ذهنم رسید وباکمک تیمم این کارو استارت زدم و اما  

در مورد بازی

یه بازی تو سبک real - survive که جنگ رو از یه زاویه جدید نشون میده وفقر وبدبختی های جامعه درگیر جنگ رو واقع گرایانه به تصویر میکشه اما اون چیزی که این بازیو خیلی متفاوت میکنه ارتباط قوییه که مخاطب میتونه باشخصیت های بازی برقرار کنه درکنار این مزیت ها میشه به گرافیک و داستان قویی بازی هم اشاره کرد که درنوع خودش کم نظیره
مطمئن باشید که اگر بازی ما درنوع خودش درجهان اولین نباشه مطمئننا در ایران اولینه

سوالی پرسشی چیزی هم بود همینجا در خدمتم....

اینم ی عکس از بازی

[تصویر:  Life-in-the-rubbles.png]

با این توضیحاتی که شما دای من خیلی یاد بازی this war of mine میوفتم.
کلا دقیقا همش همینه که گفتید.
اینم عکسش
[تصویر:  images?q=tbn:ANd9GcTcggZSrX-Z4qy2v9wrdvN...846vH8SMJA]
و امیدوارم موفق باشید
اگر کمکت کردم میتونی سپاس رو بزنی
یا مثلا یه اعتباری چیزی بدی... 3 
  پاسخ

درسته سبکششباهت داره به اون بازی اما روند بازی و خیلی از موارد دیگش با اون کاملا فرق میکنه

از يوسف فاطمه خبري نيست 
  پاسخ

[تصویر:  Untitled-2.png]

?بسم رب الحسین?
اگر خدای بزرگ از من سندی بخواهد قلبم️ را ارائه دهم واگر محصول عمرم راطلب کند اشک? را تقدیم خواهم کرد

باسری سوم معرفی بازی?
#زندگی_در_خاکروبه_های_جنگ 
باشما هستیم :
(بازم شرمندتونیم که دیر شد دهه فاطمیه بودو دست و دلمون به کار نمیرفت)
در بخش قبل فهمیدیم که ما در شهری از استان های سوریه محاصره شدیم وباید زنده بمونیم تا کمک برسه
و اما اگه یادتون باشه گفتیم #قهرمان_ها ....
  اما قهرمان ها چه کسانی هستند
?ابر انسان هایی باقدرت خاص؟
مثل مرد عنکبوتی?
سوپر من ️یا بتمن?
یا انسان هایی باهوش بالا؟
مثل شرلوک هلمز?
شاید موجوداتی فرا زمینی باشند مانند ای تی?

اگر دنبال قهرمان های هالیوودی هستید باید بهتون بگم که سخت در اشتباهید
بله قهرمان های ما انسان هایی هستند شبیه ما شاید دوستان ما یا خانواده ما یکی از این قهرمان های داستان باشند
شاید خود ما قهرمان این داستان باشیم خود شمایی که داری این متنو میخونی شاید شما قهرمان این داستان باشی

اما قهرمانی که میخوام بهتون معرفی کنم از مردمانی هست که در جهان به غیرت و شجاعت معروفند قومی که شجاعتشان مرزها را در نوردیده واز قله افتخارات بالا رفتند مردی که از قوم و نژاد کرد است مردی که در کودکی اسباب بازیش تفنگ پدرش است و همیشه بوی خون وباروت در مشامشان
 گویی باجنگ زاده شده و باجنگ می میرند اما در این بین هرگز احساس و عواطف و عقاید انسانی خود را از دست نداده وهمیشه مدافع حقیقت بوده اند حالا که ملعونانی عزم اعتقادو ناموسشان را کردند باز سلاح بدست گرفته غیرتو مردانگی نشان داده و خون می دهند اما خاک نه 
#قهرمان_کرد

https://telegram.me/SJHGAMES    کانال رسمی بازی در تلگرام

از يوسف فاطمه خبري نيست 
  پاسخ

سپاس شده توسط: danials008 ، shazde ، tahat4tt ، makan parsi
(1395/12/19، 04:08 صبح)seyed نوشته است: [تصویر:  Untitled-2.png]

?بسم رب الحسین?
اگر خدای بزرگ از من سندی بخواهد قلبم️ را ارائه دهم واگر محصول عمرم راطلب کند اشک? را تقدیم خواهم کرد

باسری سوم معرفی بازی?
#زندگی_در_خاکروبه_های_جنگ 
باشما هستیم :
(بازم شرمندتونیم که دیر شد دهه فاطمیه بودو دست و دلمون به کار نمیرفت)
در بخش قبل فهمیدیم که ما در شهری از استان های سوریه محاصره شدیم وباید زنده بمونیم تا کمک برسه
و اما اگه یادتون باشه گفتیم #قهرمان_ها ....
  اما قهرمان ها چه کسانی هستند
?ابر انسان هایی باقدرت خاص؟
مثل مرد عنکبوتی?
سوپر من ️یا بتمن?
یا انسان هایی باهوش بالا؟
مثل شرلوک هلمز?
شاید موجوداتی فرا زمینی باشند مانند ای تی?

اگر دنبال قهرمان های هالیوودی هستید باید بهتون بگم که سخت در اشتباهید
بله قهرمان های ما انسان هایی هستند شبیه ما شاید دوستان ما یا خانواده ما یکی از این قهرمان های داستان باشند
شاید خود ما قهرمان این داستان باشیم خود شمایی که داری این متنو میخونی شاید شما قهرمان این داستان باشی

اما قهرمانی که میخوام بهتون معرفی کنم از مردمانی هست که در جهان به غیرت و شجاعت معروفند قومی که شجاعتشان مرزها را در نوردیده واز قله افتخارات بالا رفتند مردی که از قوم و نژاد کرد است مردی که در کودکی اسباب بازیش تفنگ پدرش است و همیشه بوی خون وباروت در مشامشان
 گویی باجنگ زاده شده و باجنگ می میرند اما در این بین هرگز احساس و عواطف و عقاید انسانی خود را از دست نداده وهمیشه مدافع حقیقت بوده اند حالا که ملعونانی عزم اعتقادو ناموسشان را کردند باز سلاح بدست گرفته غیرتو مردانگی نشان داده و خون می دهند اما خاک نه 
#قهرمان_کرد

https://telegram.me/SJHGAMES    کانال رسمی بازی در تلگرام

اینجور که دوستان گفتند‌گرافیکتون عالیه
خیلی عالییییی
Fast game studio
[تصویر:  IMG_20170327_171130.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  Cursed letters MohammadHadi 0 1,555 1401/12/11، 02:02 صبح
آخرین ارسال: MohammadHadi
Information دریانوردان (شروعی از صفر) در دست ساخت... oak 115 62,826 1401/2/26، 10:09 صبح
آخرین ارسال: tohidrajabali
  کلیپی کوتاه از بازی در حال ساخت Alireza3d 6 4,170 1400/9/11، 06:57 عصر
آخرین ارسال: Alireza3d
  گیم پلی قسمت سوم منطقه آلوده alii 4 4,033 1400/8/26، 09:23 عصر
آخرین ارسال: alii
Brick ستیز قهرمانان:هیجانی بی پایان (جدید) Mahdibabaei M.N 17 10,401 1400/8/25، 09:16 عصر
آخرین ارسال: MdSarli

پرش به انجمن: