1395/12/13، 07:17 عصر
مبارک
|
1395/12/13، 08:31 عصر
با چى خروجى گرفتى؟؟
1395/12/14، 09:47 عصر
عالیه
دادا اگه می شه سورس بازی رو قرار بده
برنامه خبر خوان منتشر شد.
شما می تونید با کلیک بر روی لینک زیر خبر خوان رو دانلود کنید. https://myket.ir/app/com.khabarneyoz/?re...re&lang=fa
1395/12/14، 10:07 عصر
باسلام .
قابل توجه استارتر گرامی محمد 82 باید بهتون عرض کنم که با ساخت همچین بازی هایی ، نه تنها درآمد ، شهرت ، مقام بازی سازی و ... بدست نمیاورید ، بلکه در آینده همین پروژه های ارسالیتون ( در صورتی که بازی ساز موفقی بشید ) براتون یک جور ننگ میشه ، یک پرونده سیاه در ساخت پروژه هاتون ، یک اشتباه در طریق کار تون ... اگر حتی برای دست گرمی هم میزنید ، بازم بهتره نزنید ! اگر برای روون شدن دستتون بازی میسازید ، بسازید بذارید کنار ... بنده بخوام راستشو بگم حتی وقت و هزینه حجم ناچیز رو به همچین بازی هایی هدر نمیدم ! هرچند سناریو زیبا ، نذاشتن وقت روی پروژه دقیقا معلومه ... دوستان میگن حمایت کنید ! خب شما بفرمایید ما از چی حمایت کنیم ؟؟؟ به فرض اینکه بنده دانلود کنم و 5 ستاره بدم ، ده نفرم دعوت به دانلود کنم ، میشه بگید از اون ده نفر چند امتیاز میگیرید ؟؟؟ من شخصا بار ها به خود شما گفتم ، بازی میسازید ، رایگان ندید بیرون ، پولی ندید بیرون ، فقط پرداخت درون برنامه ای ، اینطوری شاید ی قرون بتونید بزنید ، اما فروشی یا رایگان و میخواید چیکار کنید ؟؟ البته اگر بازی بی کیفیت و برنامه بدون توسعه مناسب میخواید بذارید ، همون بهتر رایگان بذارید ... نخواستینم من انتقاد کنم ، حذف کنید .
1395/12/15، 12:28 صبح
سلام
البته از بازی رایگان هم میشه درآمد بدست آورد مثلا گذاشتن تبلیغاتی مثل عدد یا مگنت یا تپسل(که البته سود دهی از این راه نیاز به این داره که بازی حداقل بالای 5 هزار تا دانلود بشه) آقا حسام درست میگن الان دیگه دوره ی اپلیکیشن های درون پرداخته چون که کاربر وقتی یه بازی درون پرداخت رو میبینه اگه کنجکاو بشه میگه خب رایگانه , دانلودش کنم ببینم چجوریاس , اگه خوب نبود نهایتا حذفش میکنم. خیلی از کاربرا اینطوری هستن و برای تست هم که شده ممکنه یه بازی رایگان با درون پرداخت رو دانلود کنن ولی وقتی اون بازی پولی باشه و کاربر نتونه بدون اینکه اون بازی رو بخره تست کنه بازی رو احتمالش خیلی زیاده که پشیمون بشه و بیخیال اون بازی بشه البته باز اگه اصرار به انتشار پولی هستین , میتونید یه نسخه دمو از بازیتون هم در کنار نسخه اصلی منتشر کنید و بگید اگر مایل به تست بازی هستید از این لینک نسخه دمو رو دانلود کنید و البته هربازی چه درون پرداخت چه رایگان و چه پولی برای اینکه کاربر رو جذب کنه نیاز داره که گرافیک و موضوع بازی اونقدری خوب باشه که کاربر سرسری ازش نگذره رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
بازی جورچین خیلی ساده | Hadika | 4 | 602 |
1404/3/15، 04:26 عصر آخرین ارسال: Hadika |
|
بازی فضاپیما در مایکت | ya mahdi | 0 | 241 |
1404/1/5، 09:50 صبح آخرین ارسال: ya mahdi |
|
بازی runner نسخهی ۴ منتشر شد. | ehsanavy | 0 | 646 |
1403/2/30، 10:34 صبح آخرین ارسال: ehsanavy |
|