چسبیدن دکمه های بازی به صفحه
دوستان خواهشا کمک کنید من بدجوری عجله دارم . 
من میخوام دکمه های بازیم مثل شیشه به صفحه ی بازی بچسبن و کاراکتر هرجا حرکت میکنه ، دکمه هاهم زیر صفحه باهاش برن . مثل بازی حریم یا جدال با شیاطین . من چندین آموزش رو مشاهده کردم و بهترین اونا برای این کار ، مال آقای ابراهیمی بود که میگفتن باید Parallax لیر مورد نظر رو صفر در صفر کنیم . من اینو توی لی اوت با سایز 854.480 امتحان کردم و کاملا جواب داد . اما مشکلم اینجاست : توی یکی از مرحله های بازیم ، سایز ل اوت بزرگتره و هر قدر هم Parallax رو صفر میکنم به صفحه نمیچسبه . اگه میدونید مشکل از کجاست راهنمایی کنید ، اگه نمیدونید ، یه روش دیگه برای چسبیدن دکمه بگید .
 [تصویر:  z47z_ezgif.com-optimize.gif]
تیم آموزشی و بازیسازی دلتا
ارتباط با ما: woks1@  و  [email protected]
16 بزرگترین تاپیک منبع بازیسازی انجمن کانستراکت: لینک

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/12/28، 11:05 صبح)Navid نوشته است: دوستان خواهشا کمک کنید من بدجوری عجله دارم . 
من میخوام دکمه های بازیم مثل شیشه به صفحه ی بازی بچسبن و کاراکتر هرجا حرکت میکنه ، دکمه هاهم زیر صفحه باهاش برن . مثل بازی حریم یا جدال با شیاطین . من چندین آموزش رو مشاهده کردم و بهترین اونا برای این کار ، مال آقای ابراهیمی بود که میگفتن باید Parallax لیر مورد نظر رو صفر در صفر کنیم . من اینو توی لی اوت با سایز 854.480 امتحان کردم و کاملا جواب داد . اما مشکلم اینجاست : توی یکی از مرحله های بازیم ، سایز ل اوت بزرگتره و هر قدر هم Parallax رو صفر میکنم به صفحه نمیچسبه . اگه میدونید مشکل از کجاست راهنمایی کنید ، اگه نمیدونید ، یه روش دیگه برای چسبیدن دکمه بگید .

سلام لطفا یک عکس از لایه های توی بازیت بزار
  پاسخ

سپاس شده توسط:
این همون لی اوتی هستش که دکمه ها وقتی که پارالاکس رو صفر میکنم ، نمیچسبن ! چند دیقه پیش هم وقتی تست کردم کلللللا محو شدن !!!! یا نمیدونم شاید هم به جای دیگه ای از لی اوت جابجا شدن . خوااااااهش میکنم راهنمایی کنید یا یه روش دیگه بگید :

[تصویر:  e62_screen.png]

پاسخ

سپاس شده توسط:
لازم نیست از پارالاکس استفاده کنی، رفتار Anchor رو امتحان کن
  پاسخ

سپاس شده توسط: Navid
سلام

اگه دکمه ها در تمامی لایوت ها ثابت هستن، میتونی فقط در یکی از لایوت ها، اونا رو تنظیم کنی و توی یه لایه بذاری، بعد به اون لایه پارالکس 0و0 بدی، بعد اون لایه رو global کنی .
اینطوری در لایوت های دیگه، فقط کافیه ، یه لایه با همون نام بسازی و خودش اون دکمه ها رو براتون توی بازی نشون میده. ( توی خود کانستراکت نشون نمیده)

یه دلیلی که ممکنه شما این مشکل رو داری، اینه که z-order آبجکت ها، ممکنه مشکل داشته باشن.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/12/28، 12:16 عصر)mahdi_R8095 نوشته است: لازم نیست از پارالاکس استفاده کنی، رفتار Anchor رو امتحان کن

آهان آهان ! این عااااااااااااااالیه لایک داری داداش ! من در مورد این رفتار خوندم و عالی بود . اما من بعد از اینکه به دکمه هام این رفتار رو دادم ، نمیدونم چجوری توی پنجره ی خواص گزینه هاشو جوری تنظیم کنم که در پایین و در سمت چپ صفحه قرار بگیره . میشه اینم راهنمایی کنید ؟
اگهاینم بگید همممممه چی حله !

(1395/12/28، 12:16 عصر)mahdi_R8095 نوشته است: لازم نیست از پارالاکس استفاده کنی، رفتار Anchor رو امتحان کن

آهان آهان ! این عااااااااااااااالیه لایک داری داداش ! من در مورد این رفتار خوندم و عالی بود . اما من بعد از اینکه به دکمه هام این رفتار رو دادم ، نمیدونم چجوری توی پنجره ی خواص گزینه هاشو جوری تنظیم کنم که در پایین و در سمت چپ صفحه قرار بگیره . میشه اینم راهنمایی کنید ؟
اگه اینم بگید همممممه چی حله !

نه نه دیگه نمیخواد ! یاد گرفتم ! از همه ی عزیزانی که قصد راهنمایی بنده ی حقیر رو داشتن متشکرم و براشون آرزوی موفقیت دارم . از آقا مهدی هم یه دنیا متشکرم که بد جوری کار منو راه انداخت ; ۳ و نیم ساعت بود باهاش درگیر بودم ! ازتون واقعا متشکرم آقا مهدی راهنماییتون عالی بود ، مختصر و مفید . براتون آرزوی بهترین هارو دارم .
جا داره همینجا بهتون اعلام کنم که چند روز بعد از عید ، ما نسخه ی دوم بازی فریاد سکوت رو با عنوان :
فریاد سکوت ۲ ( کویر جهنمی)
در ایران عرضه کنیم . به محض انتشار ، توی انجمن هم خبرشو میزاریم .
در پناه حق...

پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 229 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: