سوال در مورد ساخت بازی
سلام دوستان.من میخوام یک بازی کامپیوتری رو با کمی تغییرات به بازی گوشی تبدیل کنم وبه نام خودم ثبت کنم.میخواستم بدونم اینکار من از نظر شرعی یا از جهتی مشکلی نداره یا داره؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
چرا مشکل داره
مگه اینکه از سازنده ی اون بازی اجازه بگیرید
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، GAME MOEIN
سلام
بازی خارجی مشکلی نداره( شرعا و قانونا! قبلا در موردش صحبت های زیادی شده) البته به شرط اینکه برای یه مسلمون نباشه!
  پاسخ

(1395/12/28، 12:38 عصر)mostafanastary نوشته است: سلام
بازی خارجی مشکلی نداره( شرعا و قانونا! قبلا در موردش صحبت های زیادی شده) البته به شرط اینکه برای یه مسلمون نباشه!

منظورتون از (به شرط این که برای یه مسلمون نباشه) چیه
میشه بیشتر توضیح بدید.ممنون
  پاسخ

سپاس شده توسط:
منظورم اینه که بالاخره فقط همین که ایرانی نباشه، کفایت نمیکنه، چون ما تو ایران، غیر مسلمون هم داریم(اگه دوستانی هستند در انجمن، سوء تفاهم نشه،منظورم بحث تنوع دین هست) و همچنین در دنیا هم، مسلمون های زیادی داریم.

نهایت سعیتون رو بکنین که اون بازی رو، غیر مسلمون ها ساخته باشن.
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
مممممممممممممنننننونم.تشکر از سایت خوبتون
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary
(1395/12/28، 01:52 عصر)javad نوشته است: مممممممممممممنننننونم.تشکر از سایت خوبتون

البته کلا این کار به درد نمیخوره و من که اصلا خوشم نمیاد.
مثلا شما یه بازی ساختی یه غیر مسلمون میره برای کامپیوتر میکنش 22
اگر کمکت کردم میتونی سپاس رو بزنی
یا مثلا یه اعتباری چیزی بدی... 3 
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde

با عرض معذرت ولی حرفتون خیلی ***** بود یعنی چی !!!!؟؟ یعنی مسیحیا یهودیا بوداییا ادم نیستن فقط مسلمونا ادمن؟؟!!

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/12/28، 05:05 عصر)xcmpunkgtsx نوشته است:

با عرض معذرت ولی حرفتون خیلی **** بود یعنی چی !!!!؟؟ یعنی مسیحیا یهودیا بوداییا ادم نیستن فقط مسلمونا ادمن؟؟!!

دوست عزیز، شما که منتقد صحبت من هستید، بهتره به جای کلمه ی مزخرف، کلمه ی مناسب تری رو پیدا کنین ( به من که هم میهن شما و مسلمون هستم، اینطوری توهین می کنین! با غیر من چطور برخوردی دارین؟ )

در ثانی، نظر هر کس محترم است.

ثالثا، عرض شد قبلا در این مورد صحبت زیاد شده و میتونین به موضوعات دیگه مراجعه کنین.

رابعا! دوست عزیز، کسانی ( مراجع ) این موضوع رو اشکال ندونستن که همین بزرگواران، به من و شما می گن دو رکعت نماز بخونیم برای صبح! وگرنه فکر نمیکنم لااقل من صلاحیت و علم اینو داشته باشم که خودم تشخیص بدم باید دو رکعت نماز بخونم برای صبح. پس اگه سایر فرمایشات مراجع رو قبول دارین، اینم باید کنار همونا قبول داشته باشین، اگه قبول ندارین، بحث دیگه ایه.

پنجم! دوست عزیز، بیشتر همین عزیزان ( مسیحی، یهودی، بودایی !!!! ، ما مسلمونا رو بدتر از اونی که فکرشو میکنین میدونن!)

ششم همین اینکه، واقعا شما تمامی برنامه های روی سیستمتون رو خریداری کردین؟( ویندوز، فتوشاپ، کانستراکت و ... ؟ )

موفق باشید/
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi_R8095 ، shazde
(1395/12/28، 05:52 عصر)mostafanastary نوشته است:
(1395/12/28، 05:05 عصر)xcmpunkgtsx نوشته است:

با عرض معذرت ولی حرفتون خیلی مزخرف بود یعنی چی !!!!؟؟ یعنی مسیحیا یهودیا بوداییا ادم نیستن فقط مسلمونا ادمن؟؟!!

دوست عزیز، شما که منتقد صحبت من هستید، بهتره به جای کلمه ی مزخرف، کلمه ی مناسب تری رو پیدا کنین ( به من که هم میهن شما و مسلمون هستم، اینطوری توهین می کنین! با غیر من چطور برخوردی دارین؟ )

در ثانی، نظر هر کس محترم است.

ثالثا، عرض شد قبلا در این مورد صحبت زیاد شده و میتونین به موضوعات دیگه مراجعه کنین.

رابعا! دوست عزیز، کسانی ( مراجع ) این موضوع رو اشکال ندونستن که همین بزرگواران، به من و شما می گن دو رکعت نماز بخونیم برای صبح! وگرنه فکر نمیکنم لااقل من صلاحیت و علم اینو داشته باشم که خودم تشخیص بدم باید دو رکعت نماز بخونم برای صبح. پس اگه سایر فرمایشات مراجع رو قبول دارین، اینم باید کنار همونا قبول داشته باشین، اگه قبول ندارین، بحث دیگه ایه.

پنجم! دوست عزیز، بیشتر همین عزیزان ( مسیحی، یهودی، بودایی !!!! ، ما مسلمونا رو بدتر از اونی که فکرشو میکنین میدونن!)

ششم همین اینکه، واقعا شما تمامی برنامه های روی سیستمتون رو خریداری کردین؟( ویندوز، فتوشاپ، کانستراکت و ... ؟ )

موفق باشید/

بابا اصلا بحث سر این حرفا نیست
مگه ما فقط ویندوز و اینا رو رایگان میگیریم؟

ما از خودمون هم داریم دزدی میکنیم
حالا خارجی ها که جای خود دارن
البته هر چند من قبلا به آقا مصطفی گفته بودم اینا غنیمت جنگیه 4

مورد پنجم تون رو کاملا موافقم 
ملت های خارجی این همه در مورد کشور ما و فرهنگ و عقاید ما فیلم میسازن و مستقیم و غیر مستقیم به ما اهانت میکنن و به ما تهمت آدم کشی میزنن، باز یه سری از خود ماها، مارو بد تر از اونا میدونن
اون ور آب دارن به ما میخندن، در حالی که اینجا داریم میزنیم تو سر هم دیگه، سر بحث های ناچیز...
  پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: