سوال در مورد ساخت بازی
دوست عزیز، قبلا هم عرض کردم، توهین نکنید!
چرا نمیشه دو کلمه حرف رو با احترام زد؟ مگه شما نمیخواین بحث کنین و من و امثال منو قانع کنین؟ پس یا قانع کنین یا توهین رو بذارین کنار.
شما یه عقیده ای دارین که محترمه و عقیده ی ما هم همینطور.
درست نیست به خاطر اینکه عقیده ی شما رو قبول نداریم، دزد و مزخرف گو و بدکار و ... خطاب بشیم.

اسم دین رو هم خراب نمی کنیم، نظر مراجع همین هست که عرض شد.
نظر وجدانی من به شخصه اینه که، از کشورهایی که دشمنمون هستن که تعدادشون هم کم نیست، به قول دوستمون به معنی غنیمت جنگی میشه .

شما که سینه سپر کردین برای این موضوع، بدون پروکسی، برید از سایت یونیتی، گوگل درایو، کدکنیون، انواتو، ادوب، اتودسک و صد ها سایت دیگه سر بزنین ببینین چه توهینی به ایرانی ها میکنن؟

یکی به میخ و یکی به نعل زدن درست نیست.
  پاسخ

سپاس شده توسط: vng ، shazde ، makan parsi
(1395/12/28، 12:12 عصر)javad نوشته است: سلام دوستان.من میخوام یک بازی کامپیوتری رو با کمی تغییرات به بازی گوشی تبدیل کنم وبه نام خودم ثبت کنم.میخواستم بدونم اینکار من از نظر شرعی یا از جهتی مشکلی نداره یا داره؟

سلام،
پیش از پاسخ به سوال، به نظر شما اینجا پایگاه سوالات شرعی است یا انجمن بازی سازی؟

جواب درست این است که اینجا یک انجمن بازی سازی است و شما با ایجاد این تایپیک قوانین انجمن بازی سازی رو نقض کردین لطفاً دیگر تایپیک اینچنینی ایجاد نکنید.

اما پاسخ سوالتان:
شما بهتر است به حکم مرجع خود مراجعه کنید اما در کل از نظر شرعی در دین اسلام، اموال مسلمانان و سه دسته از کفار(غیر مسلمانان معاهد و مستامن، اهل کتاب(ذمیان یهودی، مسیحی، زرتشتی)، کفار بی طرف) محترم است و مسلمان نمی تواند به اموال این گروه از مردم دست درازی کند. فقط کفار حربی(به معنای کفاری که با مسلمانان در حال جنگ هستند) مستثنی هستند که به اجماع اکثریت علمای حاضر امروزه کفار حربی تنها صهیونیستها را شامل میشود(اسرائیل به طور خاص، و متحدین تحت نفوذ انها به مانند آمریکا و انگلستان)  ....

از نظر قانونی چون ایران عضو پیمان برن نیست تعهد بین المللی در قبال قانون کپی رایت دیگر کشورها ندارد، عکس آن نیز صادق است کشورهای عضو کنوانسیون نیز حقوق کپی رایت اتباع ایران را به رسمیت نمی شناسند.مگر قرار داد دوجانبه ای میان ما و یک کشور خاص باشد..

چون کشور ما در حال حاضر تحت تحریم های استعمارگران نوین جهانی است و این تحریم ها باعث تضعیف ارزش پول ملی ما در مقابل دیگر ارزهای جهانی شده است و همچنین اینکه کشور ما بیشتر یک مصرف کننده آثار علمی و ادبی و هنری محسوب میشود تا یک تولید کننده به نفع ما نیست که به عضویت آن اتحادیه در بیاییم....

اما تمام محصولات داخلی(علمی، ادبی و هنری) کشور ما شامل حقوق مولفین و مصنفین ایران و به عبارت دیگر کپی رایت ملی است و هرگونه کپی برداری بدون اجازه صاحب اثر یک قانون شکنی و تخلف(جرم) محسوب میشود.

--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، mostafanastary ، mahdi_R8095 ، Mojtaba ، makan parsi
(1395/12/29، 12:19 صبح)Rghaf نوشته است: دقیقا فردی ک کار زشتش رو حاضره ب هر نحوی انکار کنه توهین شایستشه و اما در مورد اینکه من هم اینکار رو کردم بله من هم انجام دادم اما تا جایی ک بتونم سعی میکنم با خرید نرم افزارها رو تهیه کنم اما اگر نتونم بله کار من کاملا غلط و غیر انسانیه و اگر اون فرد راضی نباشه(ک در اکثر مواقع نیست)کار من برابر با دزدیه!!اما حداقل من سعی میکنم این کار زشت رو کمتر انجام بدم و مثل شما سعی ندارم خودم رو توجیه کنم و اسم دین رو هم بد جلوه بدم!!
بحث با شما فایده ای نداره چون شما انسانهای متعصبی هستید ک چیزی جز حرف خودتون رو قبول نمیکنید...

کار شما صرفاً یک توجیه و به عبارت دیگر خود گول زنی است! آیا میشود طبق حکمی که دادید توهین شایسته شما انسان توجیه گر عمل زشت! بشود یا نه؟

در ضمن ابعاد انسانیت فراتر از اموال یک فرد است بلکه مهمتر از آن شخصیت افراد و انسانها است که شما با توهین کردن به افرادی که اعمالشان شبیه به شما است! و تنها طرز تفکرشان با شما مخالف است! دارید یک کار بسیار غلط و بسیار غیر انسانی تر انجام میدهید!!
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: Mojtaba ، makan parsi
(1395/12/29، 01:24 صبح)vng نوشته است:
(1395/12/28، 12:12 عصر)javad نوشته است: سلام دوستان.من میخوام یک بازی کامپیوتری رو با کمی تغییرات به بازی گوشی تبدیل کنم وبه نام خودم ثبت کنم.میخواستم بدونم اینکار من از نظر شرعی یا از جهتی مشکلی نداره یا داره؟

سلام،
پیش از پاسخ به سوال، به نظر شما اینجا پایگاه سوالات شرعی است یا انجمن بازی سازی؟

جواب درست این است که اینجا یک انجمن بازی سازی است و شما با ایجاد این تایپیک قوانین انجمن بازی سازی رو نقض کردین لطفاً دیگر تایپیک اینچنینی ایجاد نکنید.

اما پاسخ سوالتان:
شما بهتر است به حکم مرجع خود مراجعه کنید اما در کل از نظر شرعی در دین اسلام، اموال مسلمانان و سه دسته از کفار(غیر مسلمانان معاهد و مستامن، اهل کتاب(ذمیان یهودی، مسیحی، زرتشتی)، کفار بی طرف) محترم است و مسلمان نمی تواند به اموال این گروه از مردم دست درازی کند. فقط کفار حربی(به معنای کفاری که با مسلمانان در حال جنگ هستند) مستثنی هستند که به اجماع اکثریت علمای حاضر امروزه کفار حربی تنها صهیونیستها را شامل میشود(اسرائیل به طور خاص، و متحدین تحت نفوذ انها به مانند آمریکا و انگلستان)  ....

از نظر قانونی چون ایران عضو پیمان برن نیست تعهد بین المللی در قبال قانون کپی رایت دیگر کشورها ندارد، عکس آن نیز صادق است کشورهای عضو کنوانسیون نیز حقوق کپی رایت اتباع ایران را به رسمیت نمی شناسند.مگر قرار داد دوجانبه ای میان ما و یک کشور خاص باشد..

چون کشور ما در حال حاضر تحت تحریم های استعمارگران نوین جهانی است و این تحریم ها باعث تضعیف ارزش پول ملی ما در مقابل دیگر ارزهای جهانی شده است و همچنین اینکه کشور ما بیشتر یک مصرف کننده آثار علمی و ادبی و هنری محسوب میشود تا یک تولید کننده به نفع ما نیست که به عضویت آن اتحادیه در بیاییم....

اما تمام محصولات داخلی(علمی، ادبی و هنری) کشور ما شامل حقوق مولفین و مصنفین ایران و به عبارت دیگر کپی رایت ملی است و هرگونه کپی برداری بدون اجازه صاحب اثر یک قانون شکنی و تخلف(جرم) محسوب میشود.

آقای VNG واقعا مرسی، خیلی حرفای قشنگی زدید، یعنی من که قبلا میدونستم اینا غنیمت جنگیه( 21 ) باز یه شکی داشتم که اینو گفتید کاملا برطرف شد
امیدوارم دیگه اینجور بحث ها تو انجمن مطرح نشه
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary ، vng ، makan parsi
(1395/12/28، 05:05 عصر)xcmpunkgtsx نوشته است: خب حق دارن چون تمام حملات تروریستی و ادم کشیا توسط مسلمونا انجام میشه!
من هم مسلمان نیستم!
هم میهن غیر هم میهن نداریم هممون انسانیم و ارزش هممون یکسانه کسی نسبت به کسی برتری نداره

این گفته شما صد در صد غیر بشری و غیر انسانی است! یعنی شما میگوئید به علت اعمال عده ی قلیلی بر فرض مسلمان، تمام 2 میلیارد انسان دیگر از میان مسلمانان تروریست و آدمکش هستند! و هر بلائی بر سرشان بیاورند حقشان است!

در حالی که این دو میلیارد نفر نه تنها هیچ ارتباط و شباهتی به تروریست ها ندارند! بلکه خود قربانی اصلی تروریسم بوده اند! و کاملاً بی گناه هستند!

البته از پشت پرده مجرمین قدیمی و تروریست چشم آبی و مو بور !  امروزی که از زندان ها و کابارهای غربی به خاورمیانه اورده شدند چیزی نگویم! از پهباد های اسرائیلی و سلاح های آمریکایی و تویتاهای ژاپنی و دلارهای نفتی!! و اینکه از اسلام تنها شعارالله اکبر را میفهند(نه خود آن را !) و البته قرائت طایفه انگلیسی و مزدور سعودی از توحید را ......

این طرز فکر شما یعنی جنایات و اعمال تروریستی بودائیان میانمار، یهودیان اسرائیل و مسیحیان آفریقای مرکزی، کمونیست های کره شمالی و ...بیانگر تروریست و آدم کش بودن تمامی افراد بودائی و یهودی و مسیحی و بی خدا در دنیا است! و میشود تنها به علت اندکی عقیده مشترک! با جنایتکاران همه نوع بلائی بر سر این افراد در آورد و آخر هم گفته شود که حقشان است!!

مورد دوم مهم نیست! بهتر است هر چه هستید کمی انسانی تر فکر کنید!

مورد سوم هم سخن اشتباه و غلط است! آیا یک انسان مجرم مثلاً یک متجاوز و یا قاتل با یک انسان سالم مثلاً با یک کودک معصوم قابل مقایسه است!؟ و دومی نسبت به اولی برتری ندارد!؟

..........

پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi_R8095 ، mostafanastary ، shazde ، Mojtaba ، makan parsi ، Hossein
بازم سلام.  4  دست گل دوستان درد نکنه که این بحث رو از توهین به یک بحث درست حسابی کشوندن
در آخر با اجازه دوستان یه جمع بندی ساده و قابل فهم رو ارائه میدم :

مسئله بسیار سادست، ما در اسلام مسئله ای تحت عنوان حق الناس داریم همونطور که از اسمش معلوم هست مسلمان و غیر مسلمان نداره، و تمام انسان ها رو شامل میشه، اما عقل حکم می کنه با افرادی که در استعمارگری نوین خودشون انواع تحریم ها، جنگ ها، رسانه ها و .... رو علیه ما به صف کردن، در مقابل شما هم حق کپی رایت اونها رو به رسمیت نشناسی

و این ربطی به مسلمان بودن یا نبودن نداره، مسلماً وقتی کشوری بعد از یک جنگ نافرجام علیه ایران همچنان دنبال جنگ هستن، حق کپی رایت اونها رو به رسمیت شناختن یعنی پر کردن جیب اونها برای حمله به خودمون!
هیچ احمقی این کار رو انجام نمیده مگر اینکه واقعاً ... باشه 39

و بخواطر پویا بودن فقه اسلامی خصوصاً فقه شیعه این مسئله تحت عنوان کفار حربی آمده،
که منظور اون کافران نیست بلکه کافرانی که در جنگ و کشتار شما هستن.

که لازمه بگم داعش هم جزو همین کفار دسته بندی میشه،

----------------------------------------------------------------
اونهایی که قصد زیر سوال بردن اسلام رو دارن می دونم چقدر تبلیغات مختلف رو دیدن که تلاش در غیر عقلانی
بودن اسلام در اونها مشهوده، و ذهنشون یه دیدگاه منفی گرفته و همین دیدگاه منفی که شبیه یه یک تعصب
خیلی سنگینی هست عمدتاً باعث میشه فرد حرف های ما رو دو قرون هم حساب نیاره

در حالی که مشخصاً دوستان نظرات دقیق رو درستی رو اشاره کردن که هر انسان
عاقل و بالغی یا بهتر بگم هر انسان آزاده ای اونو می فهمه و قبول می کنه.

با کسانی که علیه ما می جنگین و دشمنی می کنن که نمی تونیم پول بدیم جیب هاشون رو پر کنیم!
این کار کجاش کار یه آدم عاقله؟؟؟

-
===================================================

اما از منظر بازی سازی :
این کار درست نیست، چون باعث تنبلی بازی ساز میشه، همین کارها به بدنه بازی سازی داخلی بسیار ضربه وارد کرده
اینکه ما خودمون رو گول بزنیم که با یک کپی برداری شدیم بازی ساز !! باور کنین که درست نیست حالا برای امتحان کردن
بازی سازی اشکالی نداره اما اینکه بخوایم ازش کسب در آمد کنیم و زیاد این رویه کپی برداری رو ادامه بدیم

فقط به بازی سازان دیگه ضربه میزنیم، که همین حالا هم خودتون خوب میدونین که اوضاعشون و بازارشون خرابه

قبلاً هم گفتم :
اما اگه از طرح های سه بعدی آماده استفاده بشه به عنوان اینکه منه بازی ساز یک تیم ندارم و جای طراح و انیمیشن ساز رو با طرح های آماده پر می کنم این اشکالی نداره، اما چنین کاری که یک سیو بازی ساخته شده رو فقط بشینی دو تا تغییر توش بدی و انتشار بدی نمیشه اسم بازی سازی روش گذاشت ...

طرح های آماده رو جمع آوردی کنید و دونه دونه استفاده کنین و از صفر کد نویسی رو انجام بدین

که بازم همین هم مشکلاتی برای بازار بازی سازان مستقل به وجود میاره که حتی طرح های سه بعدی هم خودشون
می سازن اما باز بهتر از حالت اوله که کلاً ما هیچ چیزی نمی سازیم و کپی محض رو انجام میدیم، این درست نیست،

دوستان خسته نباشید ... یا حق 1

-
-
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary ، shazde ، Mojtaba
عالی بود ماکان جان.

من هم اینو قبلا گفتم، الانم میگم، یه کشوری مثل آمریکا، که بسیاری از شرکت های بزرگ تکنولوژی اونجان، همین الانش 100 میلیارد دلار از پول های ایران رو بلوکه کرده، اونم برای چندین سال!
عزیزان من، 100 میلیارد دلار!!!

یه چیزی در حدود 400 هزار میلیارد تومان. خودتون تقسیم بر جمعیت کشور کنین، ببینین چقدر میشه. اگه درست حساب کرده باشم، میشه حدود نفری 500 هزارتومان! اونم برای 80 میلیون نفر!
جالبه بدونین همین کشور، میزان بدهیش به تمام کشورهای دنیا، اینقدر زیاده که اگه بخوان پول رو به ایرانی ها بدن، نفری 160 میلیون تومن گیرمون میاد!
فکر کردین این پیشرفت کذایی ، از آسمون براشون اومده یا از دزدی؟!

اما در منظر بازی سازی، حق با ماکان هست.
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 229 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: