بازی نبرد مدرن ( آنلاین ) ( منتشر شد )
سلام بازی بسیار خوبی هست
فقط نمی دونم چرا کمتر از ۱۰۰ نفر زده دانلود حداقل باید ۱۰۰۰ نفری دانلود می کردن باید چون جالبه
البته شاید چون تو برگزیده ها نیست و تبلیغات نکردین به همین دلیله که کمتر از ۱۰۰ هست.
برا ویدئو تبلیغاتی هم بهترین کار گرفتن تریلر از چیزای جالب خود بازیه
البته وقتی گرافیکشو بهبود دادین
موفق باشید
یا حق
بسم الله الرحمان الرحیم

16 -- بازی آنلاین و جذاب و اعتیاد آور جدیدی در حال ساخت است. -- 16

تاریخ شروع : ۱۳۹۵/۶/۲۰
تاریخ تقریبی اتمام : ۱۳۹۶/۷/۳۰

محتاج دعای شما هستم...
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei
مبارک داداش 41 41 41 41

اقا حسن اگ دوست داشتی اموزش ساخت بازی تون رو به صورت پولی یا رایگان برای بازی سازان ایرانی بزاری و یه در آمدی هم از این راه در بیاری حتما به وبلاگ من یه سری بزن
http://bazysazywtarahyemgh.blog.ir

اگ خواستی بزاری جیمیلم این پایین هست بهم بگو

[email protected] ارتباط با من

موفق باشی
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/12/26، 10:50 صبح)sajad888 نوشته است: سلام بازی بسیار خوبی هست
فقط نمی دونم چرا کمتر از ۱۰۰ نفر زده دانلود حداقل باید ۱۰۰۰ نفری دانلود می کردن باید چون جالبه
البته شاید چون تو برگزیده ها نیست و تبلیغات نکردین به همین دلیله که کمتر از ۱۰۰ هست.
برا ویدئو تبلیغاتی هم بهترین کار گرفتن تریلر از چیزای جالب خود بازیه
البته وقتی گرافیکشو بهبود دادین
موفق باشید
یا حق

سلام

ممنونم از لطفتون .
بازی تازه 22 قرار گرفته .
البته آخر شب 21 بود ...
بعد اینکه ، تبلیغات که نه هنوز ، برترین ها هم که هیچ ،

اما فکر میکنم ، اونایی که به صفحه بازی میان و دانلود نمیکنن ، بخاطر اینه که فکر میکنن گرافیک بازی بچگانه هست به طرزی یا شاید بخاطر تعداد نظرات کم یا همون دانلود کم اونا هم دانلود نمیکنن !

در نهایت اگر دانلود نشه ، ی دو ماهی وقت هزینه سرورش رو از جیب میدم ، بعد دو ماه با ی سری تغییرات از کافه بازار درخواست میکنم بذارن صفحه اول تا ببینیم چی بشه ...
اما برای اینکه برنامه در صفحه اولم قرار بگیره حداقل باید 1000 تایی دانلود و یا 500 تایی نظر با میانگین 4.1 داشته باشه ...

نمیدونم ، فعلا در حال تغییراتی هستم امیدوارم بعد از این ی سری دانلود ها بیشتر بشه .

(1395/12/26، 11:25 صبح)M.G.Hgames نوشته است: مبارک داداش 41 41 41 41

اقا حسن اگ دوست داشتی اموزش ساخت بازی تون رو به صورت پولی یا رایگان برای بازی سازان ایرانی بزاری و یه در آمدی هم از این راه در بیاری حتما به وبلاگ من یه سری بزن
http://bazysazywtarahyemgh.blog.ir

اگ خواستی بزاری جیمیلم این پایین هست بهم بگو

[email protected] ارتباط با من

موفق باشی

سلام

ممنونم .
راستیتش سر این بازی اینقدر مشکلات داشتم که حوصله توسعه خودشم نداشتم ، اما خب مشکلات که حل شد ، اما فعلا قصدی ندارم ، ولی در آینده به خواسته دوستان کلا ی دوره برای ساخت بازی های آنلاین از انواع مختلف ( از استراتژیک بگیر ، برو تا کلش آف کلنز و کلش رویال و ... ) .

موفق باشید .
  پاسخ

سپاس شده توسط:
باسلام

نسخه جدید بازی در تاریخ 5 یا 6 فروردین منتشر خواهد شد ( اماده هست ، منتظر لحظه شروع کافه بازار هستم ) .

تغییرات نسخه 0.2.7 :

1 - اضافه شدن سیستم راهنمای کلی بازی ( برای همه بازیکنان ، حتی بازیکنان قدیمی ) .
2 - اضافه شدن 13 آیتم ، ایتم های مشت آتشین ، نجات بخش ، سپر پولادین و صندوق های جادویی .
3 - تغییر کلی سیستم فروشگاه .
4 - عدم منفی شدن امتیاز ( در صورت باخت و 0 بودن امتیاز دیگه کاپتون منفی نمیشه و همون 0 میمونه ) .
5 - اضافه شدن بخش سیستم ( پیام های سیستم ) .
6 - اضافه شدن 6 بک گراند جدید به بازی در همه مراحل ، بصورت رندوم .
7 - اضافه شدن بخش بازی نامحدود .
8 - تغییر موزیک متن از صفحه بازی به صفحه اصلی بازی .

موفق و پیروز باشید .

عکس هایی از تغییرات کلی بازی ( با عکس های فعلی کافه بازار مقایسه کنید ) :

[تصویر:  11.png]
[تصویر:  22.png]

[تصویر:  33.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary
مبارکه بالاخره بعد از مدت ها?
استدیو بازی سازی داتیس 
تلگرام @datisgamesco
سایت www.datisgames.blog.ir

خدایا جز تو پناهی ندارم 
پناه من باش
  پاسخ

(1396/1/3، 11:24 عصر)Datisgames نوشته است: مبارکه بالاخره بعد از مدت ها?

سلام

بعد از چه مدت عزیز ؟ !!!
22 اسفند عموما بازی معرفی شده !
  پاسخ

سپاس شده توسط:
داداش من یه کانال دارم 
با 240 عضو اگه دلت خواست بازیتو بزارم تو کانالم بیا pv.
Telegram: Contact @irngame
الهم صل علی محمد و آل محمد و العجل فرجهم

صلوات دوای هر درد
  پاسخ

(1396/1/3، 11:33 عصر)mohreza نوشته است: داداش من یه کانال دارم 
با 240 عضو اگه دلت خواست بازیتو بزارم تو کانالم بیا pv.
Telegram: Contact @irngame

سلام

خودمم یک کانال 60 هزار تایی دارم ، با چند تا کانال دیگه هم صحبت کردم انشاالله بازی رو همه جا میذارم .
از شما هم ممنونم و داخل کانال شما هم خواهم گذاشتم ( اما این خواهم ) یک دلیل داره :

من از بازی یک قرون هم تبلیغ نکردم ، چون نسخه اول یک جور تست برای شروع کارم بود ، برای نسخه اول تبلیغ نکردم و تبلیغاتی هم که بخوام بکنم صبر میکنم تا نسخه جدید منتشر بشه ، انشالله که نسخه جدید بازی منتشر بشه به شما هم خبرشو میدم و کاور یا بنر تبلیغاتی یا ویدئو تبلیغاتی بازی رو بهتون میدم بذارید کانالتون ، پس قرارمون شد نسخه جدید !

راستی پست قبلی هم که برای اطلاع رسانی آپدیت بود چند تا عکس هم گذاشتم .
  پاسخ

سپاس شده توسط:
برای منم همون مشکل دوستمون پیش اومد وقتی روی مرحله 1 کلیک میکنم میگه اجازه بازی ندارین و باید مرحله (کد خودم+1) رو رد کنید.
لطفا یه راه حل پیش پام بزارین چون شدیدا متاق بازی کردن این هستم
همیشه اعتقاد داشتم حیفه که با کامپیوتر بازی کرد ولی آخرش به بازی ساختن علاقه مند شدم...
  پاسخ

سلام مهدی جان ، ای کاش توی این روز ها زودتر میگفتید !
اما الان هم اشکالی نداره ، لطفا شناسه فرمانده تون رو برام ارسال کنید .
الان دارم میرم بیرون ، امکان داره نتونم تا پس فردا براتون درست کنم .
اما مطمئن باشید مشکلتون حل میشه و توی نسخه جدید بازی هم دیگه همچین مشکلاتی مشاهده نمیشه .
راستی ، قبل از اینکه شناسه رو ارسال کنید ، یک بار از بازی خارج بشید و دوباره وارد بازی بشید شاید مشکلتون حل بشه ، حل نشد بعد شناسه رو برام بفرستید .

ی نکته ای رو هم بگم ، ما توی نبرد مدرن تنها راه شناسایی فرمانده هامون " شناسه فرمانده " هست ، اگر مشکلی براتون پیش اومده ، یا سوالی دارید یا موردی کلی براتون پیش اومده از همون اول شناسه فرمانده رو ارسال کنید بهتره ، اینطوری بهتر میتونم مشکلتونو حل کنم .
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  Cursed letters MohammadHadi 0 1,555 1401/12/11، 02:02 صبح
آخرین ارسال: MohammadHadi
Information دریانوردان (شروعی از صفر) در دست ساخت... oak 115 62,922 1401/2/26، 10:09 صبح
آخرین ارسال: tohidrajabali
  کلیپی کوتاه از بازی در حال ساخت Alireza3d 6 4,173 1400/9/11، 06:57 عصر
آخرین ارسال: Alireza3d
  گیم پلی قسمت سوم منطقه آلوده alii 4 4,035 1400/8/26، 09:23 عصر
آخرین ارسال: alii
Brick ستیز قهرمانان:هیجانی بی پایان (جدید) Mahdibabaei M.N 17 10,405 1400/8/25، 09:16 عصر
آخرین ارسال: MdSarli

پرش به انجمن: