مهم تشکیل تیم بازی‌سازی انجمن
سلام .

من  هم توی تیم ثبت نام کردم توی بخش صدا گذاری شخصیتا میخوام کمک کنم...

بعد یه سوال قراره این بازی دو زبانه باشه یعنی فقط متناش دو زبانه باشه یا سعی میکنید صدا گذاری رو هم دو زبانه کنید؟!
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1396/1/18، 05:46 عصر)mohsen77 نوشته است: سلام .

من  هم توی تیم ثبت نام کردم توی بخش صدا گذاری شخصیتا میخوام کمک کنم...

بعد یه سوال قراره این بازی دو زبانه باشه یعنی فقط متناش دو زبانه باشه یا سعی میکنید صدا گذاری رو هم دو زبانه کنید؟!

فک نکنم صدارو دو زبانه کنیم..چون هم سخته هم اینکه نیازی هم نیست!
[تصویر:  awe.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
فازغ از قضیه ی تشکیل تیم بازی سازی، یه سری موارد هست که به نظرم باید گفته بشه.

همین امروز ، تو یکی از گروه های تلگرامی، یه سری از بچه های گروه، شروع کردن به توهین به همدیگه و یکی از دوستان یه چیزی گفت که خیلی کیف کردم.

این بنده خدا گفت:

ما قراره طوری رفتار کنیم که حداقل نشون بدیم از افرادی که ضریب هوشی کمتری دارن، بهتریم.
ما قراره تو جامعه با بازی سازی، تاثیر بذاریم، نه اینکه خودمون تاثیر بگیریم ( البته منظور تاثیر از توهین و ... )

حالا، سوالی که من دارم از دوستانی که این همه تیکه میندازن به هم و یا توهین های عجیب میکنن، مثلا میگن : چرت و پرت نگو، تو بلد نیستی حرف نزن، تو مغزت برای این چیزا جا نداره و ....

خب الان اگه دوستان قراره توی یه کار فرهنگی شرکت کنین، چطوری میخواین عضوی از گروهی بشین که خالصانه میخواد کار کنه؟

این توهین کردن ها، فقط منحصر به این موضوع نیست، خیلی جاهای دیگه تو انجمن این اتفاق افتاده یا داره میافته!

به نظرم باید آستانه صبر رو دوستان در خودشون تقویت کنن. معنی گروه ممکنه این باشه که تعدادی از افراد با هم جمع هستن که اختلاف نظراتی هم با همدیگه دارن، اما مطمئنا به معنی جمعی که قراره به هم توهین کنند، نیست!

موفق باشید.
  پاسخ

سپاس شده توسط: nima ، hamed2002 ، danials008 ، ghasem ، shazde ، vng ، _1515Team_ ، rezamms ، Mojtaba ، GAME MOEIN ، erfan002pooya ، mahdiirani ، amirho24 ، shaygaaan ، dyyergame ، S.L.F
ادامه صحبت مصطفی عزیز ، دوستانی که روحیه کار تیمی ندارند بهتر هست اصلا شرکت نکنند ، کسانی که نمیخواد شرکت بکنن اصلا تاپیکی ایجاد نکنند .

بنده در این بحث شرکت نمیکنم ، تاپیکی هم نزدم ،،، در این تاپیک کسی نخواست انتقادی بشه ، بازم ی سریا میان انتقاد ...

یک افرادیم هستن همیشه دنبال کوبیدن هستن ، خودشونم چیزی نمیدونن ، متاسفانه فقط عضو هستن !

برای عضویت در گروه هم بازم بعضیا چیزی نمیدونن ( مبتدی هستن ) این افراد هم نباید شرکت کنند ، به جای کمک به گروه ی زحمتیم روی دوش گروه میذارن و نبودنشون بهتر هست .

ساخت بازی خالصانه به نظر من اشتباه هست ، بازی سازی شغلی هست با درآمد نسبتا کم ، اگر همین درآمد نسبتا کم هم بخواد نباشه ، مطمئنا بازی در آینده با شکست مواجه میشه . این درصد 90 به 10 هست ...

موفق باشید
  پاسخ

سپاس شده توسط: dyyergame
سلام . 
بنده توی گرافیک خیلی حرفه ایم مخصوصا طراحی مراحل مثل 41148
و از تابستون ( ۱۵ خرداد ) در خدمتم .
انشالله عالی میشه
  پاسخ

سلام امیدوارم اول بتونم ثبت نام کنم و دوم بتونم در کار های ترجمه و داستان بازی کمکتون کنم چون بنده هم داستان نویسی خوبی دام و چند داستانم داره بازی میشه و هم انگلیسی بلدم اما زبان دیگه ای بلد نیستم 39
  پاسخ

ببخشید چه طوری باید عضو شم روی لینک نیزنم وارد یک صفحه ورود به پنل میشه
استدیو بازی سازی داتیس 
تلگرام @datisgamesco
سایت www.datisgames.blog.ir

خدایا جز تو پناهی ندارم 
پناه من باش
  پاسخ

سلام مشخصات خودتون و نام کاربری فعلیتون رو وارد کنید و اینکه توی کدوم بخش میخوایین باشین 
اگه با کروم مشکل داشت از فایرفاکس استفاده کنید
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

ببخشید دیگه نمیشه ثبت نام کرد اخه من هرکاری میکنم میکه نام کاربری یا رمز اشتباه است
استدیو بازی سازی داتیس 
تلگرام @datisgamesco
سایت www.datisgames.blog.ir

خدایا جز تو پناهی ندارم 
پناه من باش
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1396/2/22، 04:31 عصر)Datisgames نوشته است: ببخشید دیگه نمیشه ثبت نام کرد اخه من هرکاری میکنم میکه نام کاربری یا رمز اشتباه است

سلام . دوست عزیز شما خودت یکم فکر کن به حرفی ک زدی ؟ 
عزیز دل بنده اگر زمان ثبت نام تموم شده بود اقا مجتبی لینک رو باطل میکرد یا حداقلش موقع ثبت نام مینوشت زمان تمام شده و شما قادر ب ثبت نام نیستید . 

الان مشکل شما هم دقیقا نام کاربری یا رمز عبورتونه ک ممکنه اشتباه وارد کرده باشید . دقت کنید رمزتون رو دقیقا مثل موقع ثبت نام بنویسید حتی بزرگی و کوچیکی حروف هم رعایت کنید .  
موفق باشید .

پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi_R8095

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نوروز 1403 hasansanaei 0 783 1403/1/2، 07:22 عصر
آخرین ارسال: hasansanaei
  مهم قوانین جدید انجمن rezamms 22 16,988 1400/6/6، 12:55 عصر
  عید سال 1400 + بخشش محرومیت ها hasansanaei 0 2,218 1399/12/29، 07:27 عصر
Wink مهم گروه رسمی واتس اپ انجمن کانستراکت 2 hasansanaei 0 3,004 1399/5/28، 08:18 عصر
  مهم انجمن کانستراکت 2 - نسخه 2 hasansanaei 36 22,755 1399/1/21، 11:55 عصر
آخرین ارسال: M.gh

پرش به انجمن: