درآمد از بازی
سلام .
-یه سوال دارم از کسایی که با با تبلیغات روی کافه بازار گذاشتند.(تبلیغات عدد). به ازای هر نصب چندتا کلیک میشه ؟ مثلا درآمد یه بازی کل +500 تادانلود داشته چقدره (متوسط ، حدودی) ؟

-یه سوال هم دارم از کسایی که بازی فروشی گذاشتند. بازار چیزی هم ازشون کم میکنه؟ ( منظورم درصد یا مالیات هست)

-و اخرین سوال ، درآمد گوگل اپ چطوره ؟ مخصوصا برای ما ایرانی ها که محدودیم. (من کانستراکت رو از همین جا دانلود کردم )

متشکرم
  پاسخ

سپاس شده توسط: hamed1985
سلام 

-یه سوال دارم از کسایی که با با تبلیغات روی کافه بازار گذاشتند.(تبلیغات عدد). به ازای هر نصب چندتا کلیک میشه ؟ مثلا درآمد یه بازی کل +500 تادانلود داشته چقدره (متوسط ، حدودی) ؟

500 دانلود زیاد چیزی گیرتون نمیاد
نهایتا اگه خوب کلیک بشه(که البته بستگی به موضوع تبلیغ هم داره) ممکنه روزی 200 تا 600 تک تومن در بیارید

-یه سوال هم دارم از کسایی که بازی فروشی گذاشتند. بازار چیزی هم ازشون کم میکنه؟ ( منظورم درصد یا مالیات هست)

آره حدود 39 درصد(9 درصد مالیات _ 30 درصد سهم خودش)

-و اخرین سوال ، درآمد گوگل اپ چطوره ؟ مخصوصا برای ما ایرانی ها که محدودیم. (من کانستراکت رو از همین جا دانلود کردم )

اگه شما اپتون توی ایران و مارکت های ایرانی که فارسی زبانن و کاربراشون نسبت به گوگل خیلیییی کمتره خوب دانلود نشه
بهتره اصلا سراغ گوگل نرید چون اونجا شاید یک صدم مارکت های داخلی هم دانلود نداشته باشید
توی گوگل اگه اپ خیلی خیلی خوب باشه امکانش هست بدون تبلیغ دیده بشه ولی احتمال اینکه بدون تبلیغ دیده نشه خیلی خیلی بیشتره
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi_R8095 ، hamed1985 ، mostafanastary
سلام
کلیت قضیه مربوط به عدد اینه که من خودم به شخصه، درآمد زیادی ازش نداشتم.

فکر میکنم تپسل بهتره.
  پاسخ

سپاس شده توسط: hamed1985 ، fattah.ranjbar24 ، shazde
سلام دوست عزیز

گوگل پلی داستانش فرق میکنه...یعنی یا بازیتون باید ایده جدید باشه که همه جذبش بشن یا باید با تبلیغ بیاریش بالا..

عدد هم که من یه بازی دارم اینجا:

302 Found
که 17 هزار کاربر داره ولی روزانه حدود 300 نفر بهش سر میزنن.. البته یه مشکل روی بعضی گوشی ها داره که امتیاز بازیم رو آورده پایین
من از این بازی با این آمار از عدد روزی 4000 تومن درآمد دارم...
این یه واقعیت هست دوست عزیز پس روی 500 تا دانلود اصلا اصلا حساب نکن
عدد خوبه درصورتی که مثلا ده تا بازی داشته باشی که هر کدوم حداقل بالای 10 هزار دانلود شده باشه تا ماهی 2 یا 3 میلیون برات داشته باشه... تپسل هم حتما توی بازیات با عدد استفاده کن چون درآمدش خیلی عالیه... البته پاییز و زمستون نرخ کلیکاش میاد پایین اما بهار و تابستان میره بالا... من شب عیدی از همین بازی که لینکش رو دادم تا روزی 20 هزار تومن ازش درآوردم...

در مورد فروش بازی هم نظری ندارم چون الان دیگه بازی پولی مشتری نداره...

و آخرین نکته من اینه:

اگه بتونی یه بازی بسازی که مثل هی تاکسی 1 و2 و مهمان اصغر آقا و ... که مال شرکت گلیم گیمز هست، میتونی رو درآمد تپسل و عدد تا ماهی بالای 10 میلیون حساب کنی...

البته این بازی هایی گه گفتم بالای یک میلیون کاربر فعال داره...

پس اگه مثل من درگیر زن و بچه و خرج زندگی نیستی..زندگیت رو ول کن و صبح تا شب فقط آموزش ببین و بازی بساز...
من خودم یونیتی کار هستم و حدودا دوسال هست که یونیتی کار میکنم و بازی های زیادی به اسم WBGames و Popcorn که لوگوی شرکت شخصیم هست به بازار دادم...مثل جاده،باربد،ماشین باربر و دوتا بازی دیگه که رفته برای دریافت رده بندی از بنیاد که به امید خدا تا آخر هفته دیگه منتشر میشه البته با لوگوی Popcorn ....

برای تو و همه بچه های انجمن و کل بازی سازای دنیا آرزوی موفقیت و میلیاردر شدن دارم....

یادت نره بازی سازی میتونه تو رو یک شبه میلیاردرت کنه..البته اگر علاقه داشته باشی نه برای میلیاردر شدن بازی بسازی...

سوالی بود در خدمتم

در ضمن کانستراکت هم کار میکنم اما رو آنلاینش ، دارم آموزش میبینم که آموزش مدیر گل و محترم انجمن رو هم پیگیرم برای آنلاین... بازی آنلاین هم اگه مزه دهن کاربرای کافه بازار رو بدونی درآمد های چند صد میلیونی داره...
من همون:

Americanboy ، Americanboy1 ، Americanboy2 ، Americanboy3 

هستم که بنا به مشکلاتی که در انجمن پیش اومد،الان با این یوزر در خدمتتون هستم.
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary ، mahdi_R8095 ، fattah.ranjbar24 ، shazde ، Dr.AR
سلام منم یه سوال داشتم اینه که چجوری میشه تو بازی سکه کسب کرن رو فعال کرد ؟

آموزش جمع آوری سکه در کانستراکت چجوریه میشه راهناماییم کنید 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1396/1/30، 11:23 عصر)hamed1985 نوشته است: سلام دوست عزیز

گوگل پلی داستانش فرق میکنه...یعنی یا بازیتون باید ایده جدید باشه که همه جذبش بشن یا باید با تبلیغ بیاریش بالا..

عدد هم که من یه بازی دارم اینجا:

302 Found
که 17 هزار کاربر داره ولی روزانه حدود 300 نفر بهش سر میزنن.. البته یه مشکل روی بعضی گوشی ها داره که امتیاز بازیم رو آورده پایین
من از این بازی با این آمار از عدد روزی 4000 تومن درآمد دارم...
این یه واقعیت هست دوست عزیز پس روی 500 تا دانلود اصلا اصلا حساب نکن
عدد خوبه درصورتی که مثلا ده تا بازی داشته باشی که هر کدوم حداقل بالای 10 هزار دانلود شده باشه تا ماهی 2 یا 3 میلیون برات داشته باشه... تپسل هم حتما توی بازیات با عدد استفاده کن چون درآمدش خیلی عالیه... البته پاییز و زمستون نرخ کلیکاش میاد پایین اما بهار و تابستان میره بالا... من شب عیدی از همین بازی که لینکش رو دادم تا روزی 20 هزار تومن ازش درآوردم...

در مورد فروش بازی هم نظری ندارم چون الان دیگه بازی پولی مشتری نداره...

و آخرین نکته من اینه:

اگه بتونی یه بازی بسازی که مثل هی تاکسی 1 و2 و مهمان اصغر آقا و ... که مال شرکت گلیم گیمز هست، میتونی رو درآمد تپسل و عدد تا ماهی بالای 10 میلیون حساب کنی...

البته این بازی هایی گه گفتم بالای یک میلیون کاربر فعال داره...

پس اگه مثل من درگیر زن و بچه و خرج زندگی نیستی..زندگیت رو ول کن و صبح تا شب فقط آموزش ببین و بازی بساز...
من خودم یونیتی کار هستم و حدودا دوسال هست که یونیتی کار میکنم و بازی های زیادی به اسم WBGames و Popcorn که لوگوی شرکت شخصیم هست به بازار دادم...مثل جاده،باربد،ماشین باربر و دوتا بازی دیگه که رفته برای دریافت رده بندی از بنیاد که به امید خدا تا آخر هفته دیگه منتشر میشه البته با لوگوی Popcorn ....

برای تو و همه بچه های انجمن و کل بازی سازای دنیا آرزوی موفقیت و میلیاردر شدن دارم....

یادت نره بازی سازی میتونه تو رو یک شبه میلیاردرت کنه..البته اگر علاقه داشته باشی نه برای میلیاردر شدن بازی بسازی...

سوالی بود در خدمتم

در ضمن کانستراکت هم کار میکنم اما رو آنلاینش ، دارم آموزش میبینم که آموزش مدیر گل و محترم انجمن رو هم پیگیرم برای آنلاین... بازی آنلاین هم اگه مزه دهن کاربرای کافه بازار رو بدونی درآمد های چند صد میلیونی داره...

41 41 41 41 41
واقعا حرفای عالی زدی و منو دگرگون کردی  41 41 41 41
ایشاالله تو تمام کارهات موفق باشی 63 63 63

پاسخ

سپاس شده توسط: hamed1985
(1396/1/31، 08:09 صبح)alireza.tgi نوشته است: سلام منم یه سوال داشتم اینه که چجوری میشه تو بازی سکه کسب کرن رو فعال کرد ؟

آموزش جمع آوری سکه در کانستراکت چجوریه میشه راهناماییم کنید 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20

آموزش های دوتا سایت Si2.ir و Scirra.blog.ir رو با دقت ببینید و اگه باز سوالی براتون پیش اومد براش یه تاپیک جدا بزنید
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، alireza.tgi
با تشکر از صحبت های دوستان.

تصور شخصی من اینه که هر بازی (بازی خوب) تو بازاز جهانی باید فروشش حداقل 10 برابر بازار ایران باشه. دوستانی که بازیشون رو تو مارکت های خارجی گذاشتند لطفا تجربشون رو در اختیار بگذارند.
میدونید شما میتونید یه بازی خوب رو ایرانی و مناسب با فرهنگ ایرانی کنید ( مثل مدافعان حرم) یا با شوخی های ایرانی جالبش کنید که امثالش زیاده---- از طرفی میتونید همون بازی ها رو با تغییر ظاهر بفرستید برای بازار چرب خارج (که البته رقابت سختتره) مشخصه که اونا نه از حرم دفاع میکنند نه نکات با مزه ما براشون جالبه  و همینطور برعکس --- این تصمیم مهمی هست که باید گرفته بشه.

منتظر نظرات بیشترم
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary ، shazde
(1396/1/31، 06:09 عصر)Dr.AR نوشته است: با تشکر از صحبت های دوستان.

تصور شخصی من اینه که هر بازی (بازی خوب) تو بازاز جهانی باید فروشش حداقل 10 برابر بازار ایران باشه. دوستانی که بازیشون رو تو مارکت های خارجی گذاشتند لطفا تجربشون رو در اختیار بگذارند.
میدونید شما میتونید یه بازی خوب رو ایرانی و مناسب با فرهنگ ایرانی کنید ( مثل مدافعان حرم) یا با شوخی های ایرانی جالبش کنید که امثالش زیاده---- از طرفی میتونید همون بازی ها رو با تغییر ظاهر بفرستید برای بازار چرب خارج (که البته رقابت سختتره) مشخصه که اونا نه از حرم دفاع میکنند نه نکات با مزه ما براشون جالبه  و همینطور برعکس --- این تصمیم مهمی هست که باید گرفته بشه.

منتظر نظرات بیشترم
ما هنوز توی کافه بازار آنچنان "بازی خوب" نداریم بغیر از چند مورد.
همونطور که خودت گفتی، سلیقه ما با خارجیا فرق داره و چیزایی که ما میخندیم بهش رو اونا براشون بی معنیه و برعکس ( البته خارجیا خیلی صاف و ساده تر از ما هستن. مثلا برید جک هاشونو بخونید میبینید برای ما خیلی بی مزه س )
برای انتشار خارج به صورتی که تو کافه بازار بازی طنز ایرانی داریم نمیشه عمل کرد و بجاش باید از طنز فضاسازی از طریق صدا و تصویر و انیمیشن استفاده کرد ( برای نمونه من بازی sheep happens رو مثال میزنم ) 

در کل برای موفقیت در خارج باید ایده ی خوبی داشت ( یا ایده های موجود رو یه سطح ارتقا بخشید. کلا یه چیز جدید برای ارایه باید داشت ) و کیفیت بازی هم از نظر تصویر و صدا و انیمیشن و داستان و ... در سطح خوبی باشه. تا اینجا مربوط به بازیه بقیشم تبلیغای مناسب و هوشمندانه که بازی معرفی بشه به جامعه اندروید.

بنظر من درست نیست یدفعه بریم سراغ خارج، اول بازار محلی خودمونو خوب بشناسیم و تجربه کسب کنیم بعد وارد یک فضای بزرگتر بشیم. چون فضای اونجا بسیار رقابتیه و وقت آزمون و خطا و تجربه نیست.
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، Dr.AR
بله موافقم. در کل بهتره از بازار داخل شروع کرد. 
و چه مثال قشنگی زدید !جک های خارجی و ایرانی ! این دقیقا حرف منه . صرف نظر از اینکه بازار ایرانی جای بهتری برای ماست و امکان رشد بازیهامون بیشتر ، در بعضی موارد ممکنه یک بازی اینجا فروش نداشته ولی اونجا چرا.(مثل جک هاشون ) البته به ندرت. بیشتر بازیهای مناسب برای بزرگسالان منظورمه. تو ایران زیر 30 مخاطب اصلیتون هست در حالی که در خارج 70-80 درصد بالای سی سال!

خواهش میکنم کسانی که بازیشون رو تو مارکت های خارجی گذاشتند. تجربشون رو در اختیار ما هم بزارند.
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 177 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: