خرید و کم شدن پول و ارسال پیام
سلام سوال داشتم

1_ چطور میتونم فعال کنم مثلا با کلیک روی ی دکمه مثلا یه ماشین بخره و از مجموع پولش کم بشه؟
2_ چطور میتونم فعال کنم مثلا طرف اونی ک بازی یا برنامه رو   نصب کرده به من ایمیل بفرسته از داخل خود بازی یا برنامه؟ ی جیزی مثه همون ارتباط با سازنده و از اینجور حرفا
3_چطور میتونم تبلیغات تپسل رو در بازیم به کار ببرم
4_ حالا این تپسل رو    من اگه فعال کردم چطوری تنظیم کنم ک بعد از  دیدن یک فیلم تبلیغاتی 100 تا سکه بهش خودکار اضافه شه؟ ایا ی کاربر بخواد تبلیغات تپسل رو ببینه میتونه پشت سر هم ببینه؟ یا محدودیت زمانی داره ینی تو هر 10 دقیقه ی فیلم پخش می شه واسش
5_ به غیر از تپسل چ چیز تبلیغاتی دیگه ایی داریم ک میتونیم تو بازی ازش استفاده کنیم هم بتونیم ازش پول در بیاریم؟ 
6_ حالا مثلا طرف 10000 امتیاز جمع کرد چیکار کنم این سیو شه واسش ینی اومد بیرون دوباره رفت توش از ادامه ش بیاد 0 نشه 
در حال طراحی یه بازی هستیم منتظر باشید به زودی چند تا عکس از بازیم میزارم  .....  4 21  

پاسخ

سپاس شده توسط:
سوالات شما ... همه جواب دارد ...فقط باید در انجمن سرچ کنید 3
-- همینی که هستی باش --
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
۱- باید یک متغیر بسازید بعد بگید اگر روی خرید کلیک کرد از متغیر ۱۰۰ سکه کم بشه
۲-از پلاگین ایمیل استفاده کنید و بعد بگید که وقتی روی ارسال کلیک کرد متن درون تکس باکس رو به این ایمیل ارسال کنه
۳- باید از این پلاگین استفاده کنید
۴- از این لینک اطلاعات مورد نظر رو دریافت کنید
۵- تا دلتون بخواد البته بهترین اونا adplay هست
۶- از شئ لوکال استورج استفاده کنید
سوال دیگه هم بود درخدمتم 1
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، GAME MOEIN

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: