راهنمایی درمورد ساخت بازی موفق و پر درامد
سلام دوستان ی سوال دارم
اگه که بازی که می سازیم رو توی بازار یا مارکت های دیگه پولی نزاریم دیگه باید چکا  کنیم تا درامد کسب کنیم
سوال بعدیم اینه که اینایی که بازدید و نصب بازیشون زیاده و صفحه اول بازار هست براش پول دادن که بازار گذاشته یا نه
و اینکه بازی در سبک معجون و هندونه و افتابه ادم بسازه بازدهی هم داره یا نه
الان چند وقته هی این مطلب میخونم میگه ن دیگه با این همه دست توی بازی سازی بدرد نمیخوره باز ی عده میگن چرا لطفا منو از این سر درگمی نجات بدین 17
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
شما اول اینو بگم که اگه از همین اول اومدین توی بازیسازی برای کسب درآمد , همین الان بهتره بکشید کنار و بیخیال بشید
خیلی از حرفه ای های همین انجمن هم هنوز نتونستن به درآمد خیلی خفنی برسن

با 5 تا 10 تا بازی هم نمیشه به این زودی به درآمد برسیم

اینکه میگید این بازی ها چطور میان توی صفحه اول بازار چند دلیل داره که اول دلایل اصلی رو میگم
1_کیفیت واقعا خوبه بازی از جمله ایده_داستان بازی و گرافیک بازی(استفاده نکردن از گرافیک های ساده و البته دانلود شده از گوگل 4)
2_جدید بودن یا حداقل خاص بودن ایده(نیاز نیس که حتما ما بیاییم سبک جدیدی رو ابداع کنیم برای بازیمون شما بیا  انگری بیردز بساز ولی یخورده ایده جدید و جالب قاطیش کن مثلا)

این دوتا شرایط رو اگه بازی شما داشته باشه شاید بشه احتمال 80 درصد داد که بازار خودش بیاد و بگه میخواییم بازیتونو بزاریم صفحه اول

ولی خب اومدن توی صفحه اول بازار با پول هم امکان پذیره ولی نه اینکه به بازار پول بدین
اگه بازیتون کیفیتش واقعا خوب باشه میتونید با تبلیغات گسترده اونو بکشونید بالا تا دیده بشه
که البته نیاز منده داشتنه پوله

یه نکته دیگه رو هم من بگم
نیاز نیست که بازیتون حتما استراتژیک یا آنلاین باشه

شما بازیای شرکت کچ اپ رو ببینید
رکوردی با گرافیک ساده ولی شیک و خاص هستن

شما هم اول باید به فکر مطرح کردن خودتون باشید نه پول درآوردن
مخصوصا اگه هنوز سنتون بالا نیست و نیازی به درآمد ندارید
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سپاس شده توسط: حمید ساکنی ، mahdi_R8095 ، mostafanastary
سلام. با تشکر از شازده که بیشتر صحبتها رو گفت.

شما سعی کنید یه تجربه خوب و جدید به کاربر بدید. به بازیسازی عشق بورزید. به هر چیزی علاقه داشته باشید و پافشاری کنید هم پیشرفتتون خوب خواهد بود هم موفقیت و پول در ادامه اش به سمت شما جذب میشه.
اینروزا با حرفه ای شدن بازار داخلی اندروید خب استاندارد نزدیک تر شده به بازارهای جهانی مثل گوگل پلی. جذب کاربر و نصب بالا گرفتن سخت شده اما هنوز یه قانون پابرجاست و اون اینه که همه در مقابل محصول استاندارد و جذاب سر تعظیم فرود میارن ! 

نکته اخر هم اینکه شما یک بازی موفق بتونید بسازید دیگه در ادامه کارتون راحت تر خواهد شد ! برای مثال بازی "بقالی" ساخت گلیم گیمز رو در کافه بازار ببینید. بعید میدونم این بازی اگر ساخته ی یک گروه یا استودیو تازه کار بود و به عنوان بازی اول اونها منتشر میشد، میتونست موفقیتی کسب کنه (به دلیل کیفیت و محتوا) ! اما به پشتوانه و سابقه درخشان بازیهای قبلی گلیم گیمز این عنوان هم تونست نصب بالا بگیره و درآمد خوبی روانه ی جیب سازنده بکنه ! ( الان جزو بازیهای پرفروش دسته بندی تفننی هست )
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، حمید ساکنی
دوستان عزیزم واقعاااا از راهنمایی هاتون ممنونم مهم همینه دیگه تنها چیزی که من ندارم ایدس ایییده اصلا این مخ بی صاحاب کار نمیکنه وگرنه من میتونم بسازم و تلاش هم دارم براش ب شرطی که موضوعش باشه وگرنه علاقه ای که به بازی سازی و انیمیشن سازی دارم توی هیچ چیز ندارم هم یونیتی کار کردم هم افتر افکت ولی وقتی آدم توی بازار و مایکت ها میچرخه میبینه بیشتر چیزا رو ساختن یا اینکه بعضیا نا امیدی میدن با خودم میگم حیف این همه آدم زحمت میکشه و یادمیگیره اینارو ب حساب خودم سایت هم دارم ولی بازم نا امیدی بد چیزیه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
شما اصلا یه بازی تکراری رو با گرافیک جدید و خوب بساز و منتشر کن
این بازی هایی که منتشر میکنید رو مثل نمونه کار هستن براتون
ده تا بازی خوب حتی باوجود تکراری بودن که داشته باشین توی مارکت ها بعدش میتونین برید و توی سایتایی مثل پونیشا سفارش بازیسازی بگیرید و برای دیگران بازی بسازید 

و یه راهنمایی برای ایده
از فیلم ها و انیمیشن هایی که دیدید بنظرم میتونید ایده واسه بازی بگیرید
  پاسخ

سپاس شده توسط: حمید ساکنی
اینم ی فکر خوبیه واقعا شازده جان عزیز دمت گرم چون واقعا دارم سعی میکنم ی بازی بسازم که نتیجه خوبی داشته باشه و حداقل زحماتم هدر نره آخرش ب ی چیزی برسه دیگه...

پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
به امید خدا که موفق باشی

منتظر ساخت بازی از طرف شما هستم 1
  پاسخ

سپاس شده توسط: حمید ساکنی
چاکرتم شازده جان دمت گرم ان شاالله تو هم موفق باشی 
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: