مشکل در ساخت پرتاب جسم
سلام من میخام یه پروژه ای بسازم که توپو کاربر پرتاب کنه
اول سورس زیر رو دانلود کنین تا متوجه ی منظورم بشین
arr
خوب میخام کاربر وقتی روی توپ کلیک کرد عملیات کشیدن و پرتاب انجام شه نه اینکه هرجا کلیک کردیم
و اینکه بعد از اینکه کلیک کردیم دیگه هرچا که رها کردیم پرت شه نه اینکه تا دستمون از توپ خارج شد
کلا این 2 تا موضوع رو نمیتونم بهم پیوند بدم یعنی یا باید داخل توپ باشه عملیات کشیدن و پرتاب یا هرجا باشه ولی من میخام موقع کشیدن یعنی کلیک کردن رو توپ باشه ولی رها کردن هرجا که خواستیم
میدونم نفهمیدین !!!!
ولی اگر فهمیدین راهنمایی کنین
ممنون
  پاسخ

سپاس شده توسط: GM1998.Factory
دوستان کسی بلد نیست ؟ کل بازیم به همین بستگی داره !
  پاسخ

سپاس شده توسط:
راستش رو بخواهید من یه نمونه از این تو فیلم های udemy دیده بودم!
ولی یادم نیست کدوم آموزش udemy بود
پیدا کردم بهتون می گم کدوم فیلم
  پاسخ

سپاس شده توسط: orache
(1394/3/28، 01:49 عصر)orache نوشته است: سلام من میخام یه پروژه ای بسازم که توپو کاربر پرتاب کنه
اول سورس زیر رو دانلود کنین تا متوجه ی منظورم بشین
arr
خوب میخام کاربر وقتی روی توپ کلیک کرد عملیات کشیدن و پرتاب انجام شه نه اینکه هرجا کلیک کردیم
و اینکه بعد از اینکه کلیک کردیم دیگه هرچا که رها کردیم پرت شه نه اینکه تا دستمون از توپ خارج شد
کلا این 2 تا موضوع رو نمیتونم بهم پیوند بدم یعنی یا باید داخل توپ باشه عملیات کشیدن و پرتاب یا هرجا باشه ولی من میخام موقع کشیدن یعنی کلیک کردن رو توپ باشه ولی رها کردن هرجا که خواستیم
میدونم نفهمیدین !!!!
ولی اگر فهمیدین راهنمایی کنین
ممنون

سلام، من در سورس شما تغییراتی ایجاد کردم،فکر کنم همونی شده که اجتیاج دارید.از اینجا دانلود کنید.
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: Vizmark# ، orache ، seyed
سلام
این سورسا هم ببینید.شبیه سازی انگری برده و توش هم شبیه سازی تیرکمون هست و هم پرتاب پرنده ها.

AngryBirds
  پاسخ

سپاس شده توسط: orache ، Vizmark# ، seyed
دوستان ممنون مشکلم حل شد (یعنی حل کردین ) !
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 180 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: