اولین بازی من
(1394/3/25، 04:57 عصر)Americanboy نوشته است: دوستان عزیز میشه راهنماییم کنید...

ازی من حاوی تبلیغات گوگل پلی هست( Admob) بچه های انجمن هم میگن cocoonjs اگر تبلیغ گوگل تو بازیت داشته باشی ازت پول میگیره،و این زیاد مهم نیست،مهم اینه که ما تحریم هستیم و اصلا نمیدونم چطوری باید این هزینه رو پرداخت کنم یا مثلا برای بازی من چقدر پول میگیره؟ لطفا بیشتر راهنماییم کنید... باتشکر

من خودم هم دقیق نمیدونم،چون تا حالا از این سرویس استفاده نکردم.فقط همین قدر میدونم برای گذاشتن تبلیغات در cocoonjs باید اکانت معمولی که در ludei ساختین رو تبدیل به اکانت پرمیوم کنید.وقتی وارد حسابتون در ludei میشین اونجا نوشته ( You need to use Ads, IAP, et al. CocoonJS Plugins? Apply to become a Premium User! )
که مشخصا پولی هست.در مورد پرداختها به سایت هایی که ایرانو تحریم کردن و گذاشتن بازی پولی در گوگل پلی و سرویس (Admob) فکر کنم این سایت واسط بتونه کمکتون کنه لینک 1
و لینک 2
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: Vizmark# ، Mojtaba
ممنون دوستای گلم
اما فعلا مشکل اصلی ایجاد شده
اینکه خود cocoonjs برای استفاده از تبلیغات گوگل ،باز یه شبکه دیگه رو معرفی میکنه که باید توش ثبت نام کنی که متاسفانه این شبکه کشور ایران رو قبول نمیکنه...ای کاش کانستراکت یه روزی مستقل بشه برای گرفتن خروجی...
  پاسخ

سپاس شده توسط: Vizmark#
رفتم نگاه کردم
کلا برای اینکه به CoconJS تبلیغ اضافه کنی باید اکانت mopub هم داشته باشی

بد شد !
باید یه جوری دورش بزنیم !
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2 
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
  پاسخ

سپاس شده توسط:
آقا یعنی خروجی بهتر از coconjs پیدا نمیشه که کلا coconjs رو بیخیال بشیم بریم سراغ ی خروجی دیگه؟
  اي قلم در حرفهايت اثري نيست 

از آشنا براي من خبري نيست 

آمد اين جمعه هم گذشت اي خدا  

از يوسف فاطمه خبري نيست 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
نه به نظر من
xdk که روی هرچی افت فریم و لگ هست رو کم کرده،چیز دیگه ای هم که به نظر من نیست...
  پاسخ

سپاس شده توسط: Vizmark#

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 180 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: