نمایش های مختلف برای بازیکنان ؟
سلام و درود.

دوستان چندتا سوال تخصصی دارم . چطور میشه برای بازی مولتی پلیر دو نفره یک سری اشیا برای پلیر 1 قابل دیدن باشه و یک سری فقط برای پلیر 2. همچنین میخوام یک دوربین پلیر 1 رو دنبال کنه و یک دوربین پلیر 2.
مثلا هر کدوم HUD Layer جداگانه داشته باشند. یکی برای پلیر 1 و یکی برای پلیر 2
هر کدوم دید خودشون رو تو گوشی داشته باشند.
همچنین یک سری اسپرایت ها فقط برای پلیر  1قابل دیدن باشه و یکسزی دیگه برای پلیر 2

خدا خیرتون بده. 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
شما برای دوربین، کافیه که به اون پلیر، ScrollTo  بدید.
اما برای نشون دادن برخی از اشیاء، کمی کار سخت تر میشه، اما شدنیه. یکی از کارهایی که میشه انجام داد اینه که شما به هر شی که میخواین نمایش بدید، یک Instance بدید و مقدار اونا رو با یه چیزی پر کنین که قراره اونا رو مقایسه کنین.

خب شما زمانی که Host وصل میشه، بررسی میکنین آیا اون شی با اون Instance مربوط به هاست باشه و نشون میدین یا بر عکس برای Peer.

پاسخ

سپاس شده توسط: Dr.AR ، shazde
(1396/2/7، 12:29 عصر)mostafanastary نوشته است: سلام
شما برای دوربین، کافیه که به اون پلیر، ScrollTo  بدید.
اما برای نشون دادن برخی از اشیاء، کمی کار سخت تر میشه، اما شدنیه. یکی از کارهایی که میشه انجام داد اینه که شما به هر شی که میخواین نمایش بدید، یک Instance بدید و مقدار اونا رو با یه چیزی پر کنین که قراره اونا رو مقایسه کنین.

خب شما زمانی که Host وصل میشه، بررسی میکنین آیا اون شی با اون Instance مربوط به هاست باشه و نشون میدین یا بر عکس برای Peer.
مرسی. مشکلم اینه که یک دوربین داریم و دو بازیکن. scroll to کدوم ؟ تو unity میشه دو یا بیشتر camera تعریف کرد.آیا تو کانستراکت هم میشه . که مثلا بشه بزنم camera 1 scroll to player1 و camera 2 scroll to player 2 . یه همچین کاری یا هر چیز مشابه.

خودم یه راه به نظرم رسیده ولی فکر کنم راه بهتری هم باشه. که دوتا layout با با دوتا event sheet کاملا مشابه بسازم. بعد با متغییر گلوبال همه چیزشو مچ کنم. فقط تفاوتشون این باشه که اونی که برای پلیر 1 هست scroll to پلیر 1 باشه و اون یکی event sheet برای پلیر دوم. پلیر یک تو layout خودش پلیر 2 هم تو layout خودش.

ولی به نظرم لقمه دور سر چرخوندنه. راه حل بهتر . . . ؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
یه پلاگین تو قسمت پلاگین ها،گذاشته بودم قبلت، در مورد دوربین بود و تغییر دوربین بر روی بازیکن ها.

یه سرچ بکنین تو انجمن، حتما هست.
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: