کرک کانسراکت حرامه؟
سلام ببخشید من یک سوال دام از مرجع تقلید پرسیدم کرک برنامه ها حرامه یا نه . گفت که فقط در صورتی بی اجازه استفاده نکنیم و کرک کنیم حرام نیست که مال امیکا و انگلیس باشه . یعنی اگه این کانسراکت رو مثلا برزیل ساخته باشه و ما کرک واستفاده کنیم بی اجازه است و حرامه می خواستم بدونم که کانسراکت رو چه کشوری ساخته؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام قانونیش رو بخواییم بگیم , چون ایران جزو کشورهایی هست که قانون کپی رایت رو امضا قبول نکرده استفاده از کرک برنامه ها مشکلی نداره
بعد خب بقول یکی از بچه های انجمن ما وقتی از همه طرف تحریمیم و فشار رو ایرانه , استفاده ما از برنامه های خارجی ها به نوعی میشه یه غنیمت جنگی 4 21
که منم باهاشون موافقم

و یه سوال یعنی از نظر مرجع تقلید شما فقط مال امریکا و انگلیس اشکال نداره؟
مثلا مال اسراییل اگه استفاده کرک کنیم حرامه؟
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi_R8095 ، Amirhesam.KH
سلام
واقعا اگه کرک کانستراکت حرام هستش حذفش کنم.

حالا چیکار کنیم کسی نمیدونه حرامه یا نه؟؟؟
همیشه باید از سختی ها گذشت
باید تجربه اندوخت
و از شکست درس گرفت! 54
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1396/2/11، 01:36 عصر)shazde نوشته است: بعد خب بقول یکی از بچه های انجمن ما وقتی از همه طرف تحریمیم و فشار رو ایرانه , استفاده ما از برنامه های خارجی ها به نوعی میشه یه غنیمت جنگی 4 21

به قول من... 22

من مطمئن نیستم، ولی اگه سازندش مسلمان نباشه موردی نداره

پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
(1396/2/11، 01:23 عصر)mehdiwar99 نوشته است: سلام ببخشید من یک سوال دام از مرجع تقلید پرسیدم کرک برنامه ها حرامه یا نه . گفت که فقط در صورتی بی اجازه استفاده نکنیم و کرک کنیم حرام نیست که مال امیکا و انگلیس باشه . یعنی اگه این کانسراکت رو مثلا برزیل ساخته باشه و ما کرک واستفاده کنیم بی اجازه است و حرامه می خواستم بدونم که کانسراکت رو چه کشوری ساخته؟

سلام 

چه ربطی به امریکایی انگلیسی داره؟ کافر مسلمون نداره کلا از برنامه هر کی استفاده کنی چ مسلمون باشه چ کافر بدون اینکه پولشو بدی  حرامه

ولی اینکه از کرکی استفاده کنی مشکلی ندارع چون راه دوره تو هم نمیتونی بخری باید پول به دلال و از اینجور چیزا بدی اونوقت معلوم نیست یهو دیدی کرکی بهت انداختن 

با خیال راحت استفاده کن مشکلی نداره 
در حال طراحی یه بازی هستیم منتظر باشید به زودی چند تا عکس از بازیم میزارم  .....  4 21  

پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi797979
طبق نظر آیت الله مکارم شیرازی:

استفاده از نرم افزار های کرک شده که مربوطه به کشور های است ، که با مسلمانان در حال جنگ هستند اشکالی ندارد،مثل :آمریکا و انگلیس و اسرائیل و...

واما خرید :
بی شک خرید کالاهای آمریکا یی و انگلیسی کمک به این ظالمان است و از نظر شرع اسلام حرام است.
منبع :

حکم استفاده از نرم افزار های کرک شده

پاسخ

سپاس شده توسط:
با سلام

کرک کانستراکت حرامه بنظر شما ؟

می تونم بهتون بگم که 80 درصد برنامه های ویندوز شما کرک شدس ... اصلا خود ویندوز شما هم کرک شدس

حالا شما گیر دادین به کانستراکت .....؟
-- همینی که هستی باش --
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سیرا توی انگلیسه.
  پاسخ

سپاس شده توسط: Mojtaba
ای بابا!

باز هم این داستان حلال و حرومی! البته خیلی خوبه دوستان عزیز، مراقب حق الناس هستند،

در ضمن ، باز این عنیمت جنگی، یه حالی داد به ما! 4

توجیه دوستی که میگن: کلا حرامه، ولی چون نمیشه خرید، پس میشه استفاده کرد درست نیست، ( بنده خودم بارها خرید کردم از سایتهای خارجی و هیچ مشکلی هم نبوده، مسئله سر استفاده از تولیدات نرم افزاری کشورهای دشمن هست، و البته نظر من اینه باید دید که اون تولید کننده خودش مسلمون نباشه ( البته با احترام به سایر ادیان، چون الان باز دوستانی ممکنه باشن که بگن اگه یهودی و مسیحی و ... بود چی؟ دیگه هر کی با دین و شریعت خودش محشور میشه )
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
حلاله چون اونا حقوق انسان بودن ما رو رعایت نمیکنند و نمیتونیم رو گوگل اپ با ای پی ایران چیزی بزاریم. کسی هم که بگه به بین آدما فرق بزاره کافره.
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary ، shervin58

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اجرای بازی در گوشی selno 2 2,385 1403/10/23، 12:35 صبح
آخرین ارسال: Tggi
Sad خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 125 1403/8/25، 02:09 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  گروه انجمن کانستراکت sahabia-games 0 1,205 1401/4/30، 04:17 عصر
آخرین ارسال: sahabia-games
  کمتر شدن عدد از صفر tohidrajabali 0 1,150 1401/2/26، 01:06 عصر
آخرین ارسال: tohidrajabali