سلام
من دقیقا امشب با این سایت آشنا شدم خیلی خوبه سپاس گذارم
ایام عید رو به همه بخصوص پاسداران و جانبازان عزیز تبریک عرض میکنم
بنده انتشارات کتاب دارم ، یک کتاب نوشتم و چاپش هم کردم (اگه کار چاپ کتاب یا سوالی بود درخدمتم)
حالا میخوام برای نمایشگاه کتاب تهران ، کتابم رو به حالت مولتی مدیا (نوشته ،عکس ،صوت ، فیلم)به برنامه اندروید تبدیل کنم و برای مردم بلوتوثش کنم
توضیح دقیق:
خوب من در این حد بلد بودم و انجام دادمه که :
عکس ، صوت ، نوشته رو اوردم ،4 تا اسپرایت برای (کنترل صوت رو هم اضافه کردم) و کار میکنن اما برای هر صفحه هی باید 4 تا دکمه اضافه کنم !!!؟؟ آخه کتاب من 30 صفحه داره یعنی باید 30 تا لایوت بسازم؟؟؟!!! به مشکل کنتل ویدیو و چند تا سوال دارم که با اجازه میپرسم
داشته های الان من: نوشته ، صوت ، عکس و ویدیو از کتابم و کلی دکمه و کادر و... دارم
لطفا راهنمایی کنید فردا نمایشگاه افتتحاح میشه ، حداقل تا یه روز به آخر نمایشگاه هم برسونمش خوبه
من دقیقا امشب با این سایت آشنا شدم خیلی خوبه سپاس گذارم
ایام عید رو به همه بخصوص پاسداران و جانبازان عزیز تبریک عرض میکنم
بنده انتشارات کتاب دارم ، یک کتاب نوشتم و چاپش هم کردم (اگه کار چاپ کتاب یا سوالی بود درخدمتم)
حالا میخوام برای نمایشگاه کتاب تهران ، کتابم رو به حالت مولتی مدیا (نوشته ،عکس ،صوت ، فیلم)به برنامه اندروید تبدیل کنم و برای مردم بلوتوثش کنم
توضیح دقیق:
نیاز من،خیلی مهم : من میخوام کاربر فقط و فقط اطلاعات لایوتی که داره میبینه رو گوش کنه یاببینه یعنی امکان Next یا همون رفتن به صوتیا فیلم بعد رو نداشته باشه (نوشته با صوت و تصویر هماهنگباشه) مثل کتاب واقعی برای رفتن به صفحه بعد باید کتاب رو برگ بزنیم
خوب من در این حد بلد بودم و انجام دادمه که :
عکس ، صوت ، نوشته رو اوردم ،4 تا اسپرایت برای (کنترل صوت رو هم اضافه کردم) و کار میکنن اما برای هر صفحه هی باید 4 تا دکمه اضافه کنم !!!؟؟ آخه کتاب من 30 صفحه داره یعنی باید 30 تا لایوت بسازم؟؟؟!!! به مشکل کنتل ویدیو و چند تا سوال دارم که با اجازه میپرسم
- آموزش کار با فایل تصویری رو میخوام بلد نیست (اگه سورس هم باشه ممنون میشم)
- آموزش کار با فایل تصوتی رو میخوام البته یه کارهای کردم ولی هیچی نیست
- آموزش ساخت سیک بار رو میخوام بلد نیستم (اگه سورس هم باشه ممنون میشم)
- چطور یه دکمه هم توقف کنه(Pause) هم پخش مجدد(Resume) بکنه (با لمس اول Pause با لمس دوم Resume )
- کتاب من 30 صفحه هستش یعنی برای هر صفحه باید 4 اسپراییت (دکمه کنترلی Play , Stop Resume , Pause )اصافه کنم ؟ برای 30 لایوت میشه از همون اسپرایت های کنترل در لایوت اول استفاده کرد یا قاطی میکنه؟
- اصلا 30 لایوت کار درستیه یا راه بهتری هم هست ؟(میدونید 30 تا لایوت و هی دستور go to layout )
- مثلا میشه با لمس کردن لایوت به سمت چپ و راست صفحه کتاب یا لایوت عوض بشه؟ (در کل چیکارکنم که سنگین نشه )
داشته های الان من: نوشته ، صوت ، عکس و ویدیو از کتابم و کلی دکمه و کادر و... دارم
لطفا راهنمایی کنید فردا نمایشگاه افتتحاح میشه ، حداقل تا یه روز به آخر نمایشگاه هم برسونمش خوبه
ببخشید که زیاد شد

منتظرتونم از الان ... چشمم به مانیتور قفل شده