ساخت کتاب مولتی مدیا
Question 
سلام 
من دقیقا امشب با این سایت آشنا شدم خیلی خوبه سپاس گذارم
ایام عید رو به همه بخصوص پاسداران و جانبازان عزیز تبریک عرض میکنم 

بنده انتشارات کتاب دارم ، یک کتاب نوشتم و چاپش هم کردم (اگه کار چاپ کتاب یا سوالی بود درخدمتم)

حالا میخوام برای نمایشگاه کتاب تهران ، کتابم رو به حالت مولتی مدیا (نوشته ،عکس ،صوت ، فیلم)به برنامه اندروید تبدیل کنم و برای مردم بلوتوثش کنم

توضیح دقیق:

نیاز من،خیلی مهم : من میخوام کاربر فقط و فقط اطلاعات لایوتی که داره میبینه رو گوش کنه یاببینه یعنی امکان Next یا همون رفتن به صوتیا فیلم بعد رو نداشته باشه (نوشته با صوت و تصویر هماهنگباشه) مثل کتاب واقعی برای رفتن به صفحه بعد باید کتاب رو برگ بزنیم

خوب من در این حد بلد بودم و انجام دادمه که :
عکس ، صوت ، نوشته رو اوردم ،4 تا اسپرایت برای (کنترل صوت رو هم اضافه کردم) و کار میکنن اما برای هر صفحه هی باید 4 تا دکمه اضافه کنم !!!؟؟ آخه کتاب من 30 صفحه داره یعنی باید 30 تا لایوت بسازم؟؟؟!!! به  مشکل کنتل ویدیو و  چند تا سوال دارم که با اجازه میپرسم

1. آموزش کار با فایل تصویری رو میخوام بلد نیست  (اگه سورس هم باشه ممنون میشم) 
  2. آموزش کار با فایل تصوتی رو میخوام البته یه کارهای کردم ولی هیچی نیست
  3. آموزش ساخت سیک بار رو میخوام بلد نیستم (اگه سورس هم باشه ممنون میشم) 
  4. چطور یه دکمه هم توقف کنه(Pause) هم پخش مجدد(Resume) بکنه (با لمس اول Pause با لمس دوم Resume )
  5. کتاب من 30 صفحه هستش یعنی برای هر صفحه باید 4 اسپراییت (دکمه کنترلی Play , Stop Resume , Pause )اصافه کنم ؟ برای 30 لایوت میشه از همون اسپرایت های کنترل در لایوت اول استفاده کرد یا قاطی میکنه؟
  6. اصلا 30 لایوت کار درستیه یا راه بهتری هم هست ؟(میدونید 30 تا لایوت و هی دستور go to layout )
  7. مثلا میشه با لمس کردن لایوت به سمت چپ و راست صفحه کتاب یا لایوت عوض بشه؟ (در کل چیکارکنم که سنگین نشه )

داشته های الان من: نوشته ، صوت ، عکس و ویدیو از کتابم و کلی دکمه و کادر و... دارم

لطفا راهنمایی کنید فردا نمایشگاه افتتحاح میشه ، حداقل تا یه روز به آخر نمایشگاه هم برسونمش خوبه
ببخشید که زیاد شد 18
منتظرتونم از الان ... چشمم به مانیتور قفل شده   13

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام

برای رفتن به لایوت قبلی و بعدی، میتونین از Go to next / previouse layout استفاده کنین.
دکمه ها رو با استفاده از تکنیک گلوبال کردن لایه ( نه لایوت ) میتونین از همه ی لایوت های مدنظر نشون بدید.(سرچ کنین )

استفاده از همون تصاویر دکمه ها برای جاهای مختلف، مشکلی ایجاد نمیکنه ، البته باید Clone کنین، ( کپی پیست نکنین )
  پاسخ

سپاس شده توسط: alireza70 ، shazde
نقل قول: سلام

برای رفتن به لایوت قبلی و بعدی، میتونین از Go to next / previouse layout استفاده کنین.
دکمه ها رو با استفاده از تکنیک گلوبال کردن لایه ( نه لایوت ) میتونین از همه ی لایوت های مدنظر نشون بدید.(سرچ کنین )

استفاده از همون تصاویر دکمه ها برای جاهای مختلف، مشکلی ایجاد نمیکنه ، البته باید Clone کنین، ( کپی پیست نکنین )
ممنونم بابت وقتی که گذاشتین 
اما مشکلی برای رفتن به لایوت ها ندارم ، منظورم این بود که میشه توی یه لایوت و با کار روی لایه ها کتابم رو درست کنم هی نخوام 30 تا لایوت برم برگردم 
پس با کلون کردن اوکی میشه ، میگردم واسه اموزش کلون 
تا یادم نرفته **بهترین خروجی برای همچین برنامه ای چیه؟**
و هنوزم منتظرم  برای سایر جوابهام 
باتشکر قبلی و قلبی 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1396/2/12، 12:16 صبح)alireza70 نوشته است:

ممنونم بابت وقتی که گذاشتین 
اما مشکلی برای رفتن به لایوت ها ندارم ، منظورم این بود که میشه توی یه لایوت و با کار روی لایه ها کتابم رو درست کنم هی نخوام 30 تا لایوت برم برگردم 
پس با کلون کردن اوکی میشه ، میگردم واسه اموزش کلون 
تا یادم نرفته **بهترین خروجی برای همچین برنامه ای چیه؟**
و هنوزم منتظرم  برای سایر جوابهام 
باتشکر قبلی و قلبی 

اگه از پلاگین های خاص و عجیب و غریب استفاده نکرده باشید کوکون بهتره .
ولی اگه پروژه ی سنگینی دارید و از پلاگین های زیادی استفاده کردید ، حتما خروجی Intel xdk رو بهتون توصیه میکنم .
آموزش خروجی گرفتن تا دلتون بخواد توی انجمن هستش !!!
 [تصویر:  z47z_ezgif.com-optimize.gif]
تیم آموزشی و بازیسازی دلتا
ارتباط با ما: woks1@  و  [email protected]
16 بزرگترین تاپیک منبع بازیسازی انجمن کانستراکت: لینک

پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary ، alireza70
نقل قول: اگه از پلاگین های خاص و عجیب و غریب استفاده نکرده باشید کوکون بهتره .
ولی اگه پروژه ی سنگینی دارید و از پلاگین های زیادی استفاده کردید ، حتما خروجی Intel xdk رو بهتون توصیه میکنم .
آموزش خروجی گرفتن تا دلتون بخواد توی انجمن هستش !!!
از شما هم ممنونم بابت وقتی که گذاشتین 
نه پلاگین های مرسوم و عادی استفاده کردم ، ممنونم مشکل خروجی حل شد
بله حق باشماست کلی آموزش خوب از خروجی ها وجود داره 

متوجه شدم که باید خودم توی اینترنت دنبال منبع باشم و اینجا نباید درخواستی بدم 

خوب با این وجود فقط  از روی تجربه بفرمایید که بهترین راه برای 30 صفحه آیا ساخت 30 لایوت هستش یا راه بهتری هست ؟
منم برم بگردم دنبال آموزش دکمه دوحالته (Pause , Resume) و سیک بار و...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
اگه مثلا 30 تا صفحه از کتابه که بصورت عکس وارد کانستراکت کردید
میتونید اون ها رو به صورت یک اسپرایت با فریم های زیاد وارد کنید
و بعد دو تا دکمه بزارید توی صفحه
و بگید وقتی روی دکمه "بعد" کلیک شد , اون اسپرایت set frame بشه به animation fram + 1 
و برای دکمه "قبل" هم animation fram - 1 
اینطوری وقتی کاربر بزنه روی دکمه بعد اون اسپرایت فریمش عوض میشه یعنی میره صفحه بعدی
وقتی هم بزنه روی قبلی میره به عکس قبلی یعنی همون صفحه قبل
توی یه لی اوت هم فقط باید بزارید
فقط اینطور چون تعداد عکسا زیاده احتمال داره تقریبا حدود 80 تا 150 مگ(بستگی به اندازه عکسا داره)از رم گوشی بوسیله برنامه استفاده بشه و روی گوشی های ضعیف کار نکنه
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سپاس شده توسط: alireza70
نقل قول: متوجه شدم که باید خودم توی اینترنت دنبال منبع باشم و اینجا نباید درخواستی بدم

دوست عزیز،
اگه قرار باشه، هر کی میاد میپرسه چطوری خروجی بگیرم، دوباره آموزش خروجی رو از اول، یه نفر اینجا قرار بده ، یا هر سوال تکراری دیگه که قبلا جوابش داده شده، که شدنی نیست.
شما میگید کدوم خروجی بهتره، دوستمون جواب دادن، چی از این بهتر و بیشتر؟

نکته بعدی در مورد سوال پرسیدن اینه که، شما حاضرید یک روز معطل جواب بمونید، اما حاضر به 2 دقیقه جستجو در انجمن نیستید؟

( این نقد تنها به شما نیست، به همه ی دوستانی هست که چنین چیزی رو توقع دارند)
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، mahdi_R8095 ، shaygaaan ، shervin58

اگه مثلا 30 تا صفحه از کتابه که بصورت عکس وارد کانستراکت کردید
میتونید اون ها رو به صورت یک اسپرایت با فریم های زیاد وارد کنید
و بعد دو تا دکمه بزارید توی صفحه
و بگید وقتی روی دکمه "بعد" کلیک شد , اون اسپرایت set frame بشه به animation fram + 1 
و برای دکمه "قبل" هم animation fram - 1 
اینطوری وقتی کاربر بزنه روی دکمه بعد اون اسپرایت فریمش عوض میشه یعنی میره صفحه بعدی
وقتی هم بزنه روی قبلی میره به عکس قبلی یعنی همون صفحه قبل
توی یه لی اوت هم فقط باید بزارید
فقط اینطور چون تعداد عکسا زیاده احتمال داره تقریبا حدود 80 تا 150 مگ(بستگی به اندازه عکسا داره)از رم گوشی بوسیله برنامه استفاده بشه و روی گوشی های ضعیف کار نکنه
سلام و ممنون از وقتی که گذاشتین 
وای پسر سپاس ویژه برای راهنمایی درست و بدون حاشیه و...  1
 عالی بود عالی  
سرعت برنامه و سرعت ساخت هم ببالاتر رفت ، بیشتر نوشته بود و حجمم اونقد نشد اما یه مشکلی هست اونم صوت کتاب هستش، با این وضعیت صوت رو چیکار کنم من 30 تا صوت 2 دقیقه ای دارم  ، ممنون میشم اینم راهنمایی بفرمایید 

و جواب دوست عزیزمون (mostafanastary) که فرمودن:
نقل قول: اگه قرار باشه، هر کی میاد میپرسه چطوری خروجی بگیرم، دوباره آموزش خروجی رو از اول، یه نفر اینجا قرار بده ، یا هر سوال تکراری دیگه که قبلا جوابش داده شده، که شدنی نیست.
علیک سلام دوست خشنم 3
فقط میخواستم بدونم کدوم خروجی بهتره که ایشون(Navid) به درستی من رو راهنمایی کردن همین !
منم گفتم ممنونم مشکلم حل شد ،در تمام پست های ارسالی بنده هیچ کجا آموزش خروجی گرفتن رو نخواستم 
متن ها رو بهتر بخونیدلطفا !
 شما (mostafanastary)اینجا فرمودین که :
نقل قول: نکته بعدی در مورد سوال پرسیدن اینه که، شما حاضرید یک روز معطل جواب بمونید، اما حاضر به 2 دقیقه جستجو در انجمن نیستید؟
خوب من هم اول پستم عرض کردم :
نقل قول: من دقیقا امشب با این سایت آشنا شدم خیلی خوبه سپاس گذارم
و بعد از جست و جو توی قسمت های مختلف اینترنت و این سایت بخصوص گشتن کامل بخش  http://construct2.ir/Forum-%D9%BE%D8%B1%...8%B3%D8%AE جواب چند سوالم رو خیلی راحت گرفتم  
و نوشتم :
نقل قول: متوجه شدم که باید خودم توی اینترنت دنبال منبع باشم و اینجا نباید درخواستی بدم 
یعنی متوجه شدم وجود داره ، خوب پس چرا باید بپرسم؟ برم بگردم (من کار ویدیو و صوت رو توی همین سایت پیدا کردم )

شما اینجا فرمودین :
نقل قول:
منم عرض کردم :
نقل قول: پس با کلون کردن اوکی میشه ، میگردم واسه اموزش کلون 
باور کن میگردم  یعنی جست و جو میکنم 

شما اینجا فرمودین :
نقل قول: نکته بعدی در مورد سوال پرسیدن اینه که، شما حاضرید یک روز معطل جواب بمونید، اما حاضر به 2 دقیقه جستجو در انجمن نیستید؟
خوب بنده در  این پست در جواب دوست عزیز (Navid)که لطف زیادی به من داشتن عرض کردم :
نقل قول: خوب با این وجود فقط از روی تجربه بفرمایید که بهترین راه برای 30 صفحه آیا ساخت 30 لایوت هستش یا راه بهتری هست ؟

منم برم بگردم دنبال آموزش دکمه دوحالته (Pause , Resume) و سیک بار و...
یعنی از 7 یا 8 تا سوالم فقط بحث دکمه ها و سیک بار مونده 
تهمت زدن کار درستی نیست...

با تشکر مجدد از همه دوستان و البته بازم میتونم از لطف شما و دوستان دیگه بگم 16
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary
دوست عزیز، من خدای نکرده به شما تهمتی نزدم و قصدی هم برای اینکار نداشتم و ندارم و از طرفی خوشحالم که به جواب سوالاتتون رسیدید.

لحن جمله:
طوری بود که من فکر کردم شما توقع دارین که .... ( همون پست بالایی که نوشتم )

اگه جسارتی شده احیانا، من عذرخواهی میکنم و جساراتا برای جلوگیری بیشتر از سوء تفاهمات بیشتر، پست های اضافی رو حذف میکنم.

موفق باشید.
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
سلام برای اون 30 تا صوت دو دقیقه ای اینکارو کنید
بگید وقتی اون اسپرایت صفحه های کتاب اگه فریمش 0 بود 1 بودد 2 بود ... تا آخر
اگه 0 بود صوت اول پخش بشه اگه 1 بود صوت دوم اگه 2 بود صوت سوم اینم تا آخر
حالا اینطوری وقتی کاربر بزنه روی مثلا صفحه بعد صوت اون صفحه اجرا میشه
اینجا میایین یه کار دیگه میکنین و میگین هروقت صوت کامل پخش شد و تموم شد(توی پلاگین صدا اونتش هست , فک کنم on end همچین چیزی بود)
بره به صفحه بعدی با اکشن animation fram + 1 
اینطوری میره صفحه بعد و صوت اون صفحه شروع میکنه به خوندن اونم مثل همین باید بگید وقتی تموم شد بره صفحه بعد

البته تست نکردم خودم
ولی فک کنم مشکلی نداشته باشه
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سپاس شده توسط: alireza70 ، shervin58

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 229 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: