چگونگی ایونت نوشتن بر اساس uid
با سلام
 من یک جدول درست کردم با text box و برای خانه های جدول یک تکست بوکس را به تعداد خیلی زیاد کپی گرفتم .
حالا می خواهم برای خانه های جدول ایونت بنویسم فقط برای text box اولی میشه نوشت اگه میشه راهنمایی کنید برای کپی های text box چگونه ایونت بنویسم با تشکر 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1396/2/15، 09:37 عصر)khakhan110 نوشته است: با سلام
 من یک جدول درست کردم با text box و برای خانه های جدول یک تکست بوکس را به تعداد خیلی زیاد کپی گرفتم .
حالا می خواهم برای خانه های جدول ایونت بنویسم فقط برای text box اولی میشه نوشت اگه میشه راهنمایی کنید برای کپی های text box چگونه ایونت بنویسم با تشکر 

همونطور که اشاره کردی ، بله ، فقط به یک اسپرایت ، تکست یا هر چیز دیگه میشه ایونت نوشت و کپی های دیگه از اون (درهمون لی اوت) اسپرایت یا تکست اولی تبعیت می کنند .
خب ، هر چیزی ، هررررررررچیزی در انجین کانستراکت ۲ یک UID متفاوت داره . برای اینکه مشکل تو حل بشه ، باید بشینی یکی یکی واسه تکست باکس هات ایونت بنویسی . برای مثال :
(( وقتی روی تکست باکس کلیک شد ، اگر UID اون ۵ بود ، فلان اکشن اتفاق بیفته .))
من جز این راه دیگه ای نمیدونم و اگر هم باشه (که من بعید میدونم) ، باید یه چیزی مثل این باشه :
(( وقتی روی تکست باکس کلیک شد ، فلان اکشن اتفاق بیفته ؛ اگر UID اون با بقیه متفاوت باشه .))
البته نمیدونم همچین رویدادی در کانستراکت داریم یا نه ! 1
بازم اگه سوالی بود درخدمتیم
 [تصویر:  z47z_ezgif.com-optimize.gif]
تیم آموزشی و بازیسازی دلتا
ارتباط با ما: woks1@  و  [email protected]
16 بزرگترین تاپیک منبع بازیسازی انجمن کانستراکت: لینک

پاسخ

سپاس شده توسط:
تشکر از راهنمایی شما من که هرچی گشتم به نتیجه نرسیدم . ولی قبلا یکی همین مشکل منو داشت و سوال کرده بود راهنماییش کرده بودن که برای uid ایونت بنویس ولی چگونگی نوشتنو نگفته بودن
البته بعد چند وقت گفته بود مشکلم حل شد ولی نگفته بود چجوری حل شد بازم اگه کسی راه بهتری سراغ داره ممنون میشم.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام؛تنها راهش همونیه که آقا نوید فرمودن؛برای یادگیری بهتر به صورت ویدیویی میتونید آمزش ساخت بازی چهار رو از وبلاگ scirra.blog ببینید
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: