اعداد اعشاری
ببخشید من در حین ساخت یه پروژه به یه مشکل با اعداد اعشاری برخورد کردم.
مشکل این بود که من یه عدد گنده رو بر 39 تقسیم میکردم و توی یه تکست باکس نشون میدادم ولی به خاطر نوع محیط کاربری اندازه تکست باکس کم بود ولی موقع تست در کمال تعجب دیدم که تا حدودا 10 رقم محاسبه کرده و کلا محیطو بهم ریخته هم چون رقم های زیادی محاسبه کرده قدرت سی پی یو رو هم میگیره الان سوال من اینه که چجوری میتونم بگم مثلا عدد اعشاری رو تا دو رقم نشون بده؟ من خودم به ذهنم رسید که از int استفاده کنم ولی نمیشه چون برای من تا دو رقم بعد ممیز مهمه. من قبلا یکم سی شارپ کار کردم اونجا سه نوع متغیر اعشاری با دقت متفاوت وجود داشت که برحسب نیاز از یکیشون می شد استفاده کرد ولی توی کانستراکت تا حالا چنین چیزی ندیدم. اگه کسی راه حلی داره لطفا بگه.
همیشه اعتقاد داشتم حیفه که با کامپیوتر بازی کرد ولی آخرش به بازی ساختن علاقه مند شدم...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام. 
برای مثال اگر میخوای تا دو رقم اعشار داشته باشی باید به این صورت عمل کنی : عدد رو در 100 ضرب کنی، رندش کنی و بعد تقسیم بر صد کنی.
Round (var × 100) / 100

حالا اگه یک رقم اعشار بخوای بزاری 10، سه رقم اعشار 1000 و همینطور تا آخر.
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi797979 ، mjavad
چه روش ساده ای نمیدونم چرا به فکر خودم نرسید خدا فردامو بخیر کنه که امتحان ریاضی دارم

اما این فقط مشکل اولو حل کرد و مشکل دوم یعنی سنگین شدن بازی بخاطر محاسبه هنوز پابرجاست تازه چون محاسبه اضافی انجام میشه کار سنگین ترم میشه.
همیشه اعتقاد داشتم حیفه که با کامپیوتر بازی کرد ولی آخرش به بازی ساختن علاقه مند شدم...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
منم قبلا مثل شما دنبال همچین کاری بودم ولی نتیجه ای پیدا نکردم. البته دوستان توی تلگرام به من گفتند که حالا ۷ رقم اعشار با ۲ رقم اعشار فرقی نداره محاسبش. بهتره روی اجزای دیگه مانور بدید. 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
راستش این چیزی که من میخوام باید هر ثانیه محاسبه بشه که اینکار فریم ریتو تا 10 فریم کمتر میکنه ولی به هر حال ممنون
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: