مشکل مهم- باگ یا اشتباه-Mirror
سلام.
یه مشکل جدی دارم . یه کاراکتر دارم که از چند تا اسپرایت تشکیل شده. همشون یک family تشکیل میدندو قابلیت pin دارند و به هم پین شدند. وقتی از دستور Mirror استفاده میکنم. بجای اینکه کاراکتر قرینه بشه. هر تیکش جدا جدا قرینه میشه.

مثلا یه آدمک که اسلحه دستشه . آدمک سر جاش قرینه میشه و اسلحه هم سر جاش. یعنی دیگه تو دست آدمک نیست. قرینه هر تیکه نسبت به خودشه. ضمنا هر تیکه اسپرایت رو تو container ،اضافه کردم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1396/2/27، 07:47 عصر)Dr.AR نوشته است: سلام.
یه مشکل جدی دارم . یه کاراکتر دارم که از چند تا اسپرایت تشکیل شده. همشون یک family تشکیل میدندو قابلیت pin دارند و به هم پین شدند. وقتی از دستور Mirror استفاده میکنم. بجای اینکه کاراکتر قرینه بشه. هر تیکش جدا جدا قرینه میشه.

مثلا یه آدمک که اسلحه دستشه . آدمک سر جاش قرینه میشه و اسلحه هم سر جاش. یعنی دیگه تو دست آدمک نیست. قرینه هر تیکه نسبت به خودشه. ضمنا هر تیکه اسپرایت رو تو container ،اضافه کردم
شما بهتره اون اسپرایتا رو به یه اسپرایت مخفی وصل کنین و بعد اونو mirror کنین
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
(1396/2/27، 09:47 عصر)naim.s.m.u نوشته است:
(1396/2/27، 07:47 عصر)Dr.AR نوشته است: سلام.

شما بهتره اون اسپرایتا رو به یه اسپرایت مخفی وصل کنین و بعد اونو mirror کنین

همین کار رو اول از همه کردم. نشد ، فقط همون اسپرایتی که میزنیم mirror میشه و بقیه قسمتا بدون تغییر. بعد زدم همشون Mirror بشند که متاسفانه هر کدوم نسیت به وسط خودش mirror شد . بعد family ساختم اونم باز همون.add container هم کردم نشد.به این سادگی بود خودم می تونستم ولی متشکر از پاسختون

فکر کنم مشکل از برنامم باشه. از یک نفر که نسخه کانستراکت اصل رو خریداری کرده پرسیدم گفت همچین مشکلی نداره. حالا نمیدونم . لطفا شما هم امتحان کنید.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خب من تو این سورس درست کردم ولی با یه روش دیگه

temple
  پاسخ

سپاس شده توسط: Dr.AR

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 177 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: