کند بودن تاچ
ببخشید من یه بازی در سبک king of thieves میخواستم برای موبایل بسازم. بعد از طراحی مکانیک های اولیه بازی پلاگین کیبرد رو به بازی اضافه کردم تا بکمک کلید های کیبرد مثلا اسپیس بازی رو تست کنم تا اینجای کار همه چی درست بود ولی چون میخواستم بازی برای موبایل باشه پلاگین تاچ رو اضافه کرده و کنترل بازی رو با تاچ کردن روی صفحه تنظیم کردم اما چه روی کامپیوتر و چه روی موبایلم که با وایفای بازی رو تست کردم بازی بد اجرا میشه و کمی بعد از تاچ عمل میکنه یا کلا تاچ کردن تاثیری نمیزاره و من کاملا سردرگم شدم چون این یه بازی سرعتیه و اگه تاچ کند کار بکنه دیگه خیلی وضع بازی بد میشه . من موس رو هم امتحان کردم و دیدم اونم مثل کیبرد خوب کار میکنه و مشکل فقط توی تاچ هست. لینک دانلود سورسی رو که ساختم اون پایین گذاشتم اگه میشه دانلودش کنین و منو یه راهنمایی بکنین چون هیچ فکری برای درست کردن تاچ بذهنم نمیرسه. و یه سوال دیگه: ممکنه بعد از خروجی گرفتن مشکل تاچ حل بشه یا نه بعد از خروجی بازم همین جوری کند می مونه؟
لینک سورس
همیشه اعتقاد داشتم حیفه که با کامپیوتر بازی کرد ولی آخرش به بازی ساختن علاقه مند شدم...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
ممنونم که جواب دادین من خودم هی با سورس ور رفتم فهمیدم مشکل کجاست. من اشتباهی به جای آن تاچ استارت از آن تاچ گستور استفاده کردم که با عوض کردنش مشکل حل شد گفتم اینجا بگم شاید کس دیگه ای هم این مشکل رو داشته باشه. ولی ناراحتیم از اینه که یه نفر حتی این نکته کوچیک رو هم نگفت.
این بود:
[تصویر:  Untitled2.png]
که تبدیل شد به این:
[تصویر:  Untitled.png]
همیشه اعتقاد داشتم حیفه که با کامپیوتر بازی کرد ولی آخرش به بازی ساختن علاقه مند شدم...
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: