لطفا راهنمایی کنید
سلام من یه کتاب دارم با کانستراکت میسازم و الان فقط به یک مشکل رسیدم

من چند تکس دارم که همه از یکی کپی گرفته شده و یک اسپرایت ساختم و دور تا دور تکس را گرفتم و بهش رفتار درگ دادم و بهش گفتم فقط به سمت بالا و پایین بره تو ایونت شیتش هم گفتم در شروع این لعوت  (به تکس ها رفتار پین دادم) تکس ها پین بشن به اسپرایت خب من میخوام وقتی اسپرایت من به اسپرایتی برخورد کرد از اونجا بالا تر نره و بیاد پایین برای همین از position اسپرایت استفاده کردم که به فلان اسپرایت برخورد کرد position هی فلان عدد بشه ولی نمیشه و ازش رد میشه چیکار کنم ؟

ممنون میشم جوابمو بدین
  پاسخ

سپاس شده توسط: abiate1365
از قسمت setting به بخش compare two value برو و مقدار y ها رو با هم مقایسه کن بعد شرطتو اجرا کن
  پاسخ

سپاس شده توسط: مبین ، mostafanastary ، GAME MOEIN ، abiate1365
اگه میشه سورس بدین 
  پاسخ

سپاس شده توسط: abiate1365
(1396/3/16، 12:00 صبح)مبین نوشته است: سلام من یه کتاب دارم با کانستراکت میسازم و الان فقط به یک مشکل رسیدم

من چند تکس دارم که همه از یکی کپی گرفته شده و یک اسپرایت ساختم و دور تا دور تکس را گرفتم و بهش رفتار درگ دادم و بهش گفتم فقط به سمت بالا و پایین بره تو ایونت شیتش هم گفتم در شروع این لعوت  (به تکس ها رفتار پین دادم) تکس ها پین بشن به اسپرایت خب من میخوام وقتی اسپرایت من به اسپرایتی برخورد کرد از اونجا بالا تر نره و بیاد پایین برای همین از position اسپرایت استفاده کردم که به فلان اسپرایت برخورد کرد position هی فلان عدد بشه ولی نمیشه و ازش رد میشه چیکار کنم ؟

ممنون میشم جوابمو بدین

سلام ...ببینید دوست عزیز ..شما گفتین وقتی اسپرایت به یک اسپرایت دیگر برخورد کرد فلان اکشن اتفاق بیفته ، اما یه جای کار مشکل داره
شما باید بگین وقتی درحال برخورد با این اسپرایت بود فلان اکشن اتفاق بیفته
خب یعنی شما به جای
on collision with another object
باید از
is overlapping another object
استفاده کنین

-- همینی که هستی باش --
  پاسخ

سپاس شده توسط: M.javad ، abiate1365 ، shazde ، مبین

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: