موضوعها: 13
سپاسها: 67
118 سپاس گرفتهشده در 74 ارسال
دوستان من میخام یه بازی درست کنم که توش سکه هست .
خب برای نشون دادن میزان سکه نیاز به متغیر داریم.
سوال من اینه چجور از هک شدن اون متغیر جلوگیری کنیم؟
یعنی چیکار کنیم که کاربر نتونه با game killer.game hacker و .... میزان سکه ها رو هک کنه؟
- در حال طراحی چند برنامه و بازی جدید!
موضوعها: 17
سپاسها: 86
171 سپاس گرفتهشده در 97 ارسال
میتونی مثلا با یه الگوریتم رندوم تعداد سکه هارو به طور رمزی بنویسی مثلا تعداد سکه هارو به جای عدد معمولی به هکس تبدیل کنی و اونو با لوکال استوریج ذخیره کنی فکر کنم این روش جواب بده. یا حتی می تونی عدد رو به حروف ابجد!! تبدیل کنی اونوقت جد و آباد گیم کیلرم نمیفهمن ابجد چیه.
همیشه اعتقاد داشتم حیفه که با کامپیوتر بازی کرد ولی آخرش به بازی ساختن علاقه مند شدم...
موضوعها: 36
سپاسها: 5825
2904 سپاس گرفتهشده در 1521 ارسال
سلام
میتونید با آنلاین کردن این قسمت از بازیتون مشکل رو حل کنید و بگید مقدار سکه ها بوسیله شی آجاکس(مثل ثبت بهترین امتیاز توی بازیای آنلاین)توی هاست ثبت بشه و وقتی کاربر وارد بازی شد از هاست مقدار سکه ی کاربر رو بگیره و توی تکست نمایش بده
شاید کمی پیچیده باشه ولی روش خوبیه
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
نه من میخام بازی آفلاین باشه .
واسه آفلاین راهی هست؟
موضوعها: 17
سپاسها: 86
171 سپاس گرفتهشده در 97 ارسال
اولا خودت گیم کیلرو امتحان کردی ببینی بازیتو هک میکنه یا نه؟ چون فکر کنم خود کانستراکت متغیر هارو بصورت رمزی ذخیره کنه یا کلا دسترسی به متغیر هارو مسدود کنه.
دوما گفتم دیگه میتونی یه الگوریتم بسازی که تعداد سکه رو رمزی کنه. بزار برات یه مثال بزنم. مثلا فرض کنیم توی بازی شما برخورد با اسپرایت سکه 1 سکه به تمامی سکه ها اضافه میکنه حالا میتونید به جای اینکه بگید با برخورد با سکه یدونه به متغیر سکه ها اضافه بشه مثلا هزار تا اضافه بشه. ولی وقتی قراره تعداد سکه ها نشون داده بشه عدد متغیرو تقسیم بر 1000 کنه و نشون بده. اونوقت کسی که 25 تا سکه داره هی همون 25 رو با گیم کیلر سرچ میکنه غافل از اینکه عدد اصلی 25000 هست و گیم کیلر نمیتونه عدد اصلی رو پیدا کنه.
همیشه اعتقاد داشتم حیفه که با کامپیوتر بازی کرد ولی آخرش به بازی ساختن علاقه مند شدم...
سلام . ممنون از جواب هاتون .
میشه با clamp این مشکلو حل کرد ؟
یعنی با clamp حد اقل و حداکثر متغیر رو کنیم موقعی که کاربر خوات هک کنه مقدار متغیر از حداکثر بالاتر نمیره؟
موضوعها: 1
سپاسها: 507
641 سپاس گرفتهشده در 295 ارسال
من خودم نتونستم بازی که با کانسترکت ساختمو با گیم کیلر یا گیم هکر و گیم گاردیانو گیم سیح هک کنم.باید بالاترین مشکل شما جلوگیری از هک شدن پرداخت درون برنامه ایت باشه که هم آقا مصطفیی روششو گفتن هم با پلاگین های آقا میلاد مثل پلاگین بازار و نیواد بتونی جلوی هک پرداختو بگیری.