(1396/3/15، 08:05 عصر)Dani نوشته است: سلام . میشه آموزش پلاگین airconsole رو بزارید؟
سورسشو دارم اما هیچی ازش نمیفهمم.
من با نظر shazde موافقم.........
نباید اینقد اسپم بدین و الکی موضوع های الکی ایجاد کنید و انجمنو شلوغ کنید ب خاطر مشکلات پیش پا افتاده.........
اول سرچ کنین ، خودتون برای پیدا کردن جواب تلاش کنین و اگر نتیجه نگرفتین اون موقع پست بذارین........
شما مشکلتون با دیدن example حل میشه...........
من خودم با این پلاگین کار کردم..........
پیشنهاد می کنم اول آموزش های ساخت چت روم و بازی آنلاین رو ببینید تا یکم حساب کار دستتون بیاد بعدش که یکم حرفه ای تر شدین برین و مثال رو ببینید تا یه چیزی ازش سر در بیارین.......
تذکر میدم که این پلاگین با خروجی های موجود برای اندروید تست شده ولی جواب نداده ولی شما هم باز تلاش کنید ولی اگر نتیجه نگرفتین ناراحت نشین شاید دوستان یه پلاگین پیدا کنن که این کارو می کنه............
من فکر می کنم کانستراکت اونقدر قدرت نداره ک بطور حرفه ای باش بازی ساخت یا برنامه درست کرد......
چون:
1-امکاناتش خیلی بالاس ولی وقتی می خواین خروجی بگیرین عمل نمی کننن انگار اصن هیچی نبوده!!!!
2-خروجی هاش خیلی دنگ و فنگ داره و اعصاب خرد کنه حجم بالای خروجی ها و پرفورمنس پایین باعث شده خیلی از بازی هایی ک ساخته شدن با استقبال خوبی روبرو نشن.................
من پیشنهاد می کنم اگ برای بازی سازی اندروید تلاش میکنین در حد یک یا دوسال با کانستراکت کار کنید و بعدش برید سراغ یونیتی.....(برای اینکه یکم با فضای بازی سازی آشنا بشین با سختی های کار و ............تا وقتی ک با یونیتی و کد نویسی سخت سی شارپ آشنا شدین جا نخورین)
پیشنهاد من برای بازی سازی:
unity
پیشنهاد من برای برنامه نویسی:
basic for android
basic for IOS
basic for Java
eclipse
android studio