موضوعها: 13
سپاسها: 67
118 سپاس گرفتهشده در 74 ارسال
شما باید با برنامه های انیمیشن سازی مثل انینه استودیو ، اسپرایتر و ... انیمیشن راه رفتن ، حرف زدن و ... رو درست کنید و به صورت فریم فریم با فرمت png ذخیره کنید . بعد تو کانستراکت فریم ها رو بیارید و تو اونت نویسی بگید در شروع لایوت انیمیشن اجرا بشه
- در حال طراحی چند برنامه و بازی جدید!
موضوعها: 27
مکان: تهران
سپاسها: 64
116 سپاس گرفتهشده در 62 ارسال
ببخشید مثلا یه جا هست تو دزد بی مزد پلیس ها خودکار خودشون میان اون رو تمام صحنه هارو(حتی پس زمین رو : مانند فیلم) باید داخل برنامه درست کنم
موضوعها: 13
سپاسها: 67
118 سپاس گرفتهشده در 74 ارسال
ببخشید . من دزد بی مزدو بازی نکردم .
منظورتونو نمیفهمم.
انشاالله دوستان میان جواب میدن
- در حال طراحی چند برنامه و بازی جدید!
مثلا فک کنید چند کارکتر وایساده اند بعد یکی از اون ها راه میره بعد یه حرفی میزنه بعد شما بعد از حرف اون میتونید حرکت کنید
موضوعها: 36
سپاسها: 5825
2904 سپاس گرفتهشده در 1521 ارسال
سلام
اینی که شما میگید اصلا سخت نیس فقط اسپرایت متحرک آدم لازم دارین
و اینکه باید با اونت نویسی بگید که مثلا دو نفر از گوشه های تصویر بیان داخل بازی(انیمیشن راه رفتن باید اجرا بشه اینجا و مثلا با رفتار تیر بگید که حرکت کنن به جلو) وقتی به فاصله مشخصی از هم رسیدن وایسن(انیمیشن راه رفتن متوقف میشه اینجا و انیمیشن ایستادن اجرا میشه)
اگه بخوایید کاراکترای دیگه ای هم وارد بازی بشن اون لحظه مثلا میتونید بگید هر چند ثانیه یه کاراکتر خارج از محیط بازی ساخته بشه , انیمیشنش بشه راه رفتن و حرکت کنه به جلو
همونطور که گفتم ساخت انیمیشن هاش فقط سخته وگرنه پیاده سازیش سخت نیس
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
ببخشید میشه یه سورس بزارید بگید که از اول صفحه حرکت کنه بیاد وسط صفحه بعد 2 ثانه وایسه بعد از اونور خارج بشه
موضوعها: 36
سپاسها: 5825
2904 سپاس گرفتهشده در 1521 ارسال
گفتم وقتی به اینجا مخصات رسید ، انیمیشن راه رفتن تغییر کنه به انیمیشن ایستادن(stop تکون نخوردن)
بعد از دو ثانیه دوباره انیمیشن بشه انیمیشن راه رفتن و حرکت کنه مثلا به بیرون از صفحه (یه مختصات x و y خارج از صفحه بازی بدید تا کاراکتر حرکت که به اون سمت.
با رفتار move to اینکارو کنید بهتره بنظرم
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند