اجرای بازی های سگادر موبایل
سلام

میخواستم بدونم چطور میشه بازی های تبدیلی ساخت

مثلا تبدیل بازی های سگا یا پلی استیشن به موبایل

یا بهتره بگم اجرای بازی های سگا روی موبایل مثل بازی کلوپ یا اون تک بازی های معروفی که تو بازار هس کمبات یا قارچ خور 39
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
سورسش که برای ایکلیپس و اندروید استدیو هست ، توی نت سرچ‌کنید پیدا میکنید
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سپاس شده توسط: abiate1365 ، mostafanastary ، GAME MOEIN
ممنون از پاسخ گوییت داداش
کانستراکت بهتره 4 

کانستراکت نمیشه؟ 33 39
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خواهش میکنم

درحال حاضر فک‌نکنم با کانس بشه

و  راهش همین اندروید استدیو هست
البته سخت نیستا ، چون آموزشش هست
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سپاس شده توسط: abiate1365
دمت گرم یه سرچی میکنم

قبلا علاقه شدیدی به برنامه نویسی داشتم ولی جدیدا زیاد حال نمیکنم 2 اصلا حوصله خوندن و یادگیری ندارم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
کار تکراری فایده نداره
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوستان من اصلا با این کار موافق نیستم ! کنسول سگا دیگه گذشت و هرکسم بخواد بازی کنه بنظرم بره سگا بگیره بهتر باشه تا اینکه بخواد با موبایل بازی کنه ! این مثل این میمونه تایر های گاری رو بزاریم زیر ماشین سنگین 4  خب اصلا با عقل حور در نمیاد !! یکی از دلایلی که کاربرها از مارکت های اندرویدی ناراضی ان هم همین بازی های سگا . پلی تو هستن که تبدیلشون میکن به اندروید راحت میزارنش کافه بازار !!

طرفم میاد روزی 80 تا بازی میزاره !!! با قیمت 1000 تومن و ... و جالب اینه هیچکس هم نمیخره !!! حالا شاید اون رایگان هاشو افرادی دانلود کنن ولی خب بطور معمول یعنی بیهوده ترین کار . از طرف دیگه هم فرصت دیده شدن رو از بازی های تازه منتشر شده میگیرین !! طرف 6 ماه وقت گزاشته بازی ساخته تنها جایی که دیده میشه تو قسمت تازه هاست بعد یکی دیگه میاد و با 10 تا بازی سطح پایین اونو از تو اون منو حذف میکنه و میشه گفت به نوعی حقش رو ضایع میکنه !!

و بنظرم باید جلوی این کار گرفته شه یا حداقل برای دوستان علاقه مند تو مکان های مناسب اپلود شه نه اینکه تو مارکت های اندرویدی !!

امیدوارم شماهم کمی نظرتون عوض شده باشه .
روز بخیر موفق باشین

پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، abiate1365 ، hamed2002
(1396/3/27، 04:47 عصر)danials008 نوشته است: دوستان من اصلا با این کار موافق نیستم ! کنسول سگا دیگه گذشت و هرکسم بخواد بازی کنه بنظرم بره سگا بگیره بهتر باشه تا اینکه بخواد با موبایل بازی کنه ! این مثل این میمونه تایر های گاری رو بزاریم زیر ماشین سنگین 4  خب اصلا با عقل حور در نمیاد !! یکی از دلایلی که کاربرها از مارکت های اندرویدی ناراضی ان هم همین بازی های سگا . پلی تو هستن که تبدیلشون میکن به اندروید راحت میزارنش کافه بازار !!

طرفم میاد روزی 80 تا بازی میزاره !!! با قیمت 1000 تومن و ... و جالب اینه هیچکس هم نمیخره !!! حالا شاید اون رایگان هاشو افرادی دانلود کنن ولی خب بطور معمول یعنی بیهوده ترین کار . از طرف دیگه هم فرصت دیده شدن رو از بازی های تازه منتشر شده میگیرین !! طرف 6 ماه وقت گزاشته بازی ساخته تنها جایی که دیده میشه تو قسمت تازه هاست بعد یکی دیگه میاد و با 10 تا بازی سطح پایین اونو از تو اون منو حذف میکنه و میشه گفت به نوعی حقش رو ضایع میکنه !!

و بنظرم باید جلوی این کار گرفته شه یا حداقل برای دوستان علاقه مند تو مکان های مناسب اپلود شه نه اینکه تو مارکت های اندرویدی !!

امیدوارم شماهم کمی نظرتون عوض شده باشه .
روز بخیر موفق باشین
آی گفتی ... دمت گرم ، واقعا. مشکل باید سوزنت رو بندازی تو انبار کاه. منتظر باشی مردم پیداش کنند.
  پاسخ

سپاس شده توسط: abiate1365
فقط خواستم ببینم یه همچین چیزی با کانس2 میشه یانه

در ضمن من خودم عاشق سگام ولی نه در حدی که به بازیهاش پول بدم....فقط یکمکنجکاو شدم
  پاسخ

سپاس شده توسط: danials008 ، Dr.AR

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: