مشکل در خروجی
سلام کسی میدونه این ارور برای چیه هیچ چیزی تو پروژم فارسی نیست و اسم زیپم هم انگلیسیه و فایلارو به جز کونفیگ و اون فایل پلاگینارو انتخاب میکنم و کلیک راست میکنم و از طریق send to زیپ میکنم خواهشا اگه میدونید راهنمایی کنید[تصویر:  Screenshot_2017_07_11_02_18_50.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
نه حتی چیزی که بنده قبلا خروجی گرفته بودم هم نشد. پسوند هم zip. برای منم همینو میده
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اقا دوتا راه حل پیدا کردم ولی . .

یکی کل فایلا رو بذاری تو فلدر بعد زیپ کنی. ولی خروجی زیپ 500 کیلوبایتی شد 113 مگ!

یکی هم تو Forum خود scirra گفته بود بجای Zip از Rar استفاده کن . که امتحان نکردم چون ویندوزم با winrar مشکل داره. شما امتحان کن خبرشو بده
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1396/4/28، 04:27 صبح)Dr.AR نوشته است: اقا دوتا راه حل پیدا کردم ولی . .

یکی کل فایلا رو بذاری تو فلدر بعد زیپ کنی. ولی خروجی زیپ 500 کیلوبایتی شد 113 مگ!

یکی هم تو Forum خود scirra گفته بود بجای Zip از Rar استفاده کن . که امتحان نکردم چون ویندوزم با winrar مشکل داره. شما امتحان کن خبرشو بده

خیلی وقت هست با این سایت کوکون کار نکردم ، باتوجه به سر بودن اینتل اصلا صلاح نمیدونم با این کوکون کار بکنم .

دوم اینکه ، در رابطه با rar بگم که تا جایی که یادم میاد فقط باید فایل بصورت فشرده و فایل www در اصل بصورت zip در بیاد و فقط فرمت zip در غیر اینصورت هنگام آپلود یا پایان آپلود ارور میده ...

درباره حجم پروژه هم بگم که بازم تا جایی که یادم میاد کوکون 4 تا خروجی میده ، وقتی این 4 تا خروجی در یک فایل قرار میگیرند این حجم 120 . 130 مگ عادیه ... فکر نکنم هنوز کسی رکورد من و شکسته باشه یک خروجی 280 مگابایتی گرفته باشه 21 21  در نهایت فایل arm رو از داخل زیپ اکسترکت میکنید ساین میکنید و منتشر میکنید و تمام 22
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام .
توی اینتل هم کوکون فایل بالای 100 مگ میده؟
من فعلا کلا یه خروجی گرفتم . اون هم موناکاست.
موناکا از browser پشتیبانی میکنه؟؟
  • در حال طراحی چند برنامه و بازی جدید!
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1396/4/28، 09:06 صبح)hesam3 نوشته است:
(1396/4/28، 04:27 صبح)Dr.AR نوشته است: اقا دوتا راه حل پیدا کردم ولی . .

خیلی وقت هست با این سایت کوکون کار نکردم ، باتوجه به سر بودن اینتل اصلا صلاح نمیدونم با این کوکون کار بکنم .

دوم اینکه ، در رابطه با rar بگم که تا جایی که یادم میاد فقط باید فایل بصورت فشرده و فایل www در اصل بصورت zip در بیاد و فقط فرمت zip در غیر اینصورت هنگام آپلود یا پایان آپلود ارور میده ...

درباره حجم پروژه هم بگم که بازم تا جایی که یادم میاد کوکون 4 تا خروجی میده ، وقتی این 4 تا خروجی در یک فایل قرار میگیرند این حجم 120 . 130 مگ عادیه ... فکر نکنم هنوز کسی رکورد من و شکسته باشه یک خروجی 280 مگابایتی گرفته باشه 21 21  در نهایت فایل arm رو از داخل زیپ اکسترکت میکنید ساین میکنید و منتشر میکنید و تمام 22

بله چهارتا خروجی میده که حجم هرکدومش حدود 30 مگ هست که خیلی زیاده قبلا نهایت 10 مگ بود- فایلی که ارسال کردم 500 کیلوبایت بود !!!
تنها مزیت کوکون همون حجم کمش بود که اونم مثل اینکه دیگه نمیده ... دوتا خروج از یک چیز گرفتم. کوکون حدود 7 مگ و اینتل 27 مگ شد.
بهرحال متشکرم.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
اگه فایل کی استور رو توی کوکون آپلود کنین بهتون فقط دوتا فایل خروجی میده(یکی arm یکی x86)
هم ساین شدن هم الاین
و کوکون برای هر فایل فقط 6_8 مگ اضافه میکنه به خروجی 
مثلا من دیروز یه پروژه تقریبا 500 کیلوبایتی رو آپلود کردم و دو تا فایل بهم داد که حجمشون روی هم شده بوده 12 مگ

اگه هرفایل اندازه ای بیشتر از 6 تا 8 مگ بهش اضافه شده بدونید که جایی رو اشتبا کردید
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سپاس شده توسط: Dr.AR
بچه ها جواب ندادین . موناکا از browser پشتیبانی میکنه؟
  • در حال طراحی چند برنامه و بازی جدید!
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
اینجا فک کنم کمتر از 10 نفر تا حالا از موناکا استفاده کردن و کسی زیاد درموردش نمیدونه
خودتون تست کنید ببینید پشتیبانی میکنه یا نه
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام دوستان من مشکلم حل شد و بخاطر این که نوع زیپ کردن رو عوض کردم
ممنون از همتون
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: